Win een Video van Sint 2020!

Het Sinterklaasfeest 2020 zal heel anders zijn dan we gewend waren. Geen zingende en juichende kinderen die met rode wangen van de spanning staan te wachten op hun grote held. Geen rondvliegend snoepgoed en geen handje van de Sint. Om toch te zorgen voor een hele grote verrassing én een beetje ‘persoonlijk’ contact met de goedheiligman bestelde ik de Video van Sint. Hiermee wordt pakjesavond zeker weten heel speciaal.

Een kind kan de was doen

Voor ons is het dit jaar de eerste keer dat wij een videoboodschap van de Sint krijgen. Ik had toch altijd mijn twijfels of het wel de moeite waard was en ik had geen idee of het samenstellen van het filmpje veel werk zou zijn. Mocht dit jou ook tegenhouden wees dan gerust: het is echt ontzettend simpel en het bestellen van de Video van Sint is binnen een kwartier gepiept.

Op videovansint.nl vind je allereerst een duidelijk instructiefilmpje waarin alle mogelijkheden worden toegelicht. Daarnaast zijn er ook duidelijk geschreven instructies zodat je alles rustig door kunt lezen. De mogelijkheden zijn ontzettend uitgebreid zodat de videoboodschap aan ieders persoonlijke situatie is aan te passen.

Keuzes keuzes keuzes

Je upload foto’s van alle gezinsleden en eventueel nog twee algemene foto’s. Deze worden heel mooi in de video verwerkt zodat hij meteen van begin af aan heel persoonlijk is en echt over jullie gezin gaat. Na het uploaden van een foto kies je vervolgens eigenschappen en hobby’s die bij de persoon passen. Houdt je kind van voetbal, dansen of muziekles? En mag hij of zij weleens wat beter zijn bord leeg eten of opruimen? Je vinkt het aan en Sint maakt er een ontzettend leuk verhaaltje van.

Wat ik een beetje miste was dat hier helaas geen ruimte is om zelf nog eigenschappen in te vullen. Soms zou ik net even voor wat anders hebben gekozen, maar die optie is er helaas niet. Toch zijn de rijen met keuzemogelijkheden heel uitgebreid dus er staat altijd iets bij wat op jullie van toepassing is.

Alsof je nu nog niet genoeg hebt kunnen kiezen heb je ook nog de keuze tussen twee verhaallijnen. De Video van Sint is namelijk niet alleen een persoonlijke toespraak, maar heeft ook echt een verhaal. Hierbij kun je de keuze maken tussen een verhaal met of een zonder roetveeg Pieten. Zeker in deze tijd een fijne optie denk ik. Ik ging voor het verhaal met Pieten want wat mij betreft is een Sinterklaasfeest zonder Pieten ondenkbaar, maar die keuze is dus geheel aan jezelf.

Win een Video van Sint 2020!

Mooie extra’s

Klaar met het samenstellen van jullie persoonlijke verhaal en heb je gekozen voor de optie Compleet? Dan heb je ook nog eens de keuze voor een heleboel extra’s. Zo kun je liedjes of verhaaltjes toevoegen, kun je kiezen tussen enkel de download of ook een dvd en kun je zelfs een schoentekening van je eigen kind inscannen zodat Sint deze kan laten zien. Vooral deze optie is heel erg gaaf want als je kind eventueel nog twijfelt of het allemaal wel echt is, is deze twijfel bij het zien van zijn eigen tekening in handen van de Sint zeker weten helemaal weg.

Laat pakjesavond maar komen!

Zoals gezegd ben je binnen 10 tot 15 minuten klaar. Na bestelling ontvang je de download direct in je mailbox. Heb je gekozen voor het complete pakket dan ontvang je voor de kinderen ook nog eens een te gekke verjaardagsvideo van Sinterklaas. De Sint op je verjaardagfeestje, wie wil dat nu niet?

Maar ook als je gewoon de dvd kiest heb je absoluut een geweldige verrassing die meer dan de moeite waard is. Ik heb de dvd natuurlijk stiekem al even bekeken en ik heb vreselijk gelachen. Heel benieuwd of de jassen hier na Sinterklaas voortaan netjes aan de kapstok zullen hangen en of de broers wat liever voor elkaar zullen zijn.

Win een Video van Sint 2020!

Go or No Go?

Video van Sint is zeker weten een GO! Zeker met het wat kale Sinterklaasfeest dit jaar is het een geweldig leuke toevoeging die de kinderen versteld zal doen staan en waar ze nog lang over na zullen praten.

Tip: voor de snelle beslissers is er nu tijdelijk een gratis envelop met postkaart uit Spanje bij bestelling van de dvd. Hier past de dvd mooi in en zo vindt je kind een geweldige verrassing in de brievenbus.

Winnen!

Wil je dit jaar je kind ook verrassen met een Video van Sint? Goed nieuws, wij mogen namelijk twee video’s weggeven! Laat hieronder of onder de actiepost op Facebook weten waarom jouw kids hier zo blij mee zouden zijn!

De winnaar wordt op 24 november bekend gemaakt.

De winnaars zijn bekend! Proficiat Jesse en Jolanda! Jullie hebben een bericht ontvangen.


Voor voorwaarden en privacy-informatie verwijs ik je naar de disclaimer / Over de uitslag wordt niet gecorrespondeer

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

18 Comments

 • Reply
  Manon
  22 november 2020 at 20:56

  superleuk! wij hadden er een paar jaar geleden een laten maken, groot succes! tijd voor een herhaling!

 • Reply
  Linda
  20 november 2020 at 23:30

  Super leuk! Vorig jaar voor het eerst een video besteld voor Fenna (toen 3 jaar). Ze vond het geweldig en ze begon er toevallig vorige week over. Ik had niet verwacht dat ze het zich kon herinneren, maar ze vroeg of ze deze pakjesavond weer een filmpje van sinterklaas krijgt. Vooral haar eigen foto’s op tv maakte indruk haha. Dus dit jaar wil ik die glimlach wederom zien, dus bestellen we een dvd van de sint voor Fenna die nu 4 is en haar broertje Sepp van 2. Maar een video winnen zou stiekem nog leuker zijn, dan heeft deze hulpsint een centje over voor een cadeautje voor zichzelf 😉

 • Reply
  Iris Bakker
  17 november 2020 at 11:05

  Geen intoch en geen Pietenhuis, maar een persoonlijke video van de Sint zou toch echt te gek zijn

 • Reply
  Jess Kniest
  17 november 2020 at 10:49

  Wat leuk zo’n video van de sint. Normaal komt de Sint ieder jaar bij ons thuis maar dit jaar natuurlijk niet en vooral mijn dochter vindt dat heel erg jammer.
  Met deze video komt hij toch nog een beetje bij ons thuis dus ik waag graag een kans.

  • Reply
   Linda - Go or No Go
   25 november 2020 at 08:42

   Goed nieuws, jij bent een van de winnaars! Stuur je me een email? (info@go-or-no-go.nl)

 • Reply
  Debby Koeman
  16 november 2020 at 18:36

  Sinterklaas vieren we dit jaar een beetje anders dan anders. Geen gezellig feest met de hele familie, pakjes voor de kleintjes en surprises voor de groteren. Om mijn neefje en nichtje toch een onvergetelijke Sinterklaasfeest te bezorgen, zou ik ze graag een persoonlijke boodschap van de Sint schenken.

 • Reply
  Imy Ali
  16 november 2020 at 16:29

  Jaaa, ik doe graag mee. Nadat mijn zoontjes urenlang vorige week op zoek zijn geweest naar Zwalk, proberen ze nu uit te vinden waar het pietenhuis is om sinterklaas persoonlijk nog te kunnen begroeten (dream on.. ;-)). Na al deze moeite zou het echt super leuk zijn als ze een persoonlijke video van de sint zouden ontvangen!

 • Reply
  Anna B.
  16 november 2020 at 09:42

  Wat een superleuke actie!

  Voor mijn twee tweeling kleinkinderen zou dit zo bijzonder zijn! De ene tweeling wordt 3 december 5 jaar en de andere tweeling op 24 december 7 jaar! een geweldig cadeau! Ik loot heel graag mee!

 • Reply
  karin de graaf
  15 november 2020 at 23:47

  alles is zo anders dit jaar geen intochten, geen sint op papa’s werk
  dit zou alles toch nog een beetje bijzonder maken

 • Reply
  Roy
  15 november 2020 at 21:47

  Het is het eerste jaar dat ons dochtertje echt bewust is van Sinterklaas, en dan juist zo’n jaar niet makkelijk. Een leuke video boodschap dus erg welkom

 • Reply
  Tamara
  15 november 2020 at 20:56

  Ze vinden het jammer dat sinterklaas net zoals papa & mama vanuit huis werkt, ze waren graag op bezoek gegaan bij sinterklaas, dan maar dat sinterklaas toch in huis komt bij hen, maar dan digitaal. Superleuk!

  • Reply
   Sabine Hensens
   16 november 2020 at 23:02

   Ik maak heel graag een kansje om mijn zoontje te verrassen met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Hij is zo ontzettend bang dat hij niet kan komen door de Corona en op deze leuke manier is het feest toch compleet.

 • Reply
  Marieka Waalwijk
  15 november 2020 at 17:50

  Superleuk om mijn zoon mee te verrassen wat zal hij blij zijn

 • Reply
  Ivo Berkhout
  15 november 2020 at 11:34

  Hocus pocus
  Ik wou dat het coronavirus
  Pilatus pas
  Weg was
  Zodat elk kind
  Weer bezoek kan krijgen van de Sint
  Maar voor nu is de video van de grootste kindervrind
  Het beste vacSint

 • Reply
  Nelly
  15 november 2020 at 08:42

  Dan wordt het toch nog een supergezellige sinterklaas.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  15 november 2020 at 02:20

  Ze beginnen hier dit jaar echt iets te begrijpen van Sinterklaas. Vanmorgen helemaal opgewonden waren ze! Pepernoten gebakken! Tekeningen gemaakt. Bedrukte gezichtjes 😉. Ik zou zo graag de gelukkige zijn! Voor mijn neefje van 2 en alle kleinkindjes! Fingers crossed 🤞🤞

 • Reply
  Marian B
  14 november 2020 at 16:56

  Het Sinterklaasfeest is dit jaar anders dan anders. Veel kan niet doorgaan i.v.m. corona. Een video van Sint zou dit jaar daarom wel heel leuk zijn. Pakjesavond wordt zo nog magischer. Ik doe graag mee voor de kinderen, ik die die verraste snoetjes al voor me!

 • Reply
  elisabeth timmermans
  14 november 2020 at 10:35

  de kleinkinderen gaan toch helemaal uit hun plaat als de sint vanaf de tv met ze praat

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.