Huis & Tuin

Mateloos populair: de visgraatvloer!

Wensen voor het huis zijn er altijd, zo ook bij mij. Op dit moment is de grootste wens van mij om onze vloer te vervangen. Onze huidige houten vloer is namelijk al behoorlijk oud en beschadigd. Dus ging ik eens rondkijken en mijn oog viel op...een visgraatvloer!
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Wensen voor het huis zijn er altijd, zo ook bij mij. Op dit moment is de grootste wens van mij om onze vloer te vervangen. Onze huidige houten vloer is namelijk al behoorlijk oud en beschadigd. Dus ging ik eens rondkijken en mijn oog viel op…een visgraatvloer!

Waarom dan een visgraatvloer?

Nou, hij is natuurlijk niet voor niets zo populair. Heel veel mensen worden kennelijk blij van de visgraatvloer look. En dat snap ik wel, want het ziet er gewoon heel mooi uit. Het geeft direct een sfeer aan je huis, alsof je vloer een accessoire is. Niet voor niets kom je de visgraatvloer zo vaak tegen op Pinterest, op mooie interieurfoto’s.

Wat is er nu mis met de huidige vloer?

Tsja, ten eerste lag deze vloer er al in toen ik in dit huis kwam wonen. Het is dus niet mijn eigen keuze en ik zou hem ook niet gekozen hebben. Dat wil niet zeggen dat ik hem niet mooi vind hoor, want de kleur is redelijk neutraal, maar ik zou voor iets anders gegaan zijn.
Daarnaast is de vloer die er nu in ligt niet goed bijgehouden en daardoor heeft hij behoorlijke beschadigingen opgelopen. Op bepaalde plekken is de houten vloer niet meer lichtbruin maar grijs. Een beetje jammer!

Let op!

Een visgraatvloer is prachtig, maar je moet er wel de ruimte voor hebben. Een visgraatvloer in een kleine ruimte kan er namelijk al gauw minder mooi uitzien. Het wordt dan namelijk heel druk.
Maar als je een normale tot ruime huiskamer hebt, heeft het zeker weten een prachtig resultaat!

Wat kost een visgraat vloer?

Tja, dat is natuurlijk een lastige vraag en niet zomaar te beantwoorden. Dat is namelijk afhankelijk van onder andere de ruimte waar hij gelegd moet worden, welk soort materiaal je kiest, of je er een bies in wil (een lijn of omlijsting in de vloer).
Als richtlijn kun