Verjaardag & Traktaties

Een kinderverjaardag in coronatijd vieren: dat doe je zo!

Mijn tweeling is deze maand 11 jaar geworden en dat was natuurlijk reden voor feest! Geen groot feest met familie en vrienden en ook geen groots kinderfeestje met vrienden. Nee, dat zat er helaas allemaal niet in dit jaar, want ja, corona. Maar natuurlijk was ik vastberaden om er tóch een fantastische dag van te maken voor ze, want een kinderverjaardag zo goed als overslaan in een absolute no go. Hoe wij er tóch een super leuke dag van maakten lees je in deze blog.

Cadeautjes en zingen!

‘s Ochtends hebben we de jongens wakker gemaakt en de dag begonnen met, hoe kan het ook anders, een verjaardagsliedje! Met een grote smile werden ze wakker en ze mochten die ochtend meteen hun eerste cadeautje uitpakken. Wat een feest, en dat ‘s ochtends vroeg al!

kinderverjaardag

Zonder taart geen verjaardag

Natuurlijk kan een verjaardagstaart absoluut niet ontbreken. Maar je hebt natuurlijk nogal wat verschil tussen de ene en de andere taart. Aangezien een groot feest niet plaats kan vinden dit jaar, vond ik dat we tenminste wél uit mochten pakken met een geweldige taart. Dus niet gewoon een slagroomvlaai met een foto erop, nee, écht een gave taart. Nou, ik kan je vertellen: dát is 100% gelukt. Wij gingen namelijk voor een heuse Fortnite taart, inclusief een Fortnite Lama bovenop de taart! Deze taart hebben we bij jeeigentaart.nl gekozen, waar ze echt super veel van dit soort gave themataarten hebben. Van Minecraft taarten tot Frozen taarten, Sponge Bob taarten, game taarten en unicorn taarten. Geloof me: echt voor íeder kind is er wel een taart waar hij of zij ontzettend blij mee zal zijn.

fortnite taart

Wow! Een Fortnite taart!

‘s Ochtends moesten onze jongens nog gewoon naar school, maar we hadden geregeld dat hun vier beste vriendjes vanuit school mee naar hier thuis mochten om te lunchen én natuurlijk een stukje taart te eten. Een mini kinderfeestje in huis dus. De taart liet ik een dag voor hun verjaardag trouwens thuis bezorgen. Mocht je bang zijn dat deze bezorging niet goed is voor de taart: maak je geen zorgen! De taart zit ontzettend goed en stevig verpakt, ik was écht onder de indruk. De Fortnite Lama zat er los bij, zodat ik die zelf erop kon zetten, samen met de 11 kaarsjes.
Toen de jongens en hun vriendjes hier binnen kwamen, had ik de taart al klaargezet en de verwondering op hun gezichten was geweldig. Heel even dachten ze zelfs dat de taart nep was, en dat de buitenkant van stof was: zo mooi is de buitenkant dus!

De smaak van de taart

Natuurlijk is er, naast het uiterlijk, nog iets wat vrij essentieel is voor een goede taart: de smaak. De smaak moet natuurlijk gewoon goed zijn. Op de website van Je Eigen Taart kun je zelf kiezen welke smaak je taart moet krijgen. Denk aan citroen, framboos, chocolade en kersensmaak. Je kunt trouwens zelfs kiezen voor rainbow-vulling: gekleurde taartlagen met snoepjesvulling! Wij gingen voor chocolade en kersensmaak. Nou…ik kan je vertellen: die is echt beláchelijk lekker. De kersensmaak is fantastisch en zeker in combinatie met de chocolade cake echt perfect. Echt een aanrader dus!

Mijn tweeling is deze maand 11 jaar geworden en dat was natuurlijk reden voor feest! De kinderverjaardag werd gevierd met Fortnite taart!

Visite

Behalve de taart maakten we de dag natuurlijk ook compleet met visite. Uiteraard helemaal volgens de regels, want jammer genoeg konden we niet buiten zitten dit jaar. Oma kwam op bezoek met een mooi cadeau en speelde nog even een spelletje met de jongens.
Vervolgens was het tijd om de cadeaus van de vriendengroep uit te pakken. Foto’s en filmpjes werden gedeeld in de app, zo is iedereen er toch een beetje bij, toch?

Avondeten kiezen

Tot slot mochten de jarige joppen natuurlijk het avondeten en het toetje uitkiezen. Na lang wikken en wegen werd er gekozen voor lasagne, met als toetje Ben&Jerry’s ijs. Jammie!
Daan en Jesse hebben de hele dag met een glimlach van oor tot oor gezeten: een geslaagde verjaardag dus!!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.