0 jaar 1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Sophie de giraf Lullaby Light en Dreams

Linda D

Ken jij Sophie de Giraf al? Dat super snoezige girafje, met haar guitige koppie? Ik kende Sophie tot voor kort enkel nog als bijtspeeltje. Maar nu, hebben wij een Sophie in huis met een hele hoge knuffelbaarheid! 

Rustgevend slaapliedje

Vijf jaar geleden, in de babytijd van Siem hing er een muziekster aan zijn ledikant. Deze ster had zijn oma voor hem gemaakt toen ik zwanger was. Heel bijzonder en super speciaal om te bewaren natuurlijk. De muziekster zwengelde je aan met het welbekende touwtje en na een korte tijd hield de muziekster op met het afspelen van een rustgevend slaapliedje. 

Toen wij recent op zoek gingen naar een nieuw muziekdoosje voor het toekomstige zusje van Siem, kwamen we al vrij snel tot de conclusie dat er in de wereld van muziekdoosjes nog veel meer verkrijgbaar is. Opnieuw een wereld die open ging!

{ Review } | Sophie de giraf Lullaby Light en Dreams

Sophie de giraf Lullaby Light en Dreams knuffel

Degene die we nu in huis hebben, “Sophie de giraf Lullaby Light en Dreams knuffel”, is er een ultiem voorbeeld van.
Ik kan mijn enthousiasme over dit product niet onderdrukken, want ik kan me voorstellen dat dit echt zo fijn gaat zijn in de praktijk! Waar wij eerder dus keer op keer aan het touwtje trokken om het muziekje opnieuw af te spelen, gaat dit nu met één druk op de knop.
De Sophie de giraf Lullaby Light en Dreams knuffel is voorzien van meerdere handige functies. Kort gezegd is het sowieso een mega zachte knuffel, met daarbij een muzikale sterrenprojector. 

Op de rug van de knuffel zit een blauw doosje, deze is voorzien van een lichtfunctie en een muziekfunctie. De functies zijn apart van elkaar te bedienen en hoeven dus niet tegelijkertijd gebruikt te worden. Je kunt dus ook enkel voor de lichtfunctie kiezen of enkel voor de muziekfunctie.

De lichtfunctie

Bij de lichtfunctie projecteert het doosje mooie gekleurde sterren op de muur en op het plafond, welke van kleur veranderen op zeer rustgevende wijze. 

{ Review } | Sophie de giraf Lullaby Light en Dreams

De muziekfunctie

Bij het gebruiken van de muziekfunctie wordt het helemaal top! Je kunt namelijk kiezen uit maarliefst 15 (!) melodieën. De melodieën waar je uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld natuurgeluiden, bekende slaapliedjes, hartslagen en geruis zoals je baby die in de baarmoeder hoorde. Met de volumeknop bepaal je als vanzelfsprekend het volume. 

Automatische uitschakeling

Je kunt het muziekdoosje of de lichtfunctie gewoon laten afspelen totdat je het handmatig uitschakelt, maar mijns inziens nog handiger is te kiezen voor de automatische uitschakeling. Hierbij kun je kiezen voor 15, 30 of 60 minuten. 

{ Review } | Sophie de giraf Lullaby Light en Dreams

Het blauwe doosje op de rug van Sophie kun je ook eenvoudig uit de knuffel halen! Dat is natuurlijk top, want dan kan Sophie ook lekker op 30 graden in de was! Wel zo hygiënisch voor je kleintje. Waar het eveneens heel handig voor is, is dat je kindje lekker kan knuffelen met Sophie en je het versierde doosje elders kunt plaatsen. Dan kan je de functies van het doosje dus gewoon blijven gebruiken, maar dan buiten de knuffel zelf. 
Je kunt de rug van Sophie, na het verwijderen van het doosje, namelijk dichtmaken met klittenband. 
Het doosje werkt op 3 x AAA batterijen, welke bij de aankoop zijn inbegrepen. 

Go or No Go

Zoals jullie misschien in eerdere blogs van mij hebben gelezen, aangaande deze zwangerschap, kan ik heerlijk wegdromen en fantaseren over alles wat komen gaat.
Dit geldt dus ook voor de veelzijdige inzetbaarheid van Sophie de Giraf. Knuffelen, licht, muziek, natuurgeluiden.. een vast ritueel kunnen bieden, zowel thuis als onderweg. Allemaal aspecten waardoor ik Sophie de giraf Lullaby Light en dreams knuffel een GO geef! 

En zal ik tot slot nog een geheimpje verklappen?
Sinds dat wij Sophie de Giraf in huis hebben verwelkomd speelt ze iedere avond rond 7 uur ‘s avonds, 15 minuten lang de mooiste liedjes af met sterren projectie op de muren. Waarom? Omdat blijkt, dat onze lieve kleuter hier ook fantastisch bij in slaap valt.
Nog even lieve Siem, dan mag je hem bij je zusje neerleggen!
Slaap lekker!

knuffel met projectie baby

Sophie de giraf Lullaby Light en Dreams knuffel Facts

  • Functies: Knuffel, lichtprojectie en muziek
  • Regelbaar volume: Ja
  • Batterijen: 3 x AAA (inbegrepen)
  • Leeftijd: 0 – 6 jaar
  • Uitwasbaar: Ja, op 30 graden
  • Prijs: € 39,99 en online te koop

Like it? Pin it!

Sophie de giraf Lullaby Light en Dreams is een projectielamp en muziekdoosje in een, en dat verpakt in een heerlijke zachte knuffel!
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.