Nieuw: Pokémon TCG – Sword & Shield – Vivid Voltage

Linda - Go or No Go
Latest posts by Linda - Go or No Go (see all)

Klaar voor de nieuwe Pokémon uitbreiding? Pokémon TCG – Sword & Shield Vivid Voltage. In deze set staat Pikachu in de schijnwerpers.

Pikachu VMAX

Zo kun je in deze set een Pikachu V, een Pikachu VMAX én een Pikachu VMAX Rainbow tegenkomen. Kom je die laatste tegen in een boosterpack? Geloof me: dan heb je een juweeltje in handen!

Verder maakt de mythische Pokémon Zarude zijn opwachting in deze set en zien we populiare kaarten zoals Orbeetle VMAX en Coallossal VMAX.

Amazing Pokémon

In de Vivid Voltage set wordt ook een nieuwe soort Pokémonkaarten geintroduceerd, namelijk de Amazing Pokémon.
Je vindt in deze set onder andere een Amazing Pokémon Celebi kaart, die je kunt herkennen aan een regenboog als achtergrond die ook buiten de afbeelding getekend is. Daarnaast staat er op een Amazing Pokémon kaart speciaal symbool. Dit symbool vind je naast het nummer linksonderin op de kaart.

Nieuw: Pokémon TCG - Sword & Shield - Vivid Voltage

Masterset

Vivid Voltage bestaat uit 185 kaarten en daarbij 18 secrets. Wil je een echte masterset van Vivid Voltage sparen, dan spaar je iedere kaart twee keer. Elke kaart heeft namelijk een normale versie en daarnaast een reverse of holo versie. (let op: soms is er geen normale versie van een kaart maar alleen een reverse én een holo versie).
Daarnaast is een masterset pas compleet als je ook alle secrets verzameld hebt.

Boxen en decks

De eerste Elite trainer box is hier al geopend en Daan en Jesse vinden het iedere keer weer onwijs spannend. Ze kregen deze keer een full art én een golden secret eruit, dus ze waren helemaal gelukkig!

Behalve de Vivid Voltage Elite Trainer box zijn er ook weer Theme Decks. Hiermee heb je een volledige Pokémon Deck waar je De Trading Card Game mee kunt spelen.

Uiteraard zijn er ook zoals altijd losse boosters of blisters te koop.

Nieuw: Pokémon TCG - Sword & Shield - Vivid Voltage

Succes met sparen!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.