Game reviews Gastblog

Het regenwoud red je nu met een spelletje op je telefoon

Het regenwoud red je nu met een spelletje op je telefoon
Linda - Go or No Go

Nu iedereen zoveel thuis zit en er meer gegamed wordt dan ooit, is het natuurlijk extra mooi als het spelen van een spelletje bijdraagt aan iets goeds doen voor de wereld. En iets goeds doen kan je nu met het nieuwe Birthplace. Een spelletje voor je telefoon, waarmee je in de echte wereld helpt het regenwoud te redden.

Red het regenwoud door te gamen

Door het spel te spelen leer je hoe een echt regenwoud tot stand komt en groeit, en door onder andere bomen te planten spaar je punten. De game is gratis, maar door zonnestralen te kopen, groeit jouw bos extra snel. Van het geld dat daarmee wordt verdiend, worden in het echt, in Indonesië, bomen neergezet. Voor elke 3,50 euro die binnenkomt, wordt in het tropisch regenwoud een echte boom geplant.

Hay Day 2.0

Het spel lijkt een beetje op de bekende spelletjes als Farmville of Hay Day, maar in plaats van dat je een boerderij bouwt, heb je de belangrijke taak een orang-oetan en een jongen te helpen om het verwoeste regenwoud te herstellen. Hoe meer bomen je plant, hoe meer dieren terugkeren naar het bos.

Voor iedereen!

Birthplace is zowel bedoeld voor kinderen als volwassenen, van beginneling tot echte gamer. Door verder te komen in het spel, leer je steeds meer over dieren, planten en de ecologische problemen

Als je wil zien hoe het eruit ziet, kijk dan hier hoe het spel werkt:

Birthplace kan je downloaden via: App Store en Google Play Store.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.