Game reviews

{ Review } Assassin’s Creed Valhalla XBOX One

Review Assassin's Creed Valhalla xbox one
Cassandra
Laatste berichten van Cassandra (alles zien)

Cassandra hier! 31 en een echte gamergirl. Al van jongs af aan is Assassin’s Creed een onderdeel van mijn leven en ik heb (bijna) alle games wel gespeeld. Met inmiddels 250 uur speeltijd aan AC Odyssey, kon Valhalla natuurlijk niet achterblijven. In deze blog neem ik je mee in mijn ervaringen met Assassin’s Creed Valhalla voor de XBOX One

Assassin’s Creed Valhalla Trailer

Assassin’s Creed Valhalla

Sinds de start in 2007 heeft de Assassin’s Creed-franchise een hoop veranderingen ondergaan. AC Origins nam de grootste sprong door RPG-mechanica in te introduceren.

Review Assassin's Creed Valhalla xbox one

Speel als man, vrouw of laat de animus beslissen

Spelers kunnen in deze game nu niet alleen kiezen tussen spelen als een mannelijke Eivor, spelen als een vrouwelijke Eivor, of de animus laten beslissen, maar ze kunnen ook de moeilijkheidsgraad voor verkenning en gevechten individueel aanpassen.

Review Assassin's Creed Valhalla xbox one

Het verhaal

Het verhaal wordt heel uniek gebracht. In plaats van de standaard missies spelen spelers uiteindelijk saga’s. Denk aan het moderne verhaal van AC Valhalla, het eerder genoemde Hidden Ones-verhaal, de vestiging van de clan van Eivor in Engeland en meer. Het moderne verhaal voelt niet matig, het is juist een toevoeging!

Laat je onderdompelen

Het is de bedoeling dat spelers zich onderdompelen in de wereld. Je kunt op allerlei manieren te werk: je kunt de wereld verkennen via de rivier, over het platteland rennen, op een berg klimmen of een nieuwe stad binnengaan.

review vecht game 18 jaar en ouder

Het bouwen van de nederzetting is niet de enige reden waarom spelers invallen willen uitvoeren. Eivor wordt sterker terwijl hij de wereld van Assassin’s Creed Valhalla verkent.

Review Assassin's Creed Valhalla xbox one

Wordt sterker door de wereld te verkennen

Elk gebied in Assassin’s Creed Valhalla wordt gemarkeerd met een vermogensniveau. De enige manier om het krachtniveau van Eivor te verhogen, is door te spelen en de wereld te verkennen. Zo blijf je dus altijd bezig om jezelf te verbeteren.

Review Assassin's Creed Valhalla xbox one

Eivor

Eivor is misschien wel de meest fascinerende hoofdrolspeler. Hij heeft duidelijk een eigen mening en bekijkt vaak zijn eigen acties en de gebeurtenissen om hem heen. Het is een interessant personage.

review vecht game 18 jaar en ouder

Top!

Alle aspecten gaan mooi over in de anderen, het speelt heerlijk weg. Het kan voor jonge spelers lastig zijn om deze game lekker weg te spelen, maar een uitdaging kan geen kwaad.

review vecht game 18 jaar en ouder

Glitchen

Het spel glitcht soms, zoals mijn eigen kinderen dat zo mooi zeggen. Soms gaan er messen door muren heen of lopen er vijanderen door de lucht. Hacker, roepen mijn kinderen dan, haha. Wel jammer dat dit nog niet lekker loopt, maar hopelijk wordt dit met een update snel verholpen.

Review Assassin's Creed Valhalla xbox one
Review Assassin's Creed Valhalla xbox one

Go or No Go

Hoewel ik groot fan ben van AC, en ook Valhalla, blijft oddessey mijn persoonlijke favoriet. Heeft puur te maken met de Griekse mythologie, de wereld zelf en het feit dat ik met mijn eigen naam kon spelen. Desalniettemin speelt het heerlijk weg en is het fijn tijdverdrijf en kan ik het spel absoluut aanraden. In de twee weken dat ik Valhalla nu speel, heb ik inmiddels al 30 uur aan game-play erop zitten. En gezien ik gewoon moeder ben en daarnaast ook mijn dagelijkse werk en huishouding heb, wil dat veel zeggen. Iedere avond wordt er wel een uurtje of langer gespeeld, wat wil zeggen dat Valhalla absoluut een go krijgt. Vind ik een game niet tof? Dan speel ik hem gewoon niet meer. Ik denk dat Valhalla een heel goed cadeau is voor een verjaardag of de naderende feestdagen.

Assassin’s Creed Valhalla Facts


Lees ook: { Game Review } | Immortals Fenyx Rising

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.