1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar Speelfiguren & Voertuigen Winnen

{ Review } | VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen

De Nijhofjes

De vrolijke vriendjes van VTech zijn educatieve speelpoppetjes voor jongens en meisjes in de leeftijd van 2-5 jaar. Wij testten de brandweerauto uit. Deze brandweerauto kun je ook nog eens omtoveren tot een brandweer kazerne, kortom, je hebt dubbel zoveel speelplezier. Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

Vrolijke Vriendjes

De Vrolijke Vriendjes van VTech zijn speelpoppetjes waarmee je naast spelen ook nog veel van kan leren. Door de poppetjes te plaatsen op een Magic point van een voorwerp (bijvoorbeeld een auto of een schip) gaan ze praten, geven ze je een opdracht of leer je een leuk weetje. De bewegingen en lichtjes zorgen ervoor dat je vrolijke vriendjes nog meer tot leven komen. Wie wil er nou niet zo’n leuk en leerzaam vriendje? Er zijn inmiddels meerdere producten van de vrolijke vriendjes op de markt gebracht. Wij namen de 2 in 1 Brandweerwagen onder de loep.

{ review } | VTech Vrolijke vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen

De Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerauto

‘Bij brand of gevaar staan de Vrolijke Vriendjes klaar!’ Met deze stoere slogan werd de 2 in 1 brandweerauto van Vtech met open armen ontvangen door onze Pipp (4). Pipp is enorme fan van alles wat te maken heeft met de brandweer, dit was dus een grote verrassing die meer dan welkom was! Dat de brandweerauto ook nog omgetoverd kon worden tot een echte kazerne is dan ook geweldig! Pipp kon zijn ogen niet geloven, hij had nu niet alleen een brandweerwagen, maar ook een echte kazerne. Hij kon niet wachten op hem uit de doos te halen.

Unboxing

De brandweerauto komt natuurlijk met een geweldige verpakking . Vrolijke kleuren en je ziet gelijk wat je kan verwachten. Het is dan ook geen wonder dat deze auto een eyecatcher is in de speelgoedwinkels.
Tijdens het uitpakken van de doos viel het ons direct al op dat je de auto snel kunt gebruiken…en dat werd dan ook gedaan. Pipp haalde de auto uit de doos en speelde er gelijk op los. ‘Mama, wil jij de vriendjes even uit de zakjes halen’, klonk het. Na even gespeeld te hebben met de vriendjes kwam Pipp er achter dat er ook geluid in de auto zat, nou dat zorgde weer voor een hele nieuwe beleving.

Brandweer stickers

Hoewel Pipp al even zoet was met het spelen met de brandweerauto en kazerne gaf hij ook steeds aan dat er meer plaatjes op de auto moeten. Zijn broer Mees zei ineens, ‘ik denk dat er nog stickers in de doos moeten zitten’. En ja hoor, Mees had gelijk. Pipp vraagde zijn broer Sem of die even wilde helpen met stickers plakken. Terwijl Sem de stickers plakte speelde Pipp met de poppetjes en de bijgeleverde helikopter en het autootje. Toen de stickers allemaal op de auto en kazerne zaten kon het spelen verder gaan.

{ review } | VTech Vrolijke vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen

Meer dan een brandweerauto

De brandweerauto wordt geleverd met 2 vrolijke vriendjes: Bob en Benthe. Met Bob en Benthe kun je op avontuur. Je kunt op diverse reddingmissies gaan, waarbij je de ladder of het waterkanon moet gebruiken. De auto geeft precies aan wat je moet doen. Je kunt hierbij de knoppen gebruiken op de auto, maar je kunt ook je vriendje op een magic point zetten. Je hebt de keuze uit verschillende speelmogelijkheden, die in het teken staan van missies, muziek en brandweerweetjes. Het is natuurlijk ook super leuk om een rollenspel te spelen met de brandweerauto / kazerne.

{ review } | VTech Vrolijke vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen

De brandweer auto wordt geleverd met 2 vrolijke vriendjes, een extra ladder, een kleine brandweerauto en een helikopter. En natuurlijk een stickervel met alle stickers om je auto en kazerne nog mooier te maken!

Go or No Go

De 2 in 1 brandweerauto van Vtech is een speels, vrolijk en leerzaam speelgoed. Zeker als je van de brandweer houdt is dit een leuke cadeau voor jouw eigen held thuis. Pipp vindt de 2 in 1 brandweerauto van Vtech helemaal geweldig en hij speelt er graag mee. Wat ons betreft een GO! voor de feestdagen!

vrolijke brandweer auto kind 4 jaar

VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen Facts

vtech brandweer

Like it? Pin it!

