7 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 7-jarige jongen

Leukste cadeaus voor een 7-jarige jongen

Voor de verjaardag van een 7-jarige ging ik op zoek naar de leukste cadeaus voor een 7-jarige jongen. Het is natuurlijk wel leuk om iets te geven dat echt bij de leeftijd past en de belevingswereld. Op dit lijstje staan zeker wel dingen die elke 7-jarige jongen graag zou willen krijgen, dus heb je inspiratie nodig, lees dan snel mee!

Leukste cadeaus voor een 7-jarige jongen

Daar gaan we!

LEGO (City)

Onze zoon van 5 is weg van LEGO, maar voor een kindje van 7 is dit natuurlijk net wat passender. Je hebt veel verschillende LEGO City sets. Bouw een compleet eigen stad, inclusief straten met Lego City en alles wat erbij komt kijken, je zal verbaasd zijn naar de mogelijkheden.
Wil je al wat meer uitdaging? Kijk dan ook eens naar LEGO Technic.
Het leuke aan LEGO vind ik dat er in elke prijsklasse wel iets te geven is. Zo kun je voor een kinderfeestje een klein setje vragen en zijn er ook wat duurdere, grotere en uitgebreidere sets te vinden. Voor ieder wat wils dus.

De meest gekochte LEGO City sets op bol.com:

Donald Duck

Deze leeftijd is perfect voor de Donald Duck. Denk aan een abonnement zodat je zoon lekker iedere week iets nieuws te lezen heeft, of leuke Donald items als je een Donald fan in huis hebt. Je hebt de keuze uit alleen de Donald Duck elke week, maar bijvoorbeeld ook een maandelijkse pocket die je erbij kunt kiezen. Bekijk via deze link de meest voordelige Donald Duck abonnementen én kortingen!

K’NEX

Ook K’NEX hebben we hier in huis al, met name van de Imagine lijn, maar dan voor mijn dochter. Van dichtbij kan ik dus zien wat dit voor geweldig speelgoed is. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. De stappen staan duidelijk uitgeschreven en de kinderen kunnen al zoveel zelf, ongelofelijk. Zo stond er hier laatst een reuzenrad op tafel die zij zelf gemaakt had.
Je kunt met K’NEX namelijk allerlei kanten op. Zo staan er ontzettend veel bouwwerken beschreven in het bijbehorende boekje maar je kunt natuurlijk ook je eigen creativiteit de vrije loop laten en zo een uniek bouwwerk creëren. Je zult hiermee iedereen versteld laten staan!

Deze K’NEX sets zijn een absolute hit:

Playmobil

Als we het over tijdloos speelgoed hebben, is Playmobil een heel goed voorbeeld. Dit speelgoed groeit in de fases met je mee. Zo is voor deze leeftijd Playmobil City Action heel geschikt.
Wat denk je van de brandweer ladderwagen of het politiebureau met gevangenis? Urenlang speelplezier, alleen of samen, je kunt er namelijk alle kanten mee op. Welk verhaal speelt zich vandaag af in de wereld van Playmobil?

Koop hier Playmobil City Action

Kapla

Waarschijnlijk kent iedereen het wel, maar voor degene die het niet kennen. Kapla is constructief speelgoed en bestaat uit speelgoedblokjes, gemaakt van hout. Het materiaal is erg duurzaam en daardoor steeds meer gewilder. Maak van deze plankjes een prachtige toren, een groot vliegtuig of zelfs je favoriete dier. Wat je ook maar bedenkt, je kunt het maken. Tegenwoordig heb je zelfs gekleurde Kapla, waarmee je nóg gavere dingen kunt bouwen.
Wist jij dat de naam Kapla komt van Kabouter plankjes?

Deze Kapla sets worden het meest cadeau gegeven:

Verkleedkleding

Ook een 7-jarige heeft nog de behoefte om zich te verkleden. Wel zal er een bepaald thema het meest gewild zijn. Zo zijn bij mijn dochter in de klas de superhelden enorm in trek! Spiderman, Iron man of Captain America. Maar ook de piraten, brandweer en politie agent zullen het nog steeds goed doen bij de kinderen.

Voor de kids die zich graag verkleden:

SNURK beddengoed

Wil je een praktisch cadeau geven in plaats van speelgoed? Dan is dit dé tip voor jou. SNURK beddengoed is super leuk voor je zoon om te krijgen én het is een praktisch cadeau, aangezien je beddengoed gewoon nodig hebt. Maar het SNURK beddengoed is geen gewoon beddengoed: wanneer je zoon in bed kruipt en zijn dekbedovertrek over zich heen trekt, verandert hij in een ruimtereiziger, een stoere voetballer of hij wordt opgegeven door een haai!
Bekijk hier de collectie en check ook zeker even de scherp geprijsde sale items!

Koop hier het mooiste SNURK beddengoed voor jongens:

Skateboard

Stoere trucjes doen of gewoon rollen over de straat, een skateboard doet het altijd goed! Ze zijn er in allerlei leuke kleuren te vinden, maar ook met leuke printjes en motiefjes erop. Altijd wel 1 die bij de jarige past.
Vergeet hierbij niet aan de bescherming te denken natuurlijk!

De twee populairste skateboards

Nintendo Switch

Go big or go home. Natuurlijk gooien we er ook nog HET cadeau in waar ze echt op zitten te wachten. Maar daar hangt natuurlijk wel een groot prijskaartje aan. Wel is de Nintendo Switch ontzettend handig omdat je hem zowel thuis kunt gebruiken als onderweg. Je hebt er niet perse een televisie voor nodig want je kunt er handheld mee spelen, samen of alleen. Er zijn heel veel spelletjes voor de Switch te koop, dus er zit altijd wel iets bij wat de aandacht zal trekken.

Dat was hem: de leukste cadeaus voor een 7-jarige jongen

Dit zijn onze favorieten als leukste cadeaus voor een 7-jarige jongen. Heb jij een 7 jarige jongen in huis, staan deze cadeautjes toevallig ook op zijn verlanglijstje? Of heb je aanvullingen? We horen het graag hieronder in de reacties!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze leukste cadeaus voor een 7-jarige jongen op Pinterest bewaren ♥

Zoek je leuke cadeaus voor een 7-jarige jongen? Wij hebben de leukste cadeaus voor 7 jarige jongens voor je op een rijtje gezet, kijk snel mee

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarige jongen
Cadeautips voor een 2-jarige jongen
Cadeautips voor een 3-jarige jongen
Cadeautips voor een 4-jarige jongen
Cadeautips voor een 5-jarige jongen

Cadeautips voor een 6-jarige jongen
Cadeautips voor een 8-jarige jongen
Cadeautips voor een 9-jarige jongen
Cadeautips voor een 10-jarige jongen
Cadeautips voor een 11-jarige jongen

Cadeautips voor een 12-jarige jongen





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



7 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.