3 jaar 4 jaar 5 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Poopsie Dancing Unicorn

YESYESYES! Wij mogen Poopsie Dancing Unicorn uit gaan proberen! Vorig jaar heeft Noëmi Poopsie Unicorn Slime Surprise gekregen van Sinterklaas. En ze is fan! Dus ze is maar wat blij dat ze er een vriendinnetje voor haar bij heeft. We kunnen niet wachten om haar dancemoves te bewonderen. Here we go!

Uitpakken maar!

Het uitpakken is wel een dingetje; je moet heel erg veel losknippen dus enig geduld is wel wenselijk, haha.
Maar dan is het zo ver en is ze eindelijk uitgepakt… En WOW, dancemoves heeft ze zeker! Terwijl ze zingt, schudt ze haar buikje en beweegt ze haar beentjes. Uiteraard hebben we van te voren op YouTube haar clip bekeken, waarin ze het nummer ‘My Poops’ zingt (gebaseerd om het nummer ‘My Humps’ van de Black-Eyed-Peas). Hilarisch en super leuk om haar live te zien! Ze doet haar dansje wanneer je op het knopje op haar buikje drukt.
Het geluid gaat wel enorm hard en is ook niet zachter te zetten, maar dat mag de pret uiteraard niet drukken. Voor Noëmi kon het volume niet hard genoeg zijn. Zij vindt het echt geweldig.

Rainbow Brightstar

Rainbow Brightstar heeft, zoals de naam al doen vermoeden, geweldig haar in alle kleuren van de regenboog en een all-over glitter. Ze ziet er uit als een echter popster! Er wordt ook een super schattig wolkenborsteltje meegeleverd, dus natuurlijk worden de haartjes direct netjes geborsteld na een dansoptreden. Ook de kleren kunnen uitgetrokken worden.

De Poopsie Unicorn Slime Surprise die Noëmi vorig jaar heeft gekregen had allemaal kleine pakketjes bijgeleverd om de daadwerkelijke slijm te kunnen maken en wat losse speelgoedjes, zoals een flesje, potje, lepeltje en sleutelhanger. Dat is bij deze Poopsie Dancing Unicorn niet het geval. What you see is what you get: De Poopsie Dancing Unicorn en een schattig wolkenborsteltje.

Na haar dansroutine mocht onze nieuwe Poopsie kennis maken met haar vriendinnetje Poopsie. Wat een gezelligheid samen!

{ Review } | Poopsie Dancing Unicorn

Go or No Go

Voor Noëmi is dit een GO. Zij vindt de dancemoves en het liedje geweldig leuk om te zien en vindt het natuurlijk helemaal super dat ze nu twee Poopsie’s heeft zodat ze vriendinnen kunnen worden.

poopsie unicorns

Voor meiden vanaf een jaar of 4 die van dansen, zingen en van het borstelen van prachtige regenboog houden zouden wij deze leuke Poopsie dan ook zeker aanraden.
De Poopsie Unicorn zingt één nummertje, kinderen krijgen hier niet zo gauw genoeg van. Ik kan me echter wel heel erg goed voorstellen dat papa’s en mama’s het na een paar keer horen wel prima vinden als deze Poopsie fijn op de speelkamer blijft haha.. 😉

Poopsie Dancing Unicorn Facts

  • Leeftijd: 3 – 6 jaar
  • Bevat: Poopsie Dancing Unicorn, wolkenborsteltje
  • Adviesprijs: € 50,00 en hier te koop

Lees ook: Poopsie Slime Surprise

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.