Fashion & Styling

Kinderkleding trends voor 2021

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends op het gebied van mode. Niet alleen voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor baby’s en de kids. In dit artikel bespreken we de leukste kinderkleding trends voor 2021. Zowel voor de laatste koude dagen als de zonnige zomerperiode. Welke trenditems zet jij na het lezen op je wishlist?

Fluffy en teddy

Met deze grote trend kunnen we de koude winterperiode nog goed doorkomen. Alles wat lekker warm en zacht is, is namelijk goed! Van beige teddy jassen tot een kleurrijke fluffy trui. Omdat de aandacht vooral ligt op het materiaal, kun je deze trend toepassen bij iedere kledingstijl. Is jouw kindje gek op roze? Dan kun je gerust een stijlvolle outfit samenstellen met een roze jas van imitatiebont. Maar ook een stoere outfit met donkere kleuren is goed te combineren met een aaibare stof.

Corduroy – oftewel ribfluweel

Over populaire materialen gesproken: ook corduroy zien we steeds vaker terugkomen bij kinderkleding. In jasjes, tops, broeken en overgooiers. Deze ribstof is op zijn mooist in een warme aardetint zoals honingbruin of roestrood.

Beanie, flat cap en bucket hat

Niet alle kinderen vinden het fijn om iets op het hoofd te dragen. Maar als ze het tijdens de koude dagen wel prima vinden, kun je meteen inhaken op deze trend. Grote (gebreide) beanies zijn een modieuze vervanging voor de standaard kindermutsen met veel te grote oorflappen. In de lente kun je deze warme muts omwisselen voor een flat cap/platte pet (bijvoorbeeld van corduroy) of een bucket hat.

Flared legging

De flared legging trend zie je vooral terugkomen bij de meisjes. Het is een trend waar iedereen blij van wordt! Voor de kinderen is het super comfortabel en voor de ouders lekker eenvoudig aan te trekken bij baby’s en peuters. Kies voor een flare broek van een ribstofje of met een opvallende print.

Dierenprints

Met dierenprints zit je voorlopig nog helemaal goed. Van panterprint, tijgerprint en zebraprint tot de print van een koe. Het is leuk op ieder kledingstuk en voor zowel jongens als meisjes.

Tot slot kun je de trends van de volwassen kleding in de gaten houden. We zien namelijk steeds vaker dat de kinderkleding hierop aansluit. Waar je vroeger enkel felle kleurtjes en cartoon-prints zag voor kinderen, dragen ze nu ook veel zwart en beige zoals de ouders. Hierdoor is het ook eenvoudiger om je eigen outfit te matchen bij de look van je kind.





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.