Inspiratie

Voordelen van de elektrische fiets

win een elektrische fiets voordelen elektrische fiets
Linda - Go or No Go

Een elektrische fiets is voor heel veel mensen een wens. Jong en oud: je ziet er tegenwoordig onwijs veel! En niet gek: het is een geweldige uitvinding!
Hoe komt het dat tegenwoordig steeds meer mensen een elektrische fiets hebben? En belangrijker: hoe kun JIJ er een winnen!?

Tieners op de elektrische fiets

Je ziet steeds meer tieners op een elektrische fiets naar school fietsen. Dat is geen vreemde ontwikkeling, aangezien elektrische fietsen steeds populairder worden en daarmee ook beter betaalbaar. Er komen sneller tweedehandse elektrische fietsen beschikbaar en die kunnen dan weer interessant zijn voor jongeren.
Je mag vanaf 14 jaar op een elektrische fiets fietsen. Voor veel tieners is de afweging: nu een elektrische fiets of over 2 jaar een scooter/brommer.
Een elektrische fiets heeft natuurlijk veel voordelen tegenover een scooter. Ten eerste mag je er dus twee jaar eerder mee op pad, maar daarnaast heb je nog wel beweging met een elektrische fiets én is het goedkoper dan een scooter en benzine.

Volwassenen

Gevoelsmatig, als ik rond kijk bij ons in het dorp, fietst 1 op de 3 volwassenen op een elektrische fiets. Ze zijn niet meer weg te denken en eigenlijk is het gewoon het nieuwe normaal, op het gebied van fietsen.
Ook in onze garage staat er één trouwens, mijn man zweert erbij! Het mooie is dan ook dat hij voorheen gemiddeld 5 keer per jaar fietste en dat is met zijn elektrische fiets veranderd naar zo’n 5x per maand!
Hij krijgt dus juist veel meer beweging sinds hij een elektrische fiets heeft.
Ik zou het zelf nu ook wel heel fijn vinden om een elektrische fiets te hebben, want ik houd hem nu maar lastig bij met mijn gewone fiets, zelfs als hij in een rustige stand fietst.

Waar kun je terecht voor een goede elektrische fiets?

Het aanbod is natuurlijk enorm! Zelf wil ik jullie graag wat meer vertellen over Villette fietsen. Niet alleen vanwege het aanbod, maar ook vanwege een hele mooie winactie die zij hebben! Maar daarover zo meer.
Villette fietsen heeft een groot assortiment elektrische fietsen en wat hen onderscheidt, is dat zij erg leuke kleurstellingen hebben, dus niet alleen maar een klassieke grijze of zwarte fiets, maar bijvoorbeeld een mooie felblauwe fiets!.
Bij een elektrische fiets kun je uit meerdere soorten batterijen kiezen: zo kies je de juiste batterij bij de afstanden die je er mee wil fietsen.
Qua kosten moet je denken aan fietsen tussen de € 999,- en € 2699,- euro.
Wat ook fijn is, is dat je de fietsen kunt bestellen via onder andere Bol.com en Wehkamp (bij Wehkamp kun je zelfs in termijnen betalen), maar ook op de website van Villette fietsen zelf. Als je er een shopt, kun je kiezen voor een FSN Pechpas, uitgevoerd door de ANWB , zodat je bij pech onderweg snel geholpen wordt.

win een elektrische fiets voordelen elektrische fiets
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.