Inspiratie

Een gezond eet- en leefpatroon met het gratis gezond gewicht-programma

Linda - Go or No Go

De meeste moeders zullen dit wel herkennen: na het krijgen van kinderen is je lichaam niet meer hetzelfde. Je lichaam is veranderd, wat niet vreemd is natuurlijk na een zwangerschap. Met name de borsten en de buik zijn veelgenoemde ‘probleemzones’ bij moeders. We zien vaak dat moeders na een aantal jaren behoefte hebben om weer terug in vorm te komen. Gelukkig is daar iets aan te doen in de meeste gevallen, maar dan is er wel werk aan de winkel! Ik vertel je graag meer over het Gratis Gezond Gewicht-programma voor Zilveren Kruis-verzekerden!

Gezond eet- en leefpatroon

Als je jezelf een gezond eet- en leefpatroon aanleert, zal je zien dat je lichaam zich aan gaat passen en je meer in vorm komt. Ga niet in de weer met een crashdieet: op de lange termijn werkt dit vrijwel nooit.
Graag wil ik je meer vertellen over het Happy Weight programma. Dit programma is door Nederlandse deskundigen (huisartsen, diëtisten, bewegingswetenschappers) ontwikkeld en heeft een positieve beoordeling van het Voedingscentrum.
Het uitgangspunt van Happy Weight is dat je met gewone voeding een gewoon gezond gewicht kunt verkrijgen en behouden.

Bijna 65.000 mensen zijn je al voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van het Happy Weight programma. Om je een beetje meer inzicht te geven in wat het programma inhoudt, hierbij een overzicht van het pakket:

 • vijftien informatieve les-/weekdelen
 • praktische voedingskeuzelijst
 • beweegplannen naar keuze
 • huiswerktoetsen

Daarnaast ontvangen deelnemers de volgende gratis extra’s:

 • Happy Weight Dopper-drinkfles
 • Happy Weight stappenteller met 3d-sensor
 • Happy Weight inspiratiereceptenboek (niet in de winkel verkrijgbaar)
 • praktische taillemeter

Je gaat thuis aan de slag met het programma en online krijg je ondersteuning.

Een gezond eet- en leefpatroon met het gratis gezond gewicht-programma

Happy Weight – Zilveren Kruis zorgverzekering

Wat natuurlijk belangrijk is, is wat de kosten van dit pakket zijn. Ik heb goed nieuws voor alle mensen die een zorgverzekering hebben bij het Zilveren Kruis: Zilveren Kruis-verzekerden ontvangen gratis het gezond gewicht-programma Happy Weight!
Het complete pakket Happy Weight kost tijdelijk slechts 115 euro (normale prijs 149,-). Als je bij het Zilveren Kruis een aanvullend pakket van twee of meer sterren hebt, krijg je het Happy Weight pakket volledig vergoed. Dit gaat ook niet van je eigen risico af uiteraard.

Bij je cursus, die bestaat uit 15 delen, krijg je ook nog ruim € 50,- aan cadeaus: ook leuk meegenomen dus!

Veel plezier en succes als je met het Happy Weight pakket aan de slag gaat. Deel je de resultaten met me?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.