0 jaar Zwangerschap

Geboorte tip! De Milestone Krasposter van Mini Miles

Linda D

De mooiste mijlpalen blijven de mijlpalen van je kindje(s). Grote mijlpalen of juist de kleine stapjes die worden gemaakt zijn stuk voor stuk even bijzonder. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en tempo en dat maakt het zo speciaal. Maar, hoe goed ben jij in het bijhouden van deze mijlpalen?

Val jij in de categorie “Oh, dat moet ik straks echt even opschrijven” of ben jij het type die direct dat leuke boekje pakt om het te noteren? Ik zelf val er een beetje tussen in denk ik.
Dol ben ik op al die leuke mijlpaalkaarten, uitsprakenboekjes, boekjes waarin je je zwangerschap bijhoudt of bijvoorbeeld je baby zijn of haar eerste jaar. Allemaal wil ik ze hebben. Maar dan, gaat het toch ergens mis en loop ik met grote regelmaat achter de feiten aan. Herken jij je hier nu in? Dan wil ik je wat leuks laten zien!

Geboorte tip! De Milestone Krasposter van Mini Miles

Milestone Krasposter van Mini Miles

Het gaat om de Baby Milestone krasposter! Een mooie poster welke je aan de muur kunt hangen in de babykamer. Met name in het eerste jaar breng je nogal wat tijd door op deze kamer en zal je oog er dus met grote regelmaat op vallen. Mijlpaal bereikt? Dan kras je het rondje open en vul je datum in van de dag waarop deze mijlpaal is bereikt.

Geboorte tip! De Milestone Krasposter van Mini Miles

Dit is een hele korte en bondige uitleg van de toffe krasposter, maar ik vertel je er graag nog wat meer over.
De Milestone krasposters zijn verkrijgbaar in drie thema’s. Wij gingen voor het thema “Flamingo”, maar volledig in de stijl van de babykamer kun je ook kiezen voor “Jungle Green” of “Mountain blue”. De Flamingo variant is lekker roze, maar grotendeels wel in pasteltinten (top!). Jungle green vind ik ook super mooi en is vormgegeven met de mooiste groen- en jungletinten en dieren! Tot slot de frisse blauwe kleuren van de “Mountain blue” poster. Door de mooie zachte, maar toch ook sprekende kleuren van de krasposters passen ze in iedere babykamer. 

De krasposters worden geleverd op A2 formaat (59,4 x 42 cm) en zijn alle voorzien van 26 mijlpalen met goudkleurig kraslaagje. Voorbeelden zijn, “eerste tandje”, “eerste glimlach”, “eerste hapje” en “ik sta voor het eerst”.

Stil staan bij de eerste momenten

In het eerste jaar van je kindje worden er zoveel mijlpalen bereikt, maar gaat de tijd ook zo enorm snel voorbij. Door het op deze uitnodigende manier bij te houden, sta je echt bewust stil bij deze momenten. Dat vind ik zelf heel belangrijk! 

De krasposter wordt geleverd in een stevige ronde koker, maar om er echt gebruik van te maken is het raadzaam om deze in een lijst te plaatsen. Ik heb ervoor gekozen om er geen glas voor te plaatsen, zodat het krassen en invullen van de mijlpalen zo eenvoudig mogelijk is. Het is echt een toffe toevoeging in de babykamer en ik kan niet wachten om de mijlpalen van ons tweede kindje hierop te gaan noteren. 

De Milestone Krasposter van Mini Miles

Meerdere formaten

Ik kan me voorstellen dat het formaat van de poster niet voor alle babykamers geschikt is en ook daar is rekening mee gehouden bij Mini Miles! Er is namelijk ook een variant verkrijgbaar in A4 formaat! Hierbij kun je in het bestelproces zelfs ook kiezen voor een lijst! Handig toch!? Kleine kanttekening; deze poster heeft geen kraslaagje, maar hierop kun je de datum direct invullen. Je kunt er verder dezelfde gegevens op kwijt.

Go or No Go

De Milestone krasposter is een origineel en decoratief concept, welke ik persoonlijk echt een aanrader vind. Je kunt het natuurlijk voor je eigen kindje (op komst) kopen, maar ook als kraamcadeau is het ontzettend leuk! 
Het kraslaagje kun je eenvoudig open krassen en ik zou een watervaste fineliner adviseren om de datum te noteren. Dit werkt mooier dan een reguliere pen. 
Op de posters kun je tevens nog de naam, geboortedatum, gewicht, tijd en plaats, de lengte en het gewicht in de tabel noteren. 
Wij geven de krasposter een GO en gaan deze in 2021 al gedeeltelijk openkrassen en invullen. We kunnen niet wachten!

mijlpalen kraskalender

Productspecificaties

 • Formaat krasposter: A2 (59,4 x 42 cm)
 • Prijs krasposter: € 23,95
 • Formaat poster zonder kraslaag: A4 (21,9 x 29 cm)
 • Prijs poster zonder kraslaag: € 12,49 (incl. lijst € 19,90)
 • Aantal mijlpalen: 26
 • Personalisatiemogelijkheden:
  -Naam, geboortedatum, gewicht, tijd en plaats.
  -Datum bij elke mijlpaal
  -Lengte en gewicht in de tabel.
 • Shop je Milestone krasposter hier

Lees ook: Het beste kraamcadeau wat mij betreft!
Lees ook: Het sufste kraamcadeau wat mij betreft!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

 • Reply
  6x originele kraamcadeaus om te geven - Go or No Go
  3 februari 2021 at 11:00

  […] bijzonder cadeau waarvan de kans groot is dat de zwangere dame het nog niet heeft. Deze super leuke milestone kraskaart ziet er heel mooi uit. Je moeder en vader kunnen de mijlpalen van hun kindje bijhouden op deze […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.