10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 15 jaar 16 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews

{ Review } | Just Dance 2021 – Nintendo Switch

De Nijhofjes

Daar gaan we weer! bij ons thuis konden we niet wachten tot de nieuwe release van Just Dance. Aan het einde van elk jaar komt er weer een nieuwe editie uit en onze voetjes stonden te poppelen om weer los te kunnen gaan op de dansvloer. Just Dance 2021 verschilt niet zoveel van zijn voorgangers, maar is wat ons betreft echt een must-have party game voor de feestdagen. Benieuwd waarom? Lees dan snel de review, of dans stiekem mee met onze video!

Just Dance

In Just Dance gaat het vooral om, hoe kan het ook anders, dansen. Menig ouder zal bekent zijn met de video’s op YouTube en hun mee dansende kinderen. Zelfs op basisscholen wordt het gedaan!
In deze game moet je de moves van de video zo goed mogelijk na dansen, waarbij de controller in je hand jouw bewegingen signaleert. Hoe beter je danst, hoe meer punten je krijgt. Je kan dus thuis echt een dans battle doen met je hele gezin. Just Dance is verkrijgbaar op diverse platforms, wij testte hem uit op de Nintendo Switch. De Switch is wat ons betreft HET familie platform voor party games, dus laat het feestje maar beginnen!

Just dance 2020

Vorig jaar schreven we al een review over Just Dance 2020. Om nu weer geheel in te gaan op wat het spel te bieden heeft leek ons een beetje overbodig. Ben je toch benieuwd naar wat deze game te bieden heeft? Check dan hier de review van Just Dance 2020.

Just Dance 2021

De allernieuwste editie van Just Dance verschilt niet veel van zijn voorganger. Uiteraard heb je 40 nieuwe nummers waarop je weer lekker los kan gaan en zijn er weer vele nieuwe moves toegevoegd. De laadtijden van de songs zijn sneller dan zijn voorganger en ook de moves worden beter opgepakt / gesignaleerd. De videoclips die je na moet dansen zijn nog leuker dan zijn voorgangers en hebben erg veel kleur, welke natuurlijk voor veel vrolijkheid staat.

Dansen is hot!

Het afgelopen jaar zijn we, wellicht mede door de coronatijd, ons allemaal wat meer gaan verdiepen in TikTok. Mede hierdoor is dansen helemaal hot. Just Dance 2021 speelt daar goed op in en is dan ook een must have voor iedereen die van dansen houdt. Je kan op deze manier thuis de ster zijn, zonder hiervoor gelijk achter je mobieltje te hoeven zitten.

Party game

Just dance valt echt onder de categorie party games. Ook als je niet van dansen houdt is dit spel zeker een feestje om te spelen. Je kan het opnemen tegen je broer, zus, ouders of speelt het gezellig met vrienden. Just Dance staat garant voor een feestelijke sfeer binnen de huiskamer. Hoe meer spelers (max. 4), hoe leuker en gezelliger het wordt. Onze kleintjes thuis dansen gewoon mee zonder controllers, die zitten nog in de modus “mee doen is belangrijker dan winnen.” dat werkt dus ook meer dan prima.

{ Review } | Just Dance 2021 - Nintendo Switch

Controllers

Wil je echt de topscore thuis behalen? Dan moet je wel een eigen controller hebben. Heb je niet voldoende controllers thuis? Dan kan je ook een smartphone gebruiken als controller. Let wel op dat je dan geen polsbandje hebt. Wat ons betreft geen optie voor kinderen, je wil immers niet dat er een telefoon door de kamer heen vliegt. Maar voor als papa of mama mee willen doen is dit een prima oplossing. Papa en mama kunnen zich niet meer verschuilen achter het niet mee kunnen spelen vanwege te weinig controllers! Succes paps en mams its your turn to shine!

Perfect Timing

Als je het aan ons vraagt is de release van Just Dance altijd perfect getimed. Net voordat de dagen weer korter worden, de avonden weer langer zijn en we meer thuis verblijven, is het super leuk om een spel als deze in huis te hebben. In tijden van Corona is een spel als deze helemaal een leuke toevoeging op het verplicht thuis zitten.

{ Review } | Just Dance 2021 - Nintendo Switch

Online Modus

Net als zijn voorganger is de online modus weer een leuke toevoeging op het spel. Je kan niet alleen veel meer nummers spelen, maar je kan het ook online opnemen tegen anderen. Zo ben je thuis niet afhankelijk van ouders, broertjes en of zusjes als je het spel samen wil spelen. het leuke hieraan is dat je de topscore ook buitenshuis kan verbeteren. Let op, de online modus gaat alleen samen met een online account welke geld kost. Meer info hierover vind je hier.

{ Review } | Just Dance 2021 - Nintendo Switch

Just Dance 2021 is een absolute GO!

We kunnen er van alles over gaan schrijven, maar het is volgens ons wel duidelijk wat wij er van vinden. Just Dance 2021 is een dikke vette GO! Onze kinderen zijn weer laaiend enthousiast en ook wij ouders worden erg blij van dit party spel. Het is een feestje om je kinderen moves te zien doen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Dit geldt natuurlijk ook andersom, want papa zien twerken is natuurlijk hilarisch gezicht voor iedereen! Wij hebben nu al afgesproken om tijdens de kerstdagen een kerstpyjama dance party in te lasten. En ook tijdens oud en nieuw zullen we dansent het nieuwe jaar in gaan! Een heerlijk corona-proof feestje in je eigen huiskamer. Let’s Sparkle in 2021 en Just dance!

Just Dance 2021 Facts

  • 40 nieuwe songs – ga online voor nog meer songs
  • Multiplayer: Ja, t/m 4 personen
  • Adviesleeftijd: vanaf 6 jaar (PEGI-leeftijd 3)
  • Genre: dansen / muziek
  • Taal: Nederlandstalig
  • Releasedatum: 12-11-2020
  • Adviesprijs: € 34,99 en te koop bij Bol.com

Just Dance 2021 Playlist

(klik op de afbeelding om te lezen)


Lees ook: Review Let’s Sing


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.