0 jaar Zwangerschap

5x Leuke kraamcadeaus om te geven en te krijgen

Hoera! Er is een baby geboren en je bent op zoek naar bijzondere kraamcadeaus om aan de kersverse ouders en baby te geven.
Linda - Go or No Go

Hoera! Er is een baby geboren en je bent op zoek naar een bijzonder kraamcadeau om aan de kersverse ouders en baby te geven. Een cadeaukaart vind jij, net als wij, afgezaagd dus vandaar dat je op zoek bent naar een leuk en origineel kraamcadeau. Goed nieuws: wij hebben er maar liefst vijf voor je op een rijtje gezet!

1. Een geboortestoeltje met naam

Een cadeau dat jaren mee gaat én een prachtige herinnering vormt: dat is het bedrukte geboortestoeltje of het kinderkrukje. Uit ervaring kan ik je vertellen dat een kinderstoeltje of krukje ontzettend vaak gebruikt wordt en je hier dus echt jaren plezier van zult hebben. Extra leuk als het dan ook een heel mooi en bijzonder stoeltje is. Kies daarom voor een geboortestoeltje met naam en eventueel de geboortedatum erbij. Hoe bijzonder is het dat je de naam van het kindje op de stoel laat drukken? Of maak het nóg bijzonderder: laat het geboortekaartje op het stoeltje drukken! Ja, het kan echt, en geloof me: dit vindt iedere ouder onwijs leuk om te krijgen.

2. Laat een rompertje bedrukken

We blijven nog even in de cadeaus met bedrukking. Wil je graag een cadeautje geven waar de ouders en de baby al direct iets aan hebben? Dan kun je kiezen voor een rompertje. En dan natuurlijk niet een simpel, effen rompertje, maar laat een rompertje bedrukken. Je kunt er de naam van het kindje op laten zetten met daarbij de geboortedatum of een mooi symbool. En het leuke is dat dit soort cadeautjes vaak worden bewaard voor later, in een herinneringsdoos van het kind.

3. Een badjasje

Wat ik ook een erg leuk cadeau vind om te geven, is een badjasje. Dit is natuurlijk een cadeau dat de kleine waarschijnlijk rond de twee jaar pas gaat gebruiken, maar tot die tijd krijgt het badjasje wellicht een mooie plek in de slaapkamer. Zeker wanneer je hier een naam in laat borduren bijvoorbeeld.
Een badjasje is vaak een item dat de ouders nog niet zelf gekocht zullen hebben, dus de kans dat ze deze al een hebben is heel klein!

4. Houten speelgoed

Speelgoed is altijd een beetje gevaarlijk om te geven, want je weet niet waar de ouders van houden. Waar de ene ouder vrolijk gekleurd plastic speelgoed met lampjes en geluidjes leuk vindt, vindt de andere ouder dat vreselijk. Maar….met één soort speelgoed zit je altijd goed: houten speelgoed. Er is echt geen enkele ouder die niet blij wordt van houten speelgoed! Denk aan houten blokken, een puzzel, een houten regenboog of houten autootjes. Er is enorm veel keuze en ook hier geldt dat je veel houten cadeaus leuk kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld een naam.

5. Een kraampakket

Ben jij zo’n type die geen keuze kan maken? Dan is dit dé uitkomst voor jou. Maak een kraampakket met allerlei leuke, kleine cadeautjes! Denk aan een paar sokjes, rompertjes, een schattig knuffeltje, slofjes, hydrofiele luiers en luiertjes. Als je creatief bent kun je hier ook een mooie luiertaart van maken, met allemaal kleine cadeautjes. Gegarandeerd een succes!


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.