Huis & Tuin

Steelstofzuiger – wat is de beste batterijstofzuiger

STEELSTOFZUIGER - WAT IS DE BESTE BATTERIJSTOFZUIGER

Batterijstofzuigers, ook wel steelstofzuigers genoemd, bevrijden je van het frustrerende gedoe van snoeren. Ze zijn licht van gewicht, prettig in de rug en werken op oplaadbare batterijen, zodat je geen last meer hebt van het lastig aansluiten en loskoppelen van de stekker terwijl je door het huis beweegt.

Functies variëren tussen modellen. Sommige hebben veel meer kracht dan andere, betere extra’s en, cruciaal, een langere levensduur van de batterij. Denk voordat je een stofzuiger koopt goed na over de grootte van je huis, de bewoners (inclusief katten en honden), en eventuele extra hulpmiddelen die van pas kunnen komen. In dit artikel onthullen we de beste steelstofzuigers zodat jij de juiste keuze maakt.

Dyson V11 Absolute steelstofzuiger

De nieuwste Dyson levert een uitstekende opname in zowel de “boost” als de automatische modus en heeft een uniek display dat de batterijduur aftelt. De boost-modus zorgt voor een uitzonderlijke opname van tapijten en harde vloeren, maar je krijgt in deze modus maar 12 minuten continu gebruik voordat hij moet worden opgeladen. In de automatische modus past hij op slimme wijze het zuigniveau aan terwijl je tussen harde vloer en tapijt beweegt, waardoor de batterij veel langer meegaat. Hij is even indrukwekkend als een handheld, maar hij is iets zwaarder en kost meer moeite om langdurig te gebruiken dan de Dyson Cyclone V10.

Hoover H-FREE 500 Pet HF522UPT steelstofzuiger

Met deze vederlichte stofzuiger hoef je niet meer over hetzelfde groezelige stuk tapijt te gaan. Hij scoorde de hoogste cijfers in bijna al onze tests, waarbij hij zowel fijnstof als groter vuil zoals koekkruimels met gemak opzuigde. De roterende borstel in de zuigmond knipt efficiënt dierenharen weg, net als de draagbare turboborstel, waardoor het een slimme aankoop is voor eigenaren van gezelschapsdieren. Hij staat zelfstandig los en wordt slechts 69 cm hoog wanneer hij geparkeerd staat, maar hij wordt ook geleverd met een muurbevestiging voor eenvoudig opbergen. De kierenzuigmond is aan de korte kant en volledig opladen duurt zes uur, maar deze solide alleskunner is een koopje voor zijn prijs.

Miele Triflex HX1 Cat and Dog steelstofzuiger

In stofzuigkringen is de Miele Triflex groots. De eerste draadloze steelstofzuiger van het merk kan in drie verschillende configuraties worden gebruikt: als steelstofzuiger, stofzuiger en kruimelzuiger. Het ging elke uitdaging aan die we erin gooiden en behaalde perfecte scores in bijna al onze pick-up tests. We hielden van de koplampen op de opzetborstel en van hoe gemakkelijk het is om de bus te legen. Zijn looptijd van 17 minuten op maximaal vermogen is opmerkelijk, en meer dan het dubbele van die van andere modellen die hier worden vermeld. Het kan echter een beetje zwaar aanvoelen.

Hoover H-FREE 800 HF822OF steelstofzuiger

Enthousiaste schoonmakers zullen het uitgebreide assortiment gereedschappen dat bij dit multifunctionele model wordt geleverd, waarderen; er is een lange, flexibele kierenzuigmond om in hoeken en gaten te reiken, een meubelborstel en zelfs een hulpmiddel om radiatoren af ​​te stoffen. De opname is uitstekend op zowel tapijten als harde vloeren, met de roterende borstel die alle dierenharen in één keer pakt, maar we vonden het een beetje omvangrijk als een handheld. Technische nerds zullen dol zijn op de niche-wifi-connectiviteitsfunctie waarmee je de filterconditie, de batterijstatus kunt controleren en zelfs kunt zien hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het stofzuigen. Over het algemeen krijg je veel voor je geld.

Samsung Jet 90 Pro VS20R9049S3 steelstofzuiger

Je hebt een hoog budget nodig om in deze serieuze stofzuigset te investeren. Het beschikt over een heleboel gereedschappen, waaronder een natte borstel voor het dweilen van vloeren en een uitschuifbaar spleetmondstuk. Het pakte al het stof, vuil en haren van huisdieren op briljante wijze op, maar de batterij raakt binnen 10 minuten op vol vermogen leeg. Hij kan helaas niet zelfstandig staan, wat vervelend kan zijn als je iets moet verplaatsen tijdens het stofzuigen. Toch is hij zeker veelzijdig en glijdt hij goed als een dweil, waardoor onze vloeren sprankelend en slechts licht vochtig zijn. Als je de oogstrelende prijs kunt rechtvaardigen, zult je geen spijt krijgen van de aankoop.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.