-

Gehoor test voor de aanschaf van een goed hoortoestel waar let je op?

Als je het vermoeden hebt dat je wellicht wat gehoorschade hebt kun je het best zo snel mogelijk een hoortest doen

Als je het vermoeden hebt dat je wellicht wat gehoorschade hebt kun je het best zo snel mogelijk een hoortest doen. Een hoortest kan ervoor zorgen dat je toch voor jezelf weet waar je aan toe bent en dat je op zijn minst daadwerkelijk weet of je gehoorschade hebt. Het kan in sommige gevallen echter nog een hele klus zijn om naar een audicien te gaan en een test te doen. Daarom is er nu ook een erg simpele manier hoe je de deur niet uit hoeft, maar wel een hoortest kunt doen, namelijk online!

Doe de gratis hoortest

De gratis hoortest geef je binnen een mum van tijd de informatie die je nodig hebt. Je kunt er na een simpele gehoortest achter komen of je gehoorschade hebt en zelfs hoe erg de schade is als je het hebt. Je hoeft voor deze hoortest niet de deur uit en je hoeft dus ook geen audicien op te zoeken. Je krijgt zelf bepaalde geluidsfragmenten te horen waarna je antwoorden invult op vragen die je gesteld krijgt.

Uit jouw antwoorden maakt het programma zelf op of je gehoorschade hebt. Aan het einde van de hoortest krijg je je uitslag te zien. In deze uitslag staat of je goed of slecht hoort en dus of je hoorschade hebt. Indien het zo is dat je hoorschade hebt is dat uiteraard slecht nieuws, maar het is wel handig om dan zo spoedig mogelijk te kijken naar een geschikte oplossing. Omdat gehoorschade in de meeste gevallen niet meer valt te herstellen is het vaak de beste optie om te kijken naar eventuele hoorapparaten.

Verschillende soorten hoortoestellen

Hoorapparaten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Als je de test online hebt afgerond en tot de conclusie bent gekomen dat je gehoorschade hebt is het handig om toch een audicien op te zoeken. Dit is zodat hij of zij je het juiste advies kan geven met betrekking tot hoortoestellen. Je kunt uiteraard als je hoorschade hebt niet zomaar een hoorapparaat kopen. Het is de bedoeling dat je een variant koopt die geschikt is voor jou en voor de schade die je hebt aan je gehoor.

Daarnaast kun je vaak ook kiezen uit hoorapparaten die bijvoorbeeld echt in je oor zitten, maar er zijn ook varianten die je achter het oor plaatst. Tevens op dit vlak kan een audicien je de nodige advies geven. Uiteindelijk ben je uiteraard zo vrij om zelf te kunnen kiezen of je een gehoorapparaat neemt of niet en welke variant je neemt. Wel is het handig om naar het advies van de audicien te luisteren.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.