4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Pom Pop

Joyce

Mijn dochter houdt ontzettend van poppen. Elke pop is welkom bij deze poppenmoeder. Zo dus ook Marina Jewels van Na! Na! Na! surprise 2-in-1 Pom Poppen!

Eén groot uitpakfeest

De doos op zich is al een plaatje om te zien. Wat een mooie kleuren. Isabel kan niet wachten om hem open te maken. Ze wil dat popje en wel nu. Maar dan is er nog een verrassing. In de verpakking zit een ballon die je op moet blazen. Dus ik begin te blazen. Tot grote hilariteit van mijn kinderen en hun vriendinnetjes komt er confetti uit en de hele kamer is bezaait met kleur. Oeps. Tijd om hem open te maken. Na! Na! Na! Surprise weet er wel een feestje van te maken!

Vind jij dochter poppen leuk? Dan is de Na! Na! Na! Surprise Pom pop zeker een aanrader! Zo ook Marina Jewels van Na! Na! Na! surprise 2-in-1

Maak kennis met Pom Pop Marina Jewels

“Mama, het is een zeemeermin! Die heb ik altijd al willen hebben!”. Marina Jewels wordt uit de doos getrokken en flink geknuffeld. Wat een super schattig popje is dit. Heerlijk zacht en dan dat haar. Nog langer dan haar lijf. Met mooie krullen en verschillende kleuren. Ook het vriendinnetje van mijn kinderen wil haar graag even vasthouden. Ik weet niet wat ze nou leuker vinden. Het popje zelf of vooral het haar. Er wordt gelijk een borstel gepakt en elastiekjes. Die haar vraagt erom om gekamd te worden.

Vind jij dochter poppen leuk? Dan is de Na! Na! Na! Surprise Pom pop zeker een aanrader! Zo ook Marina Jewels van Na! Na! Na! surprise 2-in-1

Pompons-tasje met lovertjes

Daar zit ik dan. De kinderen hebben Marina meegenomen naar de bank en ik zit tussen de confetti, doosjes en papier. Het tasje hebben ze bekeken, maar het popje vinden ze veel interessanter. Dan ontdek ik dat er ook nog twee zakjes zijn. Ik besluit ze zelf open te maken en ontdek een mooie zonnebril. Zodra de kinderen merken dat ik nog wat heb gevonden, komen ze terug. Een zonnebril die moet op haar hoofd! En die twee bikini’s gaan in het tasje. Een super leuk tasje met lovertjes in de vorm van een vis. Isabel gaat gelijk op zoek naar spulletjes voor haar tasje.

tas pom pop

Past in elke kinderhand

Marina Jewels is super licht en met haar 19 centimeter is ze goed vast te pakken met één hand. Tijdens het eten, tv kijken, spelen, tandenpoetsen en het slapen is Marina erbij. Isabel neemt haar overal mee naar toe. Ook de dag daarna loopt ze met haar popje naar de auto. Marina wordt aan oma getoond. Aan de buurvrouw en ook de mevrouw bij de kassa moet naar haar popje kijken. Ik ben bang dat ze haar nooit meer los gaat laten. Maar wie neemt het haar kwalijk? Na! Na! Na! Surprise heeft gewoon geweldige popjes gemaakt. Popjes die je graag bij je wil hebben. Vooral door de grote, de zachtheid en de kleur. Ik ben bang dat ze met haar verjaardag nog zo’n popje wil.

Een absolute GO

Op mijn vraag of alle kinderen zo’n popje moeten hebben is het antwoord JA! Ze zijn echt dol op deze zeemeermin. Gelukkig zijn er nog vijf anderen, dus ze kan haar lol op. De haren zijn geweldig en die kleuren spreken natuurlijk iedereen aan. Ik merk dat ik vroeger ook wel zo’n popje had gewild. Ben je op zoek naar een leuk cadeautjes? Moet het niet al te groot zijn? Dan is dit jouw cadeau. Zeker als het van haren kammen houdt. Een heerlijk popje om vast te houden en de show mee te stelen!

Vind jij dochter poppen leuk? Dan is de Na! Na! Na! Surprise Pom pop zeker een aanrader! Zo ook Marina Jewels van Na! Na! Na! surprise 2-in-1

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Pom Pop Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.