Dé speelgoedrage van 2021 – hypes en trends

Dé speelgoedrage van 2020 speelgoedrages
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Het jaar 2020 kende een aantal speelgoedrages waar je écht niet omheen kon. We kijken terug, maar ook vooruit. Welke speelgoedrages brengt 2021 ons en wat wordt dé speelgoedrage van 2021?

SpeelgoedSpeelgoed

Dé speelgoedrage van 2021

Hier lees je alles over dé speelgoedhypes van 2021. Wat wordt de speelgoeldrage van 2021? Zodra we een rage oppikken, delen we direct in dit artikel. Zo blijf je dus het hele jaar door op de hoogte van alle rages van 2021.

Fidget toys – 15 januari 2021

2021 is nét begonnen en volgens het Jeugdjournaal is de eerste nieuwe hype daar. Maar…het is er een die we al kennen van een paar jaar terug. De Fidget toys zijn back, met dank aan TikTok. Denk aan de fidget spinners, fidget squishies en nu vooral ook de speciale fidget puzzels. Op TikTok zie je ze ineens overal weer verschijnen en dat maakt dat ze ineens weer flink populair zijn!

Terugblik naar de speelgoedrages van 2020

Gaming: Fall Guys

Onder de gamers is er een nieuwe hype ontstaan in augustus 2020: Fall Guys! Dit onwijs populaire spel is op 4 augustus 2020 uitgekomen en had in drie weken tijd ruim 15 miljoen downloads. Lees hier alles over Fall Guys!

Gaming: Among Us

Na Fall Guys kwam ineens Among Us, een spel dat je op de tablet of smartphone speelt. Onwijs populair bij bekende YouTubers én gratis te spelen (met vriendjes) dus begrijpelijk dat dit een hype werd! Lees hier alles over Among Us.

Tie Dye

In de zomer van 2020 gingen we massaal Tye Die-en! Een rage die vroeger, in de jaren 80-90, ook al enorm groot was. En zoals met zovele rages is ook deze rage weer helemaal terug. Zelf shirts verven: op TikTok is het ook hot en de twee tieners hebben daar slim op ingespeeld.

Gaming: Animal Crossing New Horizons

En weer een game die viral ging in 2020. Niet vreemd, aangezien we in een lockdown kwamen en veel thusi waren. In mei was daar Animal Crossing voor de Nintendo Switch. Het enorme succes heeft de game te danken aan de corona crisis, ze werden een wereldwijde hit!
Zelfs de Nintendo Switch consoles waren tijdelijk wereldwijd uitverkocht! Dat komt deels doordat de productie in fabrieken tijdelijk stil heeft gekregen, maar heeft zeker ook te maken met de populaire die enorm toegenomen is door deze game. Animal Crossing was in maart 2020 de best verkochte game in de VS.
Animal Crossing is een vrolijk, schattig spel dat je de buitenwereld even doet vergeten.

Buiten spelen

Een mooie ontwikkeling door de corona crisis….buiten spelen kreeg een enorme boost! Kinderen zaten thuis en gingen massaal buiten spelen. Je zag dat bijvoorbeeld aan de skeelers. Marktplaats en Facebookgroepen stonden vol oproepen: “Skeelers gezocht”.

Al meerdere jaren populair: unboxing! In 2019 werd al volop ingespeeld op deze trend door bijvoorbeeld OnneDi op YouTube. Daar speelden speelgoedmakers natuurlijk weer slim op in en zo ontstonden bijvoorbeeld de nog altijd razend populaire L.O.L. ballen.

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze speelgoedrages van 2021 op Pinterest bewaren ♥

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

8 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.