10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Buitenspeelgoed Huis & Tuin Rollenspel Speelgoed Trends & Hypes

{ Review } | Nerf Fortnite Blasters van Hasbro

De Nijhofjes

Nerf heeft wel een heel bijzondere serie op de markt gebracht, namelijk Nerf Blasters die geheel geïnspireerd zijn op het populaire video game Fortnite. Een van deze Nerf Fornite Blasters mochten wij uittesten, namelijk de Nerf Fornite BASR L.

Nerf

Nerf is een speelgoedmerk van Hasbro. De naam Nerf staat voor “Non-Expanding Recreational Foam” (Nederlands: niet uitzettend schuim voor recreatief gebruik). Nerf is bekend om zijn speelgoedwapens waarbij de munitie gemaakt is van kunstschuim.
Vooral in Amerika is Nerf razend populair. Hier bestaan zelfs Nerf evenementen en eigen Nerf verenigingen, voor zowel kinderen als volwassenen. In Nederland is Nerf vooral populair bij de kinderen (hoewel wij thuis ook graag even een battle met elkaar aangaan)

Fortnite

Fornite is een online videogame van Epic Games waar de meeste ouders inmiddels wel bekend mee zullen zijn. Hoewel het een schietgame is voor de wat oudere doelgroep is dit spel erg geliefd bij kinderen. Het spel is inmiddels te spelen op diverse game platformen en je kunt het zelfs ook spelen op een tablet of telefoon. Dit maakt het spel ook bereikbaar voor iedereen.

{ Review } | Nerf Fortnite Blaster van Hasbro

Nerf & Fortnite

Dat een speelgoedwapen merk samen gaat werken met een, bij kinderen, populaire schietgame is dan ook geen verrassing. En de keuze is reuze, want er zijn diverse bekende guns uit Fortnite te koop onder de merknaam van Nerf.

{ Review } | Nerf Fortnite Blaster van Hasbro

De Nerf Fortnite BASR L blaster

De NERF Fortnite BASR L blaster is geïnspireerd op een wapen van de game. Het gaat hier om een sniper, dus een langeafstandsgeweer. Door middel van een kijker kun je richten op je doel. De kijker is overigens meer voor de looks, het heeft geen echte verrekijker functie. De nerf is groot en is daarmee een echte eyecatcher. De nerf heeft een magazijn voor maar liefst 6 pijlen. Door de schuif naar achteren te halen activeer jij je geweer en ben je klaar om te schieten. De nerf zelf wordt geleverd met 12 pijlen.
Hij is groot, maar wist je dat er zelfs nog een grotere Nerf gun is?

{ Review } | Nerf Fortnite Blaster van Hasbro

Speel Fortnite zonder te gamen

Het leuke van deze nerf is dat jij Fortnite kunt spelen in real life. Even weg van dat beeldscherm ben je nog steeds de super held van jouw geliefde videogame. Lekker naar buiten, in het bos, of gewoon in de woonwijk.
De stoere looks van deze Nerf zorgt er voor dat jij de hoofdrol zal spelen in je eigen game! Wat hebben wij een geluk dat wij in een bosrijke omgeving wonen waarbij we de Nerf blaster eens goed konden testen. Mees (8) zag een jagershut en moest daar even gebruik maken. De ideale schuilplaats om ver te kunnen schieten. Het terug zoeken van de pijltjes was wel iets lastiger in de heide, maar daarmee hadden de andere kids ook gelijk een taak.

Go or No Go

Wij namen onze Nerf mee naar het bos en gingen met elkaar het gevecht aan. Daar waar Nerf guns zeer geliefd zijn bij onze kinderen was Mees toch echt wel de master met zijn Fortnite Sniper. Niet alleen de looks van het geweer zorgde er voor dat alle ogen op hem gerecht waren, maar ook bij het wegschieten van de pijltjes was hij diegene die het verste kon schieten. Wat ons is de Nerf Fortnite BASR L blaster een GO! voor de echte Fortnite liefhebber die zelf de hoofdrol wil spelen in zijn eigen game buitenshuis.

{ Review } | Nerf Fortnite Blaster van Hasbro

Nerf Fortnite BASR L Blaster Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.