Inspiratie

De fijnste dames jassen voor de winter 2021

De winter is in volle gang. Gelukkig nog niet met temperaturen ver onder de nul, maar koud is het toch wel. Heel veel buiten komen we momenteel overigens niet: de boodschappen doen is mijn wekelijkse uitstapje en af en toe een keer een korte wandeling. Maar tijdens die momentjes buiten merkte ik dat mijn tussenjas wel wat te dun aan het worden is. En dus dook ik het internet op, want tsja, naar een kledingwinkel zit er even niet in. Een van mijn favoriete winkels is de Bijenkorf en ik vertel je in deze blog alles over de dames jassen van de Bijenkorf!

De Teddy jas

Ik begin maar gewoon meteen met mijn absolute favoriet: de teddy jas. Een teddy jas staat bekend om het hoge knuffelgehalte. Een teddy jas staat namelijk bekend om de zachte stof en ze zijn helemaal hot op het moment. Je moet wel even kijken of je het warm genoeg hebt in een teddy jas, want de stof is zeer ademend. Je zou het misschien niet zeggen bij deze lekkere zachte stof, maar het is dus wel zo. Voor de een zal deze jas prima volstaan in de winter, maar voor de ander is het meer een voor- of najaars jas.
Zelf draag ik mijn teddy jas gewoon in de winter, maar wel met een lekkere grote sjaal erbij.

teddy jassen bijenkorf

Dames winterjassen

Als je wel voor een echte dames winterjas wil gaan, waar je het niet zomaar koud in zal hebben, is er bij de Bijenkorf ook meer dan genoeg keuze hoor. Met name de gewatteerde jassen en parka’s zijn lekker warm ‘s winters.
Qua kleuren zien we bij de dames winterjassen met name zwart, grijs en bruin. Voor wie toch liever wat meer kleur wil: geen zorgen. Er zijn natuurlijk ook jassen met een vrolijk kleurtje zoals geel, rood en roze.
En ja, ook aan de printjes-liefhebbers is gedacht: er zijn ook leuke jassen met bijvoorbeeld een panterprintje te vinden.

DE FIJNSTE DAMES JASSEN VOOR DE WINTER 2021

Een dames regenjas

Ben jij iemand die wel echt veel buiten te vinden is in de winter, ook tijdens de lockdown? Misschien ga jij wel elke avond een wandeling maken of speel je dagelijks een uurtje met de kinderen samen buiten. Dan is er een item onmisbaar en dat is de regenjas dames! Want in de winter hebben we nogal eens te maken met een winters buitje. Een regenjas is dan ideaal, zeker als je je handen vrij wil hebben en niet met een paraplu rond wil lopen.
De regenjas heeft een vrij suf imago, maar dat komt met name omdat ze er vroeger gewoon niet echt spetterend uitzagen. Dat is inmiddels wel anders hoor. want er zijn zoveel leuke regenjassen te vinden! Een paar voorbeelden zie je hieronder op de foto.

DE FIJNSTE DAMES JASSEN VOOR DE WINTER 2021
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.