1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar Poppen & Knuffels

Hallo nieuwe huisdieren! Meet Jiggly Pup en Luiaard Slowy

Linda D

Sinds kort hebben wij twee nieuwe huisdieren! Gezellig is dat zeg! We hebben een blauwe hond en roze luiaard. Kijk je nu raar op? Dat keek ik ook toen ze voor het eerst geluid gingen maken 😉

LET OP: BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING voor de Jiggly Pup! Er wordt opgeroepen om de Jiggly Pup terug te brengen naar de winkel, in verband met onderdelen die los kunnen raken. Lees hier de informatie.

Jiggly pup

Slowy en Jiggly Pup

Sinds kort wonen Party pet Slowy (de roze luiaard) en Jiggly pup (het blauwe hondje) dus bij ons in huis. Vanaf moment één toveren ze een lach op je gezicht en bij je kindje verdwijnt deze niet. Door het geluid wat ze produceren kan deze lach bij de ouders ietsje afnemen, maar gelukkig zijn ze voorzien van een aan en uit modus. Want eerlijk is eerlijk: ze zijn LEUK!!

Slowy de rollende luiaard

Slowy is een roze of blauwe luiaard die jij of je kindje(s) misschien al voorbij hebt zien komen op TV! Slowy is super zacht, dus ze heeft een zeer hoog aaibaarheidsgehalte. Zodra ze “aan” staat is het echter moeilijk om lekker met haar te knuffelen want vanaf dat moment gaat ze los. De luiaard maakt bewegingen over de grond, waardoor ze van voor, naar achter en van links, naar rechts rolt. Hierbij klinkt ook een vrolijk, opzwepend deuntje! Wat een vrolijkheid in huis!

huisdieren voor kinderen Jiggly pup

Ze praat je na!

Siem lag echt in een deuk toen hij voor het eerst kennis maakte met Slowy en eigenlijk heeft ze datzelfde effect op volwassenen. Wanneer je de knop op haar buikje langer ingedrukt houdt, tot er een toon klinkt, gaat ze je namelijk napraten! Hilarisch. Echt waar, want alles wat je zegt wordt met een hoog stemmetje naverteld.
Belangrijke functie is ook nog dat je 2x op de knop kunt drukken. Dan zet je haar namelijk uit! Dat is na verloop van tijd ook wel fijn, al zien en horen kinderen Slowy waarschijnlijk het liefst de hele dag rond rollen op de grond. Wanneer je Slowy aan bijvoorbeeld je arm hangt maakt ze kriebelende koprollen aan je arm. Een vrolijk vriendje dus!

slowy luiaard

Al leuk voor dreumessen!

In de tussentijd hebben al behoorlijk wat kindjes kennis mogen maken met Slowy bij ons thuis. De leeftijd van deze jongens en meisjes varieert tussen de 1 en 6 jaar. Stuk voor stuk werd hun aandacht naar dit knuffelbare luiaardje getrokken! De kinderen tussen de 2 en 5 hadden het meest lang plezier met Slowy. 

Jiggly Pup

Update december 2020:
LET OP: BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING voor de Jiggly Pup! Er wordt opgeroepen om de Jiggly Pup terug te brengen naar de winkel, in verband met onderdelen die los kunnen raken. Lees hier de informatie.

Ons tweede nieuwe huisdier, Jiggly Pup, is in feite net zo’n succes onder de eerder genoemde doelgroep. Dit hondje kun je activeren door op zijn hoofdje te drukken en stopt na een kleine 30 seconden vanzelf. Hij produceert tijdens zijn wandeling door de kamer een blafgeluid en een aanstekelijk muziekje waardoor je kindje wellicht zijn beste dansmoves showt! 

Jiggly pup

Super grappig en schattig is het wiebelende staartje van de jiggly pup. Zijn wangen zijn lekker kneedbaar en zijn “haren” rekbaar. Dit laatste is wel een aandachtspunt voor jongere kinderen die nog veel in hun mond stoppen. Ieder kind wat heeft gespeeld met Jiggly pup houdt hem vroeg of laat in de lucht aan een of meerdere “haren”. Deze zijn elastisch en dus begrijp ik dat dit voor hen erg leuk is om te doen. In de tussentijd zijn er wel al meerdere haartjes op die manier los gekomen. Deze sliertjes liggen dan ergens te slingeren, dus vandaar mijn aantekening om op te letten dat kinderen deze niet in de mond stoppen! 
Ze vallen er niet vanzelf af, dus je kunt natuurlijk ook gewoon afspreken dat ze er niet op die manier mee mogen spelen.

Jiggly pup

Go or No Go

Ook de Jiggly pup is al zichtbaar geweest op TV, dus grote kans dat hij al gespot is en voor Sinterklaas op het verlanglijstje terecht komt!
Ik denk dat beide diertjes een schot in de roos zijn en een glimlach van oor tot oor zullen veroorzaken! 
De Jiggly pup en Luiaard Slowy laten beide aanstekelijke muziek en geluidjes horen, wat nou eenmaal super leuk is voor kinderen. Dit, in combinatie met hun bewegingen maken het interessante objecten! 
Beide diertjes krijgen van ons een GO, omdat ze simpelweg voor veel plezier zorgen!


Slowy party pets

  • Prijs: 19,99 (te koop bij Bol.com)
  • Adviesleeftijd: 4 jaar
  • Verkrijgbaar in: Blauw en roze
  • Materiaal: Pluche 
  • Batterijen? Ja, 3 x AAA
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.