Creatief & Knutselen

Leuke knutselspullen voor de volgende knutselmiddag

Knutselen, wie houdt er nu niet van? Kinderen kunnen urenlang zoet zijn met knippen, plakken en vouwen. Staat er binnenkort weer een knutselmiddag op de planning? Haal alvast de juiste knutselspullen in huis voor een geslaagde middag. In deze blog lichten we 5 goedkope, leuke knutselpullen uit. Zo komen de kids de wintermaanden wel door. Veel leesplezier!

Het belang van knutsel speelgoed

Knutselen is niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam! Het stimuleert de creatieve ontwikkeling van je kindje. Bovendien ontwikkelt je kleintje zijn of haar ruimtelijk inzicht en motorische vaardigheden door te knippen, plakken en te vouwen. Een gezellige knutselmiddag is dan ook altijd een goed idee tijdens een regenachtige dag.

Leuke knutselspullen voor een scherpe prijs

Op zoek naar kwalitatieve, maar goedkope knutselspullen? Familiebedrijf Marjo Speelgoed heeft alle knutselbenodigdheden die je je maar kunt wensen. Bovendien is het knutselspeelgoed altijd scherp geprijsd, zodat ieder kind ervan kan genieten.

Of je nu samen wilt knutselen voor Vaderdag, of decoraties wilt maken voor kerst: Marjo heeft het in huis. Ook vind je in de categorie knutsel speelgoed alles wat je nodig hebt voor een creatief kinderfeestje.

Verblijd je kindje met een leuk knutsel cadeau. Lees verder en ontdek de 5 leukste knutselspullen van Marjo Speelgoed.

Tip 1: knutsel kinderschort van katoen

Ga gezellig bakken met het kinderfeestje van je kleintje en laat ze hun eigen knutsel kinderschort versieren. Gebruik textielverf en/of textielstiften om een prachtige tekening op het schort te maken. Zijn de schorten klaar? Bakken maar!

Leuke knutselspullen voor de volgende knutselmiddag

Tip 2: je eigen paraplu versieren

Je weet wat ze zeggen, na regen komt zonneschijn. Om de regenachtige dagen toch wat dragelijker te maken, kun je je kindje verrassen met deze witte paraplu. Maak samen de allermooiste paraplu ter wereld en versier de blanco paraplu met textielstiften of -verf. Laat de tekening wel goed drogen, anders spoelt het zo weg in de regen!

Leuke knutselspullen voor de volgende knutselmiddag

Tip 3: knutselbloempot van kunststof

Deze witte knutselbloempot kan wel wat kleur gebruiken! Vraag je kleine knutselaartje of hij of zij deze bloempot wil versieren met prachtige tekeningen. Is het kunstwerk klaar? Zet er mooie bloemetjes of plantjes in om het helemaal af te maken!

Leuke knutselspullen voor de volgende knutselmiddag

Tip 4: knutsel vouwvaas van kunststof

Knutselen voor Vaderdag of Moederdag is nog eenvoudiger met het speelgoed van Marjo. Laat je kindje bijvoorbeeld deze prachtige knutsel vouwvaas versieren. Gebruik acrylverf of acrylstiften om de vaas op te fleuren. Tevreden met het eindresultaat? Laat de vaas vollopen met water en geniet van de bloemen!

knutselparaplu

Tip 5: knutsel schatkistje van hout

Ook een leuk cadeau voor Vader- of Moederdag: dit leuke knutsel schatkistje van hout! Ideaal om sieraden, sleutels en andere voorwerpen in te bewaren. Vraag je kindje om het schatkistje te versieren en verras pa of ma met dit originele cadeau.

Goedkoop knutsel speelgoed voor ieder kind

Haal de knip- en plakspullen uit de kast en organiseer een creatieve middag met je kids. Wat gaan jullie eerst maken? Wij kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien. Laat je verrassen door de leuke knutselspullen van Marjo Speelgoed en doe een beroep op de creativiteit van je kindje.

Veel knutselplezier!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.