5 jaar 6 jaar Gezelschapsspellen Puzzels

{ Review } | Zozoville puzzel en Zozoville domino

zozville
Anne

Wauw, als ik de plaatjes van Zozoville zie denk ik direct: wat ziet dit er prachtig en anders uit! Ik had er nog nooit van gehoord en jij misschien ook niet, maar het is zeker de moeite waard om hier kennis mee te maken. Kijk mee naar deze prachtige Zozoville puzzel en het Zozoville prachtige memory spel dat wij mochten testen.

Zozoville

Wij zijn Zozoville
Ben je één en al haar en ongeneeslijk knuffelbaar?
Grijns je als je lacht, heb jij een toverspreuk bedacht?
Wil het monstertje in jou, weten dat ik van ‘m hou?
Lijkt je oom of je hond op een pukkelige kont?
We durven te wedden, we kunnen je redden.
Verander geen zier, voor jou zijn we hier.
Open de doos, speel en gil.
Wees welkom, in de wereld van Zozoville,
Wij zijn monsters!

Wat een super leuk gedichtje op de achterkant van deze producten. Deze monsters zijn om te knuffelen! Deze wezens zijn gemaakt door 2 kunstenaars, Johan Potma en Mateo Dineen en zijn ontwikkeld in Berlijn. De monsters zijn zo bedacht dat ze erg knuffelbaar zijn. Ze laten zien dat niemand perfect is, maar wel iedereen geliefd kan worden! Naast de puzzels en 2 games zijn er ook posters en ansichtkaarten te koop.

zozville

De Zozoville puzzel

Deze puzzel heeft 100 stukjes en is geschikt vanaf 5 jaar.  Er staat een mooie prent op, die heet ‘bedtime stories’. De puzzel zit in een leuke koker. De stukjes zijn ongeveer 5 cm en daarmee perfect voor onze 5-jarige qua formaat. De stukje voelen degelijk aan en zijn er mooi op geprint. Naast de puzzelstukjes zit er ook een mini poster met de afbeelding in de koker. De print is op ware grootte en je kan eventueel de stukjes op de print leggen om het wat makkelijker te maken. De print is zo leuk dat je hem ook in een lijstje kan stoppen!  De puzzel is precies moeilijk genoeg om alleen te kunnen doen. En dat vinden wij moeders soms ook wel fijn!

zozville

Zozoville Domino (same same)

Een ouderwets spelletje memorie. Iets waar ik vaak voor vrees want inmiddels word ik gewoon kei hard ingemaakt door mijn zoon. Ik heb sinds ik kinderen heb gekregen wat last van concentratiestoornissen. Om niet mee te hoeven doe aan de geheugentrainer van omroep Max speel ik liever dit spel. Ook hier zie we prachtige plaatjes. Wat zijn de monsters toch schattig! Bij elke kaart die we draaien zeggen we oh en ah die is leuk! Ook mijn oudere zoon van 9 vindt de afbeeldingen super leuk! Het spel bestaat uit 24 paren en is leuk van 4 tot 88!

Go or No Go

Het komt niet vaak voor dat ik een monster lief of schattig noem maar deze monsters zijn dat toch wel! Extra leuk is dat de wezentjes genderneutraal zijn. Deze monsters trekken iedereen aan. Vaak is het in speelgoedland overdreven roze voor de meisjes of overdreven blauw voor jongens. Hier is het perfect!
Ik sluit zeker niet uit dat er nog een Zozoville ansichtkaart of poster aan de muur belandt hier! Een GO dus voor ons! Leuk om te krijgen of cadeau te geven!

zozville

Zozoville Facts

  • Adviesleeftijd: 5 jaar en ouder
  • Adviesprijs ZozoVille Puzzel: € 11.95
  • Adviesprijs ZozoVille domino: € 11,95
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.