Halloween

Halloween griezelen met de engste outfits!

Halloween griezelen met de engste outfits!
Anne

31 oktober is het weer zo ver: Halloween. In Nederland zie je steeds meer Halloween gevierd worden. Ik vind het altijd leuk om jezelf te mogen verkleden in stijl! Je ziet ook steeds meer feestjes rondom Halloween en pretparken met Halloween thema. Er zijn zelfs gemeenten in Nederland waar ze met Halloween langs de deuren gaan. Daarom heb ik leuke Halloween inspiratie tips verzameld voor je! 

De Halloween outfit

Alles staat en valt met een outfit. Maar wat trek je nu aan? Ga je zelf aan de slag of koop je iets kant en klaar? Net als met carnaval is die keuze aan jou zelf. Je kunt het heel gek maken of gewoon lekker simpel houden. Pinterest helpt mij vaak op weg met ideeën. Je hebt de klassiekers die het altijd goed doen, zoals een heks of een spook. Maar er is nog zoveel meer. Op deze website vol Halloween kleding zag ik veel meer leuke outfits. Dingen die ik zelf niet zo snel had kunnen bedenken. EN zoveel dat ik keuze stress kreeg!

Alice in wonderland

Groot favoriet bij onze dochter is de film Alice in Wonderland. Eigenlijk een mierzoete film en dus niet zo snel te linken aan Halloween. Maar…deze zombie Alice trok direct de aandacht! Het jurkje is iconisch en dus goed herkenbaar. Een paar speelkaarten en een knuffelkonijn als accessoires geven deze outfit nog wat extra!

Griezelen met Halloween

Wednesday

Het liedje van The Addams Family zit direct in mijn hoofd hoor! Deze familie is heel geschikt om na te maken met Halloween. Met deze outfit ben je direct klaar en ziet je kind er uit als de dochter van de familie: Wednesday. Wat witte schmink op het gezicht en een vogel van het tuincentrum maken de look af! Nadeel van deze look is dat mijn kinderen de film nog niet kennen en dus eigenlijk geen idee hebben wat ze zijn.

Halloween griezelen met de engste outfits!

Skelet Vleermuis

Halloween is ook leuk voor de kleintjes onder ons. Sommige pakken zijn best wel eng. Veel bloed en en wapens. Iets dat ik niet heel geschikt vind voor een 5-jarige. Heel begrijpelijk is dat de jongsten ook mee willen verkleden. Zoals een vleermuis pak, want dat is niet te eng maar toch echt Halloween! Ook handig is dat een pak lekker warm is, handig als je buiten gaat trick or treaten!

Niet verkleden…

In een blog met de leukste Halloween artikelen is dat misschien wat vreemd. Maar ja, er zijn ook kinderen die niet houden van verkleden. Ik weet dat omdat wij zo’n kind hebben. Als carnaval-vierende moeder is dat natuurlijk wel een ding. Gelukkig kun je ook accessoires kopen. Wat nepbloed en een paar nep tanden zijn ook gaaf!

Halloween griezelen met de engste outfits!

Je huis in Halloween stijl

Vergeet trouwens niet om ook je huis in Halloween stijl te maken hè! Binnen kun je allerlei spinnenwebben of Halloweenslingers ophangen. En als er in jouw buurt Trick or Treat gedaan wordt, kun je de tuin ook versieren met allerlei gave Halloween decoratie.

Het resultaat

Met wat schmink kom je ook een eind, en een Halloween outfit maakt het dan helemaal af! Zo hebben wij vorig jaar dit gemaakt:

Halloween griezelen met de engste outfits!

En wat Emily uiteindelijk Halloween 2020 gaat worden? Nou: een killerclowm! Ik zit te wachten op mijn pakket met kleding en dan…showen we je het resultaat natuurlijk direct!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.