Kerst

Hét kerstcadeau voor je tiener

Hét kerstcadeau voor je tiener
Linda - Go or No Go

Het perfecte cadeautje voor je tiener voor kerst: het is ieder jaar weer een zoektocht. Je kleine jongen of meisje is inmiddels gegroeid tot een jonge vent of dame en de interesses veranderen mee. Waar ze vroeger geen genoeg kon krijgen van haar poppen, zegt ze nu dat ze die kinderachtig vindt. Of dat écht zo is, laten we maar in het midden, maar dat je niet meer met een pop als cadeau aan hoeft te komen is natuurlijk begrijpelijk. Maar wat dan wel?

Smartphone accessoires

Tja, een tiener en zijn of haar smartphone: ze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Tegenwoordig kun je als tiener eigenlijk niet meer zonder telefoon, al is het alleen maar om het contact met je klasgenoten te houden. Maar natuurlijk is het behalve praktisch ook vooral heel leuk en fijn om contact te hebben met je vrienden en je social media accounts te bekijken.
Daarom zijn telefoon accessoires vaak een schot in de roos als cadeau. Denk aan een ringlamp voor je dochter, zodat ze de mooiste foto’s of filmpjes kan maken met de juiste belichting. Of iPhone 12 pro accessoires voor je zoon, zoals een draadloze oplader, een popsocket of AirPods.

Een beleving

Vind je het lastig om een cadeau in de winkel uit te kiezen? Kies dan eens voor een beleving. Denk aan een dagje uit met je dochter: shoppen, samen naar de sauna of een masseur, een dagje wellness, een weekendje weg of een middagje bioscoop. Of met je zoon naar een voetbalwedstrijd, een museum, een concert van zijn favoriete zanger of een dagje naar zee.
Een onvergetelijk cadeau en je maakt er meteen een mooie herinnering bij.

Een bijzondere ervaring

Een beetje vergelijkbaar met de hierboven genoemde optie, maar toch anders: geef je tiener een bijzondere ervaring. Denk bijvoorbeeld aan een hele nacht alleen met zijn vriendjes in huis. Zorg dat jullie als ouders een nachtje ergens anders verblijven en laat je zoon of dochter een of twee vrienden uitnodigen. Ze mogen lekker zelf de hele avond en nacht weten wat ze doen. Netflixen tot ze op de bank in slaap vallen?

Heb jij nog andere leuke of originele tips voor een kerstcadeau voor je tiener? Laat het hieronder in de reacties weten.


Kerstfoto via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.