Producten voor kids

Mijn liefde voor Mepal – Van broodtrommel tot thermosbeker

Linda D

Een aantal weken geleden mochten de basisscholen eindelijk weer hun deuren openen en al die lieve enthousiaste kinderen verwelkomen. Een moment waar menig ouder en kind zich ontzettend op verheugd hebben. Kinderen die hun vriendjes misten, ouders die met de handen in het haar zaten vanwege hun werk. Voor velen een herkenbaar verhaal en gevoel.

Tijd voor structuur

Tijdens deze lockdown is ons dochtertje Sofie geboren en voor ons was het een fijne bijkomstigheid dat Siem nog even niet naar school hoefde. Geen stress in de ochtend en hij maakte alles vanaf het eerste moment mee. Het eerste badje, de flesjes en ja, ook de luiers. Maar natuurlijk, na enkele weken werd het voor iedereen toch ook wel weer heel wenselijk wanneer de scholen weer zouden mogen openen. Gelukkig kwam dat moment er!

Voor ons was dat ook weer het moment om meer structuur te gaan geven aan onze dag. Op een vaste tijd de wekker, meteen aankleden en niet een halve dag in pyjama, ontbijten en meteen de lunch maken voor op school en dan natuurlijk weer op tijd de deur uit! 

Mepal campus collectie

Van Mepal mochten wij een mooie nieuwe lunchset voor op school uitkiezen en de timing had niet beter kunnen zijn! Een frisse nieuwe start op school met een coole broodtrommel! 
Vanaf de eerste dag op de basisschool gebruiken wij overigens al Mepal en ik kan dus al direct uit eigen ervaring zeggen dat wij ontzettend tevreden zijn over de broodtrommels en drinkbekers. Vanwege het wisselende assortiment en leuke nieuwe prints zou ik meer dan eens willen wisselen van set, maar het hoeft absoluut niet. Daarmee bedoel ik dat de kwaliteit dermate goed is gebleken dat het tegen stootjes kan en daarmee duurzaam in gebruik is. Wij hebben nog nooit een product gehad wat op den duur kapot ging of heeft gelekt en het is heel eenvoudig en goed te reinigen.

De nieuwe “Back to school” collectie is weer lekker kleurrijk, stoer en trendy! Ik vind de nieuwe sets in samenwerking met Little Dutch echt prachtig! Siem vond deze net niet stoer genoeg en koos voor deze gave raket. Ik snap hem hoor, daarmee maak je natuurlijk de blits. 

mepal schoolset lunch

To Bento, or not to Bento

Ben jij het type moeder of vader die iedere dag een heus bento feestmaal bereid inclusief mooie prikkertjes voor in de broodtrommels van de kinderen? Ik niet. Althans, niet met prikkertjes of uitgestoken stukjes komkommer in de vorm van een ster of iets dergelijks. Ik zorg wel altijd voor afwisseling en een gezonde inhoud. Siem (5 jaar) krijgt in de meeste gevallen 2 volkoren boterhammen mee ( 1 x zoet en 1 x hartig) en in het witte bakje variëren we. Dat kunnen zijn; tomaatjes, komkommer, worteltjes, paprika, rijstwafel, peperkoek etc. Iedere dag weer een verrassing op school! Daarnaast een beker melk en een bakje fruit voor in de kleine ochtendpauze. Verrassend ook hoe snel en handig je hier in wordt in de loop van de tijd. Als ik nu merk dat ik tijd over ga houden, dan koop ik misschien nog eens uitstekertjes of prikkertjes. Ooit, op een dag, misschien.

Mepal heeft een ontzettend uitgebreid assortiment broodtrommels en lunchsets, maar er is nog veel meer. Lees maar mee!

Nog veel meer moois van Mepal!

Vanwege deze blog struinde ik de rest van de Mepal pagina ook even lekker door en daar werd ik enorm door verrast. Ik had dus blijkbaar echt geen idee van wat Mepal nog meer in het assortiment heeft. Ik ben nogal gevoelig voor fijne kleurtjes en materialen en die kwam ik tegen. Mooie schalen en kommen in diverse afmetingen in een leuk, hip kleurtje. Dan ben ik dus om! En deze mogen dus zelfs in de open servieskast pronken, dat is veelzeggend hoor 😉 

Mepal heeft een ontzettend uitgebreid assortiment broodtrommels en lunchsets, maar er is nog veel meer. Lees maar mee!

Wat ook mede mogelijk is gemaakt door Corona, is het feit dat mijn man Bart meerdere malen met een kinderbroodtrommeltje naar zijn werk is gegaan. De reden hiervan is, dat hij normaliter van het bedrijfsrestaurant gebruik kan maken, maar dat deze nu uiteraard ook gesloten is. Daar ging hij met een kleurrijk en te klein trommeltje! Hier hebben we ook maar meteen even een einde aan gemaakt en een tof exemplaar gekozen van Mepal! Niet alleen voor Bart, maar ook voor mij! Lekkere warme koffie erbij in een veel te mooie thermosbeker et voilà, klaar om de weg op te gaan! 

Mepal heeft een ontzettend uitgebreid assortiment broodtrommels en lunchsets, maar er is nog veel meer. Lees maar mee!

En mocht je denken, goh is ze echt zo enthousiast? Overdrijft ze niet een beetje?
Nee, echt niet. Dit is een van mijn mega zwakke plekken. Mooie, praktische spulletjes maken mij heel blij! Ik zou dan ook zonder enige moeite meer kunnen laten zien, maar ik adviseer je om eens een kijkje te nemen op de website, wanneer je net zo enthousiast wordt van deze producten als ik. 

Liefde voor Mepal

Met heel veel enthousiasme kan ik vele Mepal producten aanbevelen. De broodtrommels, drinkbekers en fruitbakjes zijn hier al meer dan eens door de keuring gekomen en zijn dan ook nog steeds dagelijks in gebruik. Wij hebben in de afgelopen jaren nog nooit een defect product gehad of om een andere reden ontevreden geweest over deze producten. Ik kan je dus echt aanraden om voor een juiste prijs- / kwaliteitverhouding naar de Mepal website te gaan!

Hopelijk kunnen alle kinderen voorlopig blijven genieten van al die zorgvuldig gevulde broodtrommeltjes en blijven de scholen geopend! In het “ergste geval” gaan we maar voor een picknick, daar zijn al deze producten ook ontzettend geschikt voor! 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.