Mijn favoriete puzzelboek: PuzzelBrein (nu tijdelijk gratis!!)

Ben jij ook zo’n puzzelfanaat? Ik wel! Ik vind het heerlijk om even een me-time momentje in te plannen met een puzzel. Dat gaat trouwens van legpuzzels tot puzzelboekjes. Maar voor nu wil ik jullie graag meer vertellen over mijn favoriete puzzelboeken: PuzzelBrein!

Puzzelboeken van PuzzelBrein

Als ik een puzzelboek koop, is dat eigenlijk altijd een puzzelboek met verschillende soorten puzzels. Juist de afwisseling tussen bijvoorbeeld een kruidwoordpuzzel, een Zweedse puzzel en een Sudoku vind ik altijd fijn, zodat je niet steeds dezelfde soort puzzels aan het maken bent.

De állerleukste puzzelboeken zijn voor mij toch wel die van PuzzelBrein. Waarschijnlijk ken je PuzzelBrein wel, want hun puzzelboeken bestaan inmiddels al 12,5 jaar!
In de puzzelboeken staan altijd 36 gevarieerde prijspuzzels en dát maakt het dus extra leuk: je kunt met elke puzzel die je gemaakt hebt en waarvan je de oplossing gevonden hebt, een prijs winnen! Met iedere PuzzelBrein zijn er gemiddeld 65 prijzen te winnen, ter waarde van ruim 20.000 euro per uitgave! Dat maakt het dus extra leuk om ze op te lossen, want het is iedere keer weer spannend of je misschien wel iets wint als je je oplossingen ingestuurd hebt.

Puzzels…en nog veel meer!

En dan is er nog iets bijzonder aan de PuzzelBrein puzzelboeken: naast de puzzels voelt het ook een klein beetje aan als een mini magazine! Je kunt in PuzzelBrein namelijk enkele mooie en leuke verhalen en interviews lezen, Oma geeft Raad tips, uittips, boekentips en ook heel leuk: reacties van winnaars!
Wat ik ook nog eens heel leuk vind, is dat er ook enkele kinderpuzzels in iedere editie zitten. Daan en Jesse vinden het super leuk om die mee te maken en ze puzzelen tegenwoordig zelfs mee met sommige puzzels voor volwassenen.
Kortom: met een PuzzelBrein kun je je echt uren vermaken!

Vraag een gratis PuzzelBrein aan!

PuzzelBrein verschijnt 4-wekelijks en je kunt kiezen voor verschillende abonnementen, bijvoorbeeld per kwartaal of per jaar.
Ben je benieuwd of de puzzelboeken van PuzzelBrein ook goed bij jou passen? Dan heb ik een super tip voor je! Omdat PuzzelBrein haar 12,5 jarig jubileum viert, kun je een gratis PuzzelBrein exemplaar aanvragen! Je maakt met het oplossen van de puzzels in deze editie kans op prijzen van in totaal maar liefst 20.000 euro!!
Er is trouwens geen addertje onder het gras: je hoeft niets op te zeggen na het aanvragen van het gratis blad én je betaalt geen verzendkosten. Het enige waar je toestemming voor geeft, is dat je eenmalig een aanbod krijgt van PuzzelBrein, waar je uiteraard niet op in hoeft te gaan als je geen interesse hebt.

Veel puzzelplezier!

Mijn favoriete puzzelboek: PuzzelBrein (nu tijdelijk gratis!!)
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.