De vrolijke vriendjes gaan op avontuur met de 2 in 1 brandweerauto van Vtech. Lukt het jou om samen met Bob en Bethe de missies te voltooien?

Lees ook: Vrolijke Vriendjes Piratenschip

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 95 Comments

 • Reply
  Houten speelgoed: Duurzaam spelen - Go or No Go
  10 april 2021 at 06:30

  […] bogen van Grimm’s, de bouwblokken van Kapla en de beide Wobbels. Maar ook de Hot Wheels banen, VTech, de giga verzameling auto’s,  dino’s, duplo en andere plastic bouwmaterialen zijn goed […]

 • Reply
  Miranda wils
  15 november 2020 at 08:45

  Wat leuk! Dit zou mn mannetje echt het ALLERMOOISTE kado vinden ❤️❤️❤️

 • Reply
  Claudia Diependaal
  15 november 2020 at 02:33

  Ik loot met heel veel plezier mee voor deze waanzinnige auto! Wat zal daar veel mee gespeeld gaan worden! Mocht deze oma de gelukkige winnaar worden!

 • Reply
  Elise
  13 november 2020 at 21:26

  Wat een gave brandweerauto 😍 en fijne review van jullie ook! Hier zou onze kleine brandweerman zo blij van worden. Hij kijkt het liefst dagelijks naar Brandweerman Sam en speelt zelf ook regelmatig brandweermannetje in de tuin en onder de douche. Hier zou hij zeker uren speelplezier van hebben. Ik zie zijn fantasie met de mooiste (speel)verhalen al ontstaan 💕
  En als ze broertje een half jaartje ouder is mag die misschien ook wel meedoen.

 • Reply
  Marianne Horsch
  13 november 2020 at 10:31

  Ohhh ik kwam dit tegen omdat ik een review zocht voor de brandweerwagen om me te overtuigen hem op het verlanglijstje te zetten voor ons jongste zoontje van 1, zijn oudere broer van 3 vind hem vast ook mooi maar nu is het tijd voor de jongste om een eigen mooie auto te krijgen!

 • Reply
  Colette Ouwehand-van Zijverden
  12 november 2020 at 23:38

  Superleuk voor mijn zoontjes van 2,5 en bijna 1 jaar oud. Ze zijn beiden dol op auto’s en geluiden dus ze zullen het allebei wel heel leuk vinden!

 • Reply
  Nency
  12 november 2020 at 22:42

  Ziet er goed uit.

 • Reply
  Laura K
  12 november 2020 at 15:54

  Gaaf! Doe graag mee voor onze jongens 🙂

 • Reply
  Matanga
  12 november 2020 at 13:07

  Ik doe graag mee voor een kleine brandweerman Sebastian!

 • Reply
  Els Timmers
  12 november 2020 at 08:46

  Gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje

 • Reply
  Manon
  12 november 2020 at 05:59

  Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn lieve neefje Cas!

 • Reply
  Jolijn
  11 november 2020 at 21:15

  Super! Ik maak graag kans (:

 • Reply
  Daan Moerland
  11 november 2020 at 14:50

  Dat ziet er echt gaaf uit! Ik doe heel graag mee voor mn zoontje Jason @linda_go_or_no_go.nl na een onwijs zware start en een aantal keer osteopaat gaat het nu wel beter met hem en gaat hij lekker ontdekken en spelen en hier helpt het speelgoed van @vtechspeelgoed heb echt super bij. Hem hiermee mogen verrassen zou geweldig zijn 🍀🍀

 • Reply
  Marianne
  11 november 2020 at 14:31

  Wauw gave actie, ik doe mee voor mijn dochter

 • Reply
  Marloes F
  11 november 2020 at 14:24

  Heel leuk speelgoed! Ik doe zeker mee voor mijn dochter.

 • Reply
  Elsbeth Johanne
  10 november 2020 at 21:12

  Voor mijn lieve nichtje dat helemaal autogek is!

 • Reply
  A. Dekker
  10 november 2020 at 19:47

  Voor mijn stoere jongen van bijna 2 jaar oud! Als hij ergens in de verte een vrachtauto hoort, zit hij al in de vensterbank. Een eigen brandweerwagen is dan wel heel erg leuk!

 • Reply
  Cindy
  10 november 2020 at 17:19

  Leuke actie, wij loten graag mee.

 • Reply
  Nicky
  10 november 2020 at 16:34

  Voor mijn kleine neefje!

