Inspiratie Vakantie in Nederland

Airbnb huisje gehuurd? Vraag dan je Airbnb servicekosten terug!

AIRBNB HUISJE GEHUURD? VRAAG DAN JE AIRBNB SERVICEKOSTEN TERUG!
Linda - Go or No Go

Airbnb huisjes zijn mateloos populair: ik ken niet veel mensen die er niet een keer een gehuurd hebben! En ja, dat geldt ook voor mijzelf: de afgelopen jaren heb ik minimaal één keer per jaar een Airbnb huisje gehuurd. Het aanbod is groot, het werkt gemakkelijk en tot nu toe bevalt het altijd goed! Heb jij ook al vaker Airbnb huisjes geboekt? Dan heb ik goed nieuws voor je, want je kunt namelijk de servicekosten die je bij je boekingen hebt moeten betalen terug krijgen!

Vaak meer als een paar tientjes

Nu denk je misschien: die paar tientjes, dat geloof ik wel. Maar het is echt wel wat meer dan dat, want die kosten zijn best hoog! Zelf heb ik de afgelopen vijf jaar twee Airbnb huisjes geboekt en dat gaat in totaal om ruim € 170,-! Best een flink bedrag dus, laat staan als je meerdere Airbnb huisjes hebt geboekt in deze periode. En daarnaast geldt ook: hoe duurder het Airbnb huis, hoe meer servicekosten je betaald hebt.

Tot nu toe heb ik er niets mee gedaan omdat ik het gedoe vond om het terug te vragen en ik las dat Airbnb op alle aanvragen reageerden met het bericht dat ze niets konden doen voor de aanvrager. Maar nu heb ik een tip voor je waardoor het ook voor jou super simpel is om deze Airbnb servicekosten terug te vragen. Zelf ben ik je al voorgegaan en kan ik je dus vertellen hoe het werkt en wat je ervoor moet doen.

Vraag je Airbnb servicekosten terug

De website servicekostenterug.nl helpt je met het terugvorderen van deze kosten. Dit doen zij op basis van no cure no pay. Dat betekent dat als ze het ze om wat voor reden dan ook niet lukt om de kosten terug te krijgen, jij ook niets betaalt. Lukt het ze wel om deze kosten terug te krijgen van Airbnb, dan ontvang jij 75% van die servicekosten terug. De overige 25% is voor servicekostenterug.nl, aangezien zij alles voor je regelen.

Als je mee wil doen, heb je de Airbnb factuur nodig van je gehuurde huisje(s). Mocht je die niet kunnen vinden, dan kun je die op je Airbnb account simpel terugvinden en downloaden. Als je ingelogd bent op Airbnb, ga je naar het onderdeel ‘reizen’ en daar vind je de reizen die je gemaakt hebt, inclusief factuur. Mocht je het niet kunnen vinden, dan vind je op de website van servicekostenterug.nl een handig stap-voor-stap vide instructie.
Die factuur kun je uploaden op servicekostenterug.nl, en klaar ben je! Daarna is het afwachten, aangezien zij nu voor je aan de slag gaan.
Zelf heb ik mijn twee facturen ingestuurd en ben ik heel benieuwd naar het resultaat!

Op zoek naar meer handige Airbnb tips, bijvoorbeeld als je met je gezin wil gaan? Check dan deze Airbnb met kinderen tips!


Uitgelichte foto via Shutterstock♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.