Inspiratie

Een armband vol herinneringen

EEN ARMBAND VOL HERINNERINGEN
Linda - Go or No Go

Ben jij op zoek naar een sieraad dat echt ergens voor staat? Dat je helemaal kunt personaliseren zodat het perfect bij jou past? Lees dan zeker door, want in deze blog vertel ik je alles over Pandora sieraden, waarmee je dit dus perfect kunt doen!

Over Pandora

Even eerst wat meer over Pandora. Pandora is een wereldberoemd merk en staat met name bekend om de bijzondere bedels en bedelarmbanden. Naast deze armbanden kun je ook kettingen en oorbellen kopen van Pandora.
De eerste Pandora bedels en armbanden werden in 1999 voor het eerst ontworpen en zijn een groot succes. Ook ik heb een Pandora bedelarmband, al sinds mijn 16e. En die draag ik dus al 17 jaar vrijwel iedere dag. Soms zet ik de bedels in een andere volgorde of gebruik ik speciale stoppers om bedels op zijn plaats te houden in de armband.

Bijzondere bedels

Het bijzondere aan een pandora bedelarmband is dat je hem continu kunt veranderen en aanvullen. Door de jaren heen heb ik zoveel bijzondere bedels gekregen en gekocht, dat de armband heel dierbaar voor me is. Iedere bedel aan een Pandora armband staat voor iets bijzonders. Denk aan een vriendschap, een mijlpaal, een bruiloft, een jubileum, een verjaardag, een bijzonder persoon en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zo heb ik een bedel in de vorm van een vossenhoofd dat speciaal voor mijn moeder is en een klavertje vier dat voor mij symbool staat voor mijn kinderen.

Écht voor ieder wat wils

Bij Trendjuwelier zijn er meer dan 600 Pandorabedels te koop, dus de keuze is enorm. De kans dat er een bedel staat die precies voldoet waar jij naar op zoek bent is dus groot. Nu denk je misschien: ja ja, dat zal wel. Maar zal ik wat speciale voorbeelden voor je noemen? Zo is er dus bijvoorbeeld een Pandora Star Wars bedel. Hoe gaaf is dat, voor de échte liefhebbers?! Maar ook een bedel met hoge hakken, een wijnglas, Disney bedels, een heuse hashtag bedel, een reuzenrad en jawel: ook een Harry Potter bedel bestaat gewoon. Dus geloof me, in het geval van Pandora bedels is er écht voor ieder wat wils.

Pandora armand

Voor de armband zelf, de basis van jouw bedelarmband, is ook nog veel variatie mogelijk. Je kunt kiezen voor een flexibele armband of een armband met een vaste vorm. Ook zijn er, voor wie dit mooier of fijner vindt, leren Pandora armbanden waar je je bedels om kunt doen. Bekijk dus goed wat jij een fijne armband vindt om te dragen.
Met de Pandora bedelarmband verzeker je jezelf van een bijzonder en dierbaar sieraad dat je je hele leven zult willen dragen.


Lees ook: verlovingsringen uitkiezen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.