 • Reply
  marij brand
  10 november 2020 at 14:10

  super leuk voor mn zoontje van 2 die 2e kerstdag 3 jaar wordt 🙂
  Hij is dol op brandweer autos! Met zijn verjaardag krijgt hij ook een verkleed pak van de brandweer, dus dit zou super leuk zijn

 • Reply
  Jess Kniest
  10 november 2020 at 13:42

  Ohhh wow dit zou zowel mijn zoon als mijn dochter helemaal geweldig vinden dus ik waag graag een kans!

 • Reply
  maaike
  10 november 2020 at 13:38

  Super gaaf! Ik waag heel graag een kansje <3!

 • Reply
  Diny Frijters
  10 november 2020 at 11:21

  Leuke actie! Ik doe graag mee.

 • Reply
  Trotsema fati
  10 november 2020 at 11:02

  Hier zouden mijn 2 zoontjes van 2 en 3 jaar oud heel erg blij van worden 😍😍🥰

 • Reply
  Iris Bakker
  10 november 2020 at 11:00

  Wauw, wat is die gaaf zeg! Die zou mijn dochter echt te gek vinden, haar oom is brandweerman en pre-corona mocht ze vaak mee naar de kazerne, vond ze geweldig!

 • Reply
  Cora van der Bijl
  10 november 2020 at 10:57

  Super gaaf voor mijn mannetje Matz zijn opa is ook een brandweerman

 • Reply
  Elle
  10 november 2020 at 10:44

  wauw, wat is deze brandweerwagen leuk, ik denk dat ie bij onze jongste zeer in de smaak zal vallen

 • Reply
  Yvonne W.
  10 november 2020 at 06:37

  Wat een fantastisch leuk speelgoed! Met deze brandweerwagen zullen de jongens vele km’s gaan maken! 🤗

 • Reply
  sonneke
  9 november 2020 at 15:12

  IK doe heel graag mee voor mijn kleindochter nola.

 • Reply
  Floor Verseveldt
  9 november 2020 at 10:06

  Wat leuk! Mijn jongste zoon oscar is 2 jaar en groot fan van brandweerauto’s dus hij zou hier erg blij van worden.

 • Reply
  Loes Kater
  9 november 2020 at 09:46

  Wow, wat leuk! Onze Jesse is helemaal fan van de brandweer, dus ik zou hem hier heel gelukkig mee kunnen maken!

  • Reply
   Chantal
   9 november 2020 at 20:13

   Oeeeh, super gaaf cadeau voor de aankomende feestdagen! 🙂

 • Reply
  John Bottenheft
  9 november 2020 at 09:34

  Leuk deze winactie en wie wil er nou niet een brandweerwagen. Wie is er nou niet groot mee geworden. Ik ga heel hard duimen voor mijn 2 dochters.!!!!!

 • Reply
  jose
  9 november 2020 at 09:34

  wij doen graag mee! super leuke set waar ons meisje straks mee kan spelen als ze wat ouder is

 • Reply
  stef
  9 november 2020 at 07:31

  Wat leuk zeg! We doen graag mee 🙂

 • Reply
  Oma Will
  8 november 2020 at 23:14

  Wat een fantastisch stuk speelgoed.
  Hier gaan de oogjes van mijn jongste kleindochter van glanzen.
  Ik heb geen facebook en instagram om privéredenen, maar heb wel geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen loten.

 • Reply
  Annelies van Hurne
  8 november 2020 at 22:31

  wooow wat een gave brandweerauto. Mijn zoontje wil later brandweer worden. Voor nu dan he. Ik wil dan ook graag meedoen voor mijn zoontje van 3..

 • Reply
  Anneliese de Waal
  8 november 2020 at 17:41

  Wat gaaf, ik doe erg graag mee voor mijn zoontje, heel erg leuk 😊😊 Groetjes Anneliese

 • Reply
  Wesley
  8 november 2020 at 15:20

  Ik ben als de brandweer naar hierheen gegaan om een reactie achter te laten!

  TADU TADU TADUUUUUUUU

 • Reply
  janneke
  8 november 2020 at 13:20

  ik doe graag mee voor ons zoontje

 • Reply
  Kim Otten
  8 november 2020 at 13:01

  Super tof!! Ik doe graag mee voor mijn kleine Evi!

 • Reply
  Corinne de Graaf
  8 november 2020 at 08:47

  Ik doe graag mee voor mijn neefje die bijna jarig is.

 • Reply
  Mark
  8 november 2020 at 08:00

  Te gek merk, Vtech! Ik doe mee voor mijn jongste zoon!

 • Reply
  Suus
  8 november 2020 at 05:20

  Wat een gave winactie! Ik loot graag mee voor mijn neefje.

