Boeken

{ Recensie } | De Waanzinnige Boomhut van 130 verdiepingen

De Waanzinnige Boomhut heeft nu maar liefst 130 verdiepingen! Heb jij thuis ook een echte Boomhut-fan? Lees dan zeker onze recensie.

Jaaa, het is zover! De Waanzinnige Boomhut heeft nu maar liefst 130 verdiepingen! Heb jij thuis ook een echte Boomhut-fan? In deze blog vertel ik je meer over De Waanzinnige Boomhut van 130 verdiepingen.

De Waanzinnige Boomhut van 130 verdiepingen

Het boek is in februari 2021 uitgekomen en is het tiende boek in de reeks. Voor ons altijd weer een feestje, want we zijn dol op de Waanzinnige Boomhut reeks. De boeken worden hier regelmatig gelezen, ook al hebben ze de boeken al een keer uit. Er valt zoveel te zien in alle tekeningen, dat je elke keer wel weer iets nieuws ontdekt als je het boek doorkijkt en leest.

Andy en Terry

De hoofdpersonen uit het boek zijn, zoals altijd, Andy en Terry. Samen bouwen ze aan de waanzinnige boomhut en volgens traditie zijn ook in dit boek dus weer dertien verdiepingen toegevoegd. Het vorige boek, dat in februari 2020 uit kwam, had 117 verdiepingen en deze dus 130.

De nieuwe dertien verdiepingen zijn zoals altijd weer heerlijk maf. Denk aan een zeepbellenblazer, een GRIJPINATOR (super handig want je kunt hier van alles overal mee grijpen), een tijdverspilverdieping, een iglo van 13 verdiepingen en een wc-papierfabriek. Hoe verzin je het?!

Het verhaal

Uiteraard staat er in dit boek ook weer een verhaal centraal. Andy en Terry worden naar de ruimte ontvoerd door een gigantische vliegende oogbol. Daar moeten ze een planeet redden van een modderslurpende moeraspad.

Zoals we gewend zijn bij de Waanzinnige Boomhut boeken staat er niet veel tekst op de bladzijdes. Soms bestaat een bladzijde alleen uit tekeningen, soms uit enkele zinnetjes en soms iets meer tekst. Je moet er dus niet van schrikken als je kind dit dikke boek binnen een uur of twee uit heeft. Er valt zoals eerder gezegd wel heel veel te zien in het boek, dus je kunt er met gemak uren in rondkijken en zoeken naar alle verrassingen die in de tekeningen verstopt zitten.

De Waanzinnige Boomhut heeft nu maar liefst 130 verdiepingen! Heb jij thuis ook een echte Boomhut-fan? Lees dan zeker onze recensie.

Go or No Go

Ook De Waanzinnige Boomhut 10 is weer echt een aanrader. Het boek is zoals we gewend zijn super grappig en het is wat ons betreft echt een aanrader voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.

De Waanzinnige Boomhut van 130 verdiepingen facts

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar
  • Aantal bladzijdes: 328 pagina’s
  • Auteur: Andy Griffiths en Terry Denton
  • Verschijningsdatum: februari 2021
  • Adviesprijs: € 15,99 en online hier te koop


Lees ook van de makers van de Waanzinnige Boomhut:
Het ongelooflijk vreemde voorval in Bizarria
Ontzettend Irritant

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.