10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews

{ Review } | KidiZoom Vloggercam – vlogcamera van VTech

vlogcamera van VTech KidiZoom Vloggercam
Mary-Lou

Kijken jouw kinderen ook zo graag naar te gekke dansjes op TikTok en grappige video’s op YouTube? Waar wij vroeger popsterren als idool hadden, is die eer nu weggelegd voor YouTubers zoals Dylan Haegens en MeisjeDjamila. Kinderen kijken niet alleen graag naar ze, ze doen ze ook graag na en willen natuurlijk zelf ook vlogs en filmpjes maken. De vlogcamera van VTech, de KidiZoom Vloggercam, maakt dit mogelijk.

Vlogcamera van VTech

Met de KidiZoom Vloggercam kunnen kinderen vanaf 5 jaar al in de voetsporen treden van hun favoriete YouTubers. Video’s maken, bewerken en speciale effecten toevoegen; het kan allemaal! En dat is nog niet eens alles wat je met video kunt doen.

Video effecten

Met de Vloggercam heb je namelijk verschillende video effecten tot je beschikking die je meteen op de camera zelf kunt toepassen:

Onzichtbaar

Met de meegeleverde green screen kun je jezelf onzichtbaar maken of juist plaatsen in een andere setting.

Zwevend voorwerp

Met dit effect kun je een voorwerp laten zweven op je scherm. Een illusionist is er niks bij.

Time-lapse

Van losse foto’s kun je hiermee een time-lapse video maken met professionele uitstraling.

{ Review } | KidiZoom Vloggercam - vlogcamera van VTech

Magische video’s

Door middel van stukjes film knippen, kun je een magisch filmpje maken.

KidiZoom Vloggercam Specificaties

De KidiZoom Vloggercam werkt niet op batterijen, maar die laad je op via de bijgeleverde USB kabel. Heel fijn! Met deze kabel zet je trouwens ook de gemaakte foto’s en video’s over op je laptop of computer. Een handeling die bijna dagelijkse kost is geworden met de hoeveelheid filmpjes die Mila produceert. Door regelmatig deze bestanden over te zetten, heeft ze genoeg ruimte voor steeds weer nieuwe filmpjes. Standaard is er 256MB aan geheugen, maar dit kun je ook uitbreiden met een microSD-kaart. Deze zit niet inbegrepen. Wat wel in de doos zit, is het volgende:

 • USB kabel
 • Green screen doek
 • Camera met 2,4 inch lcd-kleurenscherm
 • Statief dat ook gebruikt kan worden als selfie-stick
 • Polsbandje dat je zowel links als rechts kunt bevestigen

Vlogcamera voor kinderen

Wat mij enorm verbaasde, is dat Mila alles zelf heeft uitgevonden. Ze is aan de slag gegaan met de camera en kent het inmiddels van binnen en buiten. Sindsdien maakt ze haar broertjes onzichtbaar of laat ze ze juist zwemmen in een zee met haaien bijvoorbeeld.

Het is duidelijk te merken dat de camera perfect is afgestemd op kinderen. Met de instructies die op het scherm gegeven worden, wordt het erg makkelijk gemaakt om verschillende soorten video’s te maken. Zo neem je foto voor foto een time lapse video op waarbij je voorbeelden en hulpjes krijgt. Ideaal. Naast vlogs kun je natuurlijk ook foto’s maken of een spelletje spelen.

{ Review } | KidiZoom Vloggercam - vlogcamera van VTech

Go or No Go

Mila vond het fantastisch dat ze deze KidiZoom kreeg om uit te proberen en ik vond het enorm leuk om haar er zo enthousiast mee bezig te zien. Ook ben ik erg trots op haar creatieve filmpjes. Wat ik ook zo leuk vind, is dat je echt ziet hoe blij ze is dat ze het allemaal snapt en kan. De vlogcamera van VTech werkt erg intuïtief en maakt het makkelijk en leuk voor kinderen om zelf filmpjes te maken. Niet voor niets is hij dan ook Winnaar Speelgoed van het Jaar 2020 in België geworden!

KidiZoom Vloggercam Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  4x de beste vlogcamera voor kinderen - Go or No Go
  30 september 2021 at 09:36

  […] Onze persoonlijke favoriet, dus we zijn een beetje bevooroordeeld. We hebben veel research gedaan en deze kwam voor ons echt als beste uit de bus. Hij is er niet in het roze, maar de blauwe valt gelukkig ook erg goed in de smaak hier. Lekker stoer en hij gaat overal mee naar toe inmiddels! Wat heel gaaf is, is dat je er een groen scherm (green screen) bij krijgt! Hiermee kun je voor hele leuke effecten zorgen. Ook zitten er verschillende spelletjes op en kun je de foto’s bewerken op het toestel zelf. Een volledige review kun je hier lezen. […]

 • Reply
  { Review } | Digitale Kindercamera van Silvergear - Go or No Go
  5 februari 2021 at 16:22

  […] Lees ook: Vlogcamera voor kinderen […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.