 • Reply
  Joke
  7 november 2020 at 23:56

  Ohhh wauww wat zal mijn jongste kleinzoon daar blij mee zijn mocht ik winnen

 • Reply
  Debby Koeman
  7 november 2020 at 22:52

  Ik doe mee voor mijn neefje. Hij is jarig met de feestdagen en mag best een beetje extra verwend worden daarom!

 • Reply
  Renilda
  7 november 2020 at 22:49

  Ik waag een kans voor mijn kleinkinderen

 • Reply
  Iris
  7 november 2020 at 22:48

  Erg leuk. Ik doe graag mee voor mijn zoontjes. En Vtech is echte mooie kwaliteit speelgoed

 • Reply
  Eden
  7 november 2020 at 22:14

  Ik doe heel graag mee, brandweerauto zal direct tot favorieten gaan behoren

 • Reply
  Vivianne
  7 november 2020 at 21:45

  Voor mijn dochter van bijna 2 doe ik graag mee! Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en sirenes na te doen!

 • Reply
  Vanessa
  7 november 2020 at 21:25

  Erg leuk voor mijn dochtertje die net zoals de papa en de broer dol is op alles wat rijdt!

 • Reply
  Linda K.
  7 november 2020 at 20:40

  We willen stiekem toch allemaal bij de brandweer, toen we kind waren, dus gun mijn neefje ook dit avontuur.

 • Reply
  Jan
  7 november 2020 at 20:08

  Deze brandweerman wil graag zijn zoontje verrassen met deze prachtige brandweerwagen.

 • Reply
  Marieka Waalwijk
  7 november 2020 at 19:50

  Ik doe heel graag mee

 • Reply
  Jeanine
  7 november 2020 at 19:30

  Tatuutatuu daar komen wij aan! Mijn meiden willen graag winnen!

 • Reply
  Sabrina
  7 november 2020 at 18:55

  Heel gaaf is deze ik doe graag mee🙏🏻😊🍀

  • Reply
   Carolien
   7 november 2020 at 19:35

   Wauw! Wat is deze brandweerauto leuk. Deze zou ik graag willen winnen voor mijn bramdweermannetje Sepp! Samen zullen we hier uren speelplezier aan beleven!

 • Reply
  Sylvia Van Der meulen
  7 november 2020 at 18:45

  Graag voor onze brandweergekkie Jildou. 1x naar een opendag geweest en sindsdien helemaal gek van brandweer.

 • Reply
  Renee van Stijn
  7 november 2020 at 17:26

  Oh, mijn dochter is helemaal gek van alles op wielen. Dit vindt ze helemaal leuk!
  En we wonen vlakbij de brandweerkazerne in Utrecht en horen de brandweerwagens vaak uitrukken. De sirene’s herkent ze al.

 • Reply
  Ditty Dirks
  7 november 2020 at 16:57

  De brandweer, hulpdienst wordt graag gebruikt bij het spel van Vico en Seppe

 • Reply
  Maaike J Didérique
  7 november 2020 at 16:43

  Gaaf! Echt wat voor mijn dochters!

 • Reply
  Carla
  7 november 2020 at 16:05

  Wat leuk!
  Doe héél graag mee voor m’n kleinzoon James die vandaag 2 jaar geworden is.

 • Reply
  Marian B
  7 november 2020 at 16:01

  Helemaal leuk! Ik doe mee voor mijn neefje. Hij vindt brandweerauto’s erg stoer. Eind van de maand is hij jarig, dan heb ik in ieder geval een geweldig cadeau!

 • Reply
  Pleegmoedet
  7 november 2020 at 15:35

  Ik doe gráág mee!! Ik denk dat ons pleegzoontje deze écht fantastisch zou vinden!! 🙂

 • Reply
  Brian Hurkens
  7 november 2020 at 13:38

  Wat een gafe brandweer auto zei mijn dochtertje toen ze aan het mee kijken was. Vandaar dat ik nu mee moet doen van haar 😉

 • Reply
  Heleen Haarsma
  7 november 2020 at 11:49

  Wat superleuk voor mijn kleinzoon!! Vooral omdat zijn papa ook brandweerman is, hij is er gek op!
  Duimen maarrr…

 • Reply
  Dino
  7 november 2020 at 11:16

  Deze is echt leuk voor de kleinkinderen. Ideaal speelplezier op vrijdag, de vaste oppasdag van opa en oma 😀

 • Reply
  Scarlett
  7 november 2020 at 10:23

  Super gaaf!! 😍 Ik zou hem heel graag winnen voor mijn zoontje van 2, een kleine, grote brandweer fan! 🤞🏻

 • Reply
  Nelly
  7 november 2020 at 09:18

  Ik loot graag mee.

 • Reply
  w.brugge
  7 november 2020 at 09:09

  Vtech heeft zulk leuk speelgoed, zijn ze hier altijd heel blij mee! Deze brandweerauto willen ze ook wel hebben.

 • Reply
  Erica
  7 november 2020 at 09:03

  Leuke winactie, ik doe graag mee.

 • Reply
  Yara
  7 november 2020 at 08:49

  Spelen met dit mooie speelgoed is voor onze Mats : Go-and-go-go

 • Reply
  L tromp
  7 november 2020 at 08:40

  Owww onze tweeling zouden dit beiden helemaal geweldig vinden 😍😍😍

 • Reply
  wilmsen anita
  7 november 2020 at 08:29

  Ik doe graag mee voor de kleinkinderen

 • Reply
  Diliana sprenger
  7 november 2020 at 08:12

  Wow wat cool. Echt wat voor mijn zoontje Milan en dochter Noa. Lekker samen spelen

 • Reply
  Rianne
  7 november 2020 at 05:53

  Ik doe graag mee voor onze kleine brandweerman in huis. Die zal dit geweldig vinden!

 • Reply
  Anne Huydts
  7 november 2020 at 01:54

  Wat een leuke winactie!🎉 Echt iets voor onze kleine vriend!👨‍🚒mooi cadeau voor onder de kerstboom 😍

 • Reply
  Marzena
  6 november 2020 at 23:31

  Is zo geweldig zoals mijn liefdevolle dochtertje ❤

 • Reply
  Marissa
  6 november 2020 at 20:49

  Wat super leuk! Heel graag voor onze eigen Mees! 🚒

 • Reply
  Gé Geurtsen
  6 november 2020 at 20:29

  Dat zou leuk zijn om te krijgen van Sinterklaas 😉

 • Reply
  Bets
  6 november 2020 at 19:07

  Geweldig echt super leuk voor onze kleinzoon Bjorn. Die zal de brandweerauto vast gelijk herkennen omdat wij vlakbij een Brandweergarage wonen. Ik zou het fantastisch vinden als ik ons moppie dit mooie cadeau zou kunnen schenken, waarmee hij vast ontzettend blij mee zou zijn!!

 • Reply
  Lotte
  6 november 2020 at 19:05

  Wat een leuke brandweerwagen van Vtech! Daar wordt een jongetje heel erg blij van!

 • Reply
  Els
  6 november 2020 at 11:43

  Ja ik doe graag mee! Super leuke brandweerwagen!

 • Reply
  Tamara Denis
  6 november 2020 at 10:49

  Ik doe graag mee voor onze jongste dochter! Altijd leuk om zoiets te winnen!

 • Reply
  Ilona
  6 november 2020 at 10:31

  Ik doe graag mee voor mijn jongste zoontje.

 • Reply
  Alicia Hofman-Voshol
  6 november 2020 at 09:39

  Ik doe graag mee voor mijn meisje(s)!

  • Reply
   Jeanine
   7 november 2020 at 00:02

   Superleuk voor mijn 2 meiden! Dan kunnen ze papa naspelen die brandweerman is.

 • Reply
  Goele H
  6 november 2020 at 09:38

  Oh wat leuk. Mijn zoontje van 2 is gek op de brandweer, we rijden er iedere dag voorbij. Hij zou hier wel ontzettend blij mee zijn.

 • Reply
  Helena
  6 november 2020 at 09:25

  Leuuuuk! Ik waag mijn kans voor onze peuter

 • Reply
  Lifestyle Mommy's ~ Linda
  6 november 2020 at 09:15

  Dit zou te gek zijn voor neefje Sem die helemaal brandweergek is 😀 Daar scoort tante Linda vast punten mee 😀

 • Reply
  elisabeth timmermans
  6 november 2020 at 09:10

  ik doe heel graag mee voor mijn kleinzoon quinn, zou te gek zijn als ik die voor hem win,, hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als deze prachtige brandweerauto straks naast zijn schoentje staat

 • Reply
  Berendina Jaasma
  6 november 2020 at 09:08

  wauw, ik maak mijn lieve kleinzoon hier graag blij mee!

 • Reply
  Jelske
  6 november 2020 at 09:01

  Heel erg leuk! Daar kan ik mijn zoontje vast heel erg blij mee maken, dus ik doe graag mee! 🙂

 • Reply
  Willem de Wal
  6 november 2020 at 09:01

  Is toch echt een jongensdroom, een brandweerwagen en als beroep later brandweerman worden, doe dus graag mee voor mijn neefje.

 • Reply
  Cheryl van de Loo
  6 november 2020 at 08:56

  Leuk ik doe heel graag mee voor mijn kinderen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.