Fashion & Styling

5x stickers gebruiken in je huis

Als je denkt aan stickers, heb je soms niet in de gaten voor hoeveel toepassingen je stickers kunt gebruiken. Alleen al in huis zijn er tal van mogelijkheden! In dit artikel vind je een aantal leuke ideeën met stickers door het hele huis heen!

1. Muurstickers

Om te beginnen de meest bekende vorm van stickers in huis: muurstickers. Met een muursticker kun je met het grootste gemak een hele muur een make-over geven. Geen gedoe met verven of behangen, geloof me, dat is ideaal!
Om maar een voorbeeld te noemen: wat dacht je van een mega grote Fornite 3d sticker voor op de slaapkamer van je zoon? Of een 3d regenboog sticker op de kamer van je dochter? De 3d stickers zijn fantastisch gemaakt, het lijkt net alsof ze echt je muur uitkomen!

2. Deurstickers

Je kunt ook de deuren pimpen met deurstickers. Denk bijvoorbeeld aan sierletters voor op de toiletdeur of de naam van je kind op zijn of haar slaapkamerdeur. Waar je misschien minder snel aan denkt zijn douchedeur stickers. Je hoeft allang niet meer zo’n saaie, wit gekleurde sticker erop te plakken als je niet wil dat mensen erdoor heen kunnen kijken. Er zijn veel meer stickers waar je uit kan kiezen, die er ook voor zorgen dat er niet zomaar meer door de deur heen gekeken kan worden. Zoals bijvoorbeeld onderstaande vrolijke flamingo-sticker of ze mooie zeemeerminnensticker.

Als je denkt aan stickers, heb je soms niet in de gaten voor hoeveel toepassingen je stickers kunt gebruiken. Alleen al in huis zijn er tal van mogelijkheden! In dit artikel vind je een aantal leuke ideeën met stickers door het hele huis heen!

3. Laptop of tabletsticker

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een laptop of tablet in huis en waarschijnlijk hebben we bijna allemaal zo’n saaie grijze of zwarte laptop of tablet. Tijd om je laptop of tablet te pimpen! Gebruik hiervoor de speciale laptop of tabletstickers. Sommige bedekken de volledige buitenkant, andere zijn kleinere stickers die een gedeelte van je tablet of laptop versieren.

laptopstickers

4. Vloerstickers

Dan hebben we nog de vloerstickers. Bijvoorbeeld super leuk voor in de kinderslaapkamer of de speelkamer is een sticker autobaan. Hiermee kunnen kinderen heerlijk op de vloer spelen met autootjes die ze over de baan laten rijden. Maar je kunt het ook nóg leuker maken door bijvoorbeeld een bowlingbaan in stickers uit te zetten, of een hinkspel. Je kinderen zullen hier enorm veel plezier mee hebben!

vloerstickers in huis

5. Meubelstickers

Tot slot een laatste manier om stickers te gebruiken in je huis, namelijk de meubelstickers. De snelste manier om je meubels mee te pimpen! Van vintage stickers die je perfect op een oud kastje kunt plakken tot vrolijke speelstickers die je op de speeltafeltjes kunt plakken. Maar ook je kookeiland of keuken kun je snel een nieuwe look geven door het gebruik van stickers.

meubel stickers

Foto’s via Tenstickers.nl

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.