Game reviews

Met K3 dansen in je huiskamer met de nieuwe AR app Piramide van Liefde

Linda - Go or No Go

Heb jij een kleine (of grote) K3 fan in huis? Dan heb ik een super leuke tip voor je! Vanaf deze week is het namelijk mogelijk om K3 te laten dansen op elke plek die je maar wilt. Dus ja, ook gewoon in je huiskamer! In samenwerking met Studio 100 heeft The Park namelijk een augmented reality app gemaakt waarmee je samen met K3 je dansmoves kan showen. En deze app ‘Piramide Van Liefde’ is  vanaf NU gratis te downloaden op tablet en smartphones.

  • piramide van liefde app k3 AR

Piramide van Liefde

K3 heeft onlangs een nieuwe single uitgebracht: Piramide van Liefde. Wat nu zo leuk is, is dat je thuis met K3 mee kunt dansen op dit liedje! En leuke thuisactiviteiten zijn in deze rare tijd met corona wel welkom, toch? Het fijne aan deze activiteit is dat je hem gewoon thuis kunt doen.
Download de nieuwe Piramide van Liefde gratis op je telefoon of tablet en je kunt aan de slag. Als je wil kun je ook de nieuwe clip, waarin de dames de hele dans doen, gratis in de app downloaden, maar dit kost behoorlijk wat GB’s, dus zorg dan dat je deze alleen met een WiFi verbinding download.

Door middel van de augmented reality optie kun je Klaasje, Marthe of Hanne in jouw huiskamer het dansje laten doen. Het gaat om een dansje van ongeveer 15 seconden. Geef de app toestemmingen om te kunnen werken en dan ben je er klaar voor. Zoek in je huiskamer, je slaapkamer, je tuin of waar dan ook een goed plekje uit. Zorg ervoor dat er niet teveel spullen in de weg staan, want dan kunnen de dames geen goed plekje vinden. Het is niet lastig, in onze huiskamer waren er meer dan genoeg plekken waar ik een van de K3 meiden kon plaatsen.

Zodra je een goede plek gevonden hebt, kun je bevestigen dat je daar een van de meiden wil laten verschijnen. En ja hoor, al gauw is het geregeld en staat Hanne in onze kamer te dansen! Terwijl ze danst, wordt automatisch een filmpje opgenomen. Handig dus als je K3 fan thuis mee wil dansen én dat ook terug wil zien.

  • piramide van liefde app k3 AR
  • kr app

Win leuke prijzen!

Er is ook nog een leuk extraatje! Fans die samen met K3 dansen en hun video delen op Facebook, Instagram of Tiktok met hashtag #K3in3D maken kans op verschillende exclusieve prijzen, waaronder tickets bij The Park. Om alle fans de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan de wedstrijd, kunnen ook gewone dansfilmpjes ingestuurd worden waarin meegedanst wordt op het nieuwe nummer. Veel dansplezier!

Heb jij een kleine (of grote) K3 fan in huis? Dan heb ik een super leuke tip voor je! Vanaf deze week is het namelijk mogelijk om K3 te laten dansen op elke plek die je maar wilt. Dus ja, ook gewoon in je huiskamer! In samenwerking met Studio 100 heeft The Park namelijk een augmented reality app gemaakt waarmee je samen met K3 je dansmoves kan showen. En deze app ‘Piramide Van Liefde’ is  vanaf NU gratis te downloaden op tablet en smartphones.

The Park

The Park Playground biedt uitdagende ervaringen van de 21e eeuw en maakt virtuele realiteit mogelijk voor zowel jong als oud. Alle locaties hebben 100-200 m2 free roam VR experiences en laten je even ontsnappen aan de hedendaagse realiteit. Na een VR introductie bij onze mini games wordt je op missie gestuurd tijdens een overweldigende VR experience!
The Park bouwt nu hard aan een heuse K3 virtual reality beleving! Na 19 januari kun je bij The Park terecht hiervoor.


Lees ook: K3 wekkerradio review

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.