Inspiratie

Welke ketting staat het beste bij jou?

Linda - Go or No Go

Vrouwen denken vaak over van alles na: welk kapsel staat bij mijn gezicht, welke oorbellen staan het mooiste bij mijn look en welke schoenen passen het beste onder deze outfit. Ook als het gaat om kettingen is vaak de vraag welke ketting mooi staat bij de outfit. In deze blog lees je tips over welke ketting goed past bij welke halslijn van je kleding.

Strapless shirts of jurkjes

Draag je naar een festival of uitje graag een strapless jurkje of shirt, dan past een kort, fijn kettinkje hier het mooiste bij. Een zilveren of gouden kettinkje met klein hangertje dat vrij strak op de nek aansluit doet jouw strapless outfit nog mooier uitkomen.
Wil je juist een statement maken, dan kan een dikkere ketting met een grotere, brede hanger ook. Zo leg je de nadruk op jouw sleutelbenen.

Shirt met v-hals

Bij een v-hals shirt is een langere ketting, waarvan de hanger boven de v-hals eindigt, het mooiste. Eigenlijk dus gewoon een ketting die ook in een v-vorm hangt. Dat zijn de kettingen met een hanger, zodat de v-vorm mooi uitkomt. Je volgt hier het met je ketting dus gewoon de vorm van het shirt.

Als het gaat om kettingen is vaak de vraag welke ketting mooi staat bij de outfit. In deze blog lees je tips over het matchen hiervan

Een vierkante halslijn

Een shirt of jurkje met een vierkante halslijn straalt vaak iets chique uit. Het is een nette outfit en daar past eigenlijk ook het beste een zelfde vorm ketting bij. Een vierkante ketting dus, die dezelfde vorm aanhoudt als jouw shirt of jurkje. Het is namelijk niet mooi als je een ronde ketting draagt bij een vierkante jurk. Heb je geen vierkante ketting? Skip hem dan bij deze outfit.

De asymmetrische halslijn

Dit zijn de shirts of jurkjes waarbij je bij de ene schouder een mouw of bandje hebt en de andere schouder bloot. De ketting die je hierbij het beste kunt dragen is een lange ketting. Je kunt hier zelfs kiezen voor meerdere kettingen met verschillende hoogtes, zodat het nog speelser oogt. Een ideale outfit voor een feestje of festival!

De ronde halslijn

De meest voorkomende shirts zijn de shirts met een ronde halslijn, waarbij de halslijn vrij dicht op de nek zit. Hierbij kan een subtiel zilveren of gouden kettinkje dat kort om de nek zit mooi staan. Het is ook niet erg als je kettinkje net onder je shirt schuift en juist net eroverheen valt. Dat kan er juist voor zorgen dat je shirt en ketting nog mooier uitkomen.
Een andere optie is juist een opvallende ketting die je over je shirt draagt, maar dat moet dan wel je ding zijn. De meeste vrouwen voelen zich hier niet op hun gemak bij en kiezen dan toch liever ervoor om geen ketting te dragen bij deze outfit.

Als het gaat om kettingen is vaak de vraag welke ketting mooi staat bij de outfit. In deze blog lees je tips over het matchen hiervan
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.