6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Creatief & Knutselen

Sieraden maken from scratch met Blazelets Style Studio Charme

Sieraden maken from scratch met Blazelets Style Studio Charme
Anne

Meiden en hun sieraden…het is wat! Veel meiden zijn dol op sieraden dragen. Tegenwoordig is zelf sieraden maken een ware hit. En kralen rijgen is natuurlijk leuk hoor, maar hoe leuk is het om ook zelf kralen te maken? Veel meiden zijn dol op knutselen.  Met de Blazelets Style Studio Charme ga je zelf aan de slag om bedels en armbandjes te maken. Dus sieraden maken from scratch! Lees onze review hieronder

Blazelets Style Studio Charme

Blazelets bracelets komen je misschien wel bekend voor. Vorig jaar schreven wij er al over en was het genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019. Hoewel de naam erop lijkt, is deze set zeker niet hetzelfde. Nu maak je je eigen bedels (charms) op een satijnen draad. Je kan de armbandjes nog meer stylen naar eigen inzicht en kiezen uit diverse kleuren én bedels. Mix en match zo je eigen stijl. Lees maar mee!

Sieraden maken from scratch met Blazelets Style Studio Charme

Hoe werkt de Blazelets Style Studio Charms?

In een handige koffer zit alles wat je nodig hebt. En dan bedoel ik ook alles. Bij veel creatieve knutsels voel ik als ouder de bui al hangen. Dan kan ik komen opdraven met bakjes, potjes en kwastjes. Niets van dit alles bij de Blazelets Style Studio Charms. De koffer is ook direct je werkstation, handig! In de koffer heb je een plaat die je er uit kunt halen. Hier maak je je armbandjes in. Het draad span je in 2 houders en de siliconen mallen leg je erop. Deze mallen overgiet je met het magische poeder en besprenkel je met water. Hiervoor zit keurig een flesje bijgeleverd. De korrels en water geven een soort chemische reactie en na 15 minuten wachten zijn je bedels “uitgehard” en is je bedelarmband klaar. Nog even afwerken met een sluitinkje. Eventueel kan je de bedels nog versieren met extra glitters. En wie houdt er nu niet van extra glitters?

Sieraden maken from scratch met Blazelets Style Studio Charme

Onze mening!

Onze ervaring is dat echt heel duidelijk omschreven is en goed uitgedacht is. Een 6-jarig meisje kan dit niet alleen, maar onze Emily van 11 kan dit wel heel goed alleen. Ze vindt het dan ook te gek om te maken. Er zitten 5 verschillende kleuren magisch poeder, 1 glitter zakje en 7 armband elastiekjes in de koffer. Daarnaast zijn er dus drie verschillende soorten mallen (bloem, hart en ster vorm)

De bedels zijn van een soort siliconen plastic gemaakt. Ik dacht dat ze hard zouden zijn, maar ze blijven flexibel. Het poeder doe je in een mal en met water overgiet je het. Het is super leuk om te doen! Emily probeert al snel kleuren te mixen, maar dit is niet echt een aanrader. Dan is het tijd om even te wachten, maar 15 minuten wachten is voor kinderen wel wat lang, dus tussendoor lekker even iets anders doen. Let op dat je de mallen goed aandrukt aan het elastiek. Als je dat niet doet vallen de bedels er wel erg snel af.

Sieraden maken from scratch met Blazelets Style Studio Charme

Blazelets style rings

Eigenlijk is de methode van de ringen exact hetzelfde. Je hebt een siliconen vormpje waar je poeder in doet en dan besprenkelt met water. Je duwt de kale ring eigenlijk in je vormpje. Voor kleine meiden is dit makkelijker zelf te doen. Ook hier wil de bedel er makkelijk afgaan, maar door de constructie, een hard plastic ring, kun je met wat lijm de bedel vast zetten. In plaats van een mooie koffer is in deze set wel alles los. Op onze Instagram pagina zie je een filmpje hoe dit werkt!

Go or No Go

Wat een mooie uitgebreide koffer is dit zeg! Wat fijn dat aan echt alles gedacht is! Wij denken dat het minder geschikt is voor hele jonge kinderen om alleen te doen. Maar wel super leuk om met een grote zus of nicht samen te maken! Want onze puber is misschien te groot om het te dragen, maar het maken vindt ze echt erg leuk!

Sieraden maken from scratch met Blazelets Style Studio Charme

Blazelets Style Studio Charme Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.