1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar Rollenspel Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Klorofil: de verrukkelijke appel speelset

Linda D

Stuk voor stuk vallen ze de laatste weken op onze deurmat..het ene speelgoedboek na het andere. Zachtjes aan begint Siem met beginnend enthousiasme al te knippen en te plakken. Van racebanen, tot treinbanen, hot wheels, paw patrol, auto’s, badspeelgoed en knutselspullen. Vanalles kiest hij uit tot zijn favorieten!

Maar, er is nog meer heel leuk speelgoed! Speelgoed dat je niet zomaar in ieder random boek vindt! Zo hebben wij een hele tijd geleden al het genoegen gehad om kennis te maken met de nostalgische speelboom van Klorofil. Sinds kort hebben we deze magische wereld uitgebreid met een hele gezellige, rode appel! 

{ Review } | Klorofil: de verrukkelijke appel speelset

De Verrukkelijke appel van wasbeer Emy

Het wordt binnen de wereld van Klorofil de “Verrukkelijke appel van wasbeer Emy” genoemd. Zo snoezig! Siem loopt er letterlijk mee weg, maar ik verklap gewoon alvast direct dat het ontzettend duurzaam en stevig is. Met dat in gedachte bedacht ik me ook al dat ons meisje (die we in januari verwachten) hier over een hele tijd ook nog lekker mee kan spelen!

Het zorgt voor een erg schattig tafereel, laten we wel wezen.
Een draagbaar appeltje waarin allerlei lekkers verstopt zit! Wasbeer Emy heeft binnen in deze appel een heus winkeltje, met een druk op de groene knop aan de bovenzijde van de appel verander je haar taartenwinkel in een bakkerij! 

{ Review } | Klorofil: de verrukkelijke appel speelset

Er is een heuse toonbank welke naar voren kan worden geschoven, waarmee een echte winkel wordt nagebootst. Tevens is en er een trap, die de vriendjes kunnen bewandelen. Bovenaan de trap vinden zij dan een etage om plaats te nemen.

Alle vriendjes zijn welkom

Alle vriendjes van de Klorofil en misschien nog wel andere speelgoedpopjes zijn welkom om wat lekkers bij Emy te komen kopen. Vervolgens nemen zij plaats aan een tafeltje om het lekkers op te smullen.
Laat de fantasie maar aan je kindje over! Dat komt helemaal in orde. 

Aan de voorzijde / buitenzijde van het appeltje komt bij iedere druk op diezelfde groene knop een andere Klorofil bewoner tevoorschijn in het vensterraampje. Wat een gezelligheid!

Klorofil: de verrukkelijke appel speelset

De appel komt dus samen met Emy! Een familielid van de wasberenfamilie. In de appel vind je verder nog 4 accessoires. Namelijk twee tafels en twee taarten.

Klorofil: de verrukkelijke appel speelset

Gemakkelijk mee te nemen

Vouw en klik het appeltje dicht en je kunt deze aan het handvat mee op pad nemen. Dat was dan ook exact wat wij deden, op zoek naar herfstvondsten. Het appeltje past helemaal in deze herfstsferen! 

Klorofil: de verrukkelijke appel speelset

Go or No Go

Al vanaf 18 maanden is deze set van Klorofil geschikt en dus ook veilig voor de allerkleinsten.
Top cadeau voor een eerste verjaardag dus ook! Om er daarna echt jaren plezier van te hebben! De fantasie en speelwijze verandert uiteraard gedurende de jaren, maar juist dat maakt het tot een onwijs duurzaam cadeau! Om al deze redenen en het feit dat het gewoon ontzettend mooi speelgoed is, krijgt de verrukkelijke appel van Klorofil een duidelijke GO!

 De verrukkelijke appel speelset Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.