7 jaar 8 jaar 9 jaar Poppen & Knuffels

{ Review ] | Na! Na! Na! Surprise Teens Dolls

Wat een stelletje bofkonten zijn wij. Wij mogen weer iets van Na! Na! Na! Surprise reviewen. Een blije snoet bij mijn jongste dochter toen ze dit hoorde. De vorige keer was het de de 2-in-1 verrassing. Maar nu wel iets heel speciaals: de Teens versie. We waren ontzettend benieuwd naar de kennismaking met deze pop.

Na! Na! Na! Surprise Teens Doll

Wauw! Dat is het eerste wat we zeiden toen we de verpakking zagen. Een grote roze glimmende doos. Prachtig, nu al. Op de voorkant kun je meteen zien welke doll er in zit en ook haar naam is goed te lezen. Wij hebben Rebel Dare, een stoere meid. We openen de verpakking en ontdekken een schitterende pop. Selah was meteen verkocht. Rebel Dare heeft lange bruine haren. Echt een prachtige bos haar die gevraagd wordt om te kammen. In de roze glimmende doos zitten ook een aantal gouden zakjes die je kunt laten knappen om al haar mode en accessoires uit te pakken. Ze heeft een rocklook met een tournee-T-shirt, rok van nepleer en een geruit jack. Ze draag een pluizige hondenmuts en hippe, paarse boots.

Teens Doll Rebel Dare

Rebel Dare is een zachte pop en is 28 cm lang. Net wat langer dan de standaard Na! Na! Na! poppen. Ze heeft een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails. Echt heel erg mooi. Haar huid voelt zacht maar het gewicht van de pop is wel wat zwaarder. Zwaarder dan je denkt. Ze heeft als een echte Rebel Dare stoere details, zoals tattoos op haar vingers. Het kammen van die prachtige bruine bos haar is een dagelijks klusje hier in huis. Een staart is vlug gemaakt en ze heeft zelfs al allerlei vlechten in gekregen. De kleding is gemakkelijk aan en uit te trekken. En wat helemaal hip is voortaan, is een naamlabel bij de pop waar ook haar verjaardag op staat en een kort verhaaltje. Rebel Dare heeft zich namelijk voor haar look laten inspireren door een dobermannpincher.

In deze review vertellen wij je over de Na! Na! Na! Surprise Teens dolls! Deze nieuwe dolls uit februari 2021 zijn tof, met zelfs een jongen!

Verzamel ze allemaal!

Er zijn naast Rebel Dare nog vier supermooie, zachte Teens-modepoppen te verzamelen. Drie meiden en zelfs een jongen, genaamd Quinn Nash. Hoe gaaf is dat?! Die wil Selah zeker hebben! Nou ja het liefst wil ze ze natuurlijk allemaal verzamelen, dat snap je wel.

In deze review vertellen wij je over de Na! Na! Na! Surprise Teens dolls! Deze nieuwe dolls uit februari 2021 zijn tof, met zelfs een jongen!

Go or No Go

Deze Na! Na! Na! Surprise Teens Doll is hier in huis zeker een GO! Alles eraan is leuk: het unboxen, de prachtige kleuren, de details. Echt weer een feestje! Het enige nadeel vind ik, als moeder zijnde, dat de haren van de pop erg uitvallen. En aangezien ze vaak gekamd wordt, ligt het huis regelmatig onder. Maar ik zie nog geen kale plekken bij de pop, het blijft een mooie volle haarbos. Wij zijn weer enthousiast!

Na! Na! Na! Surprise Teens Doll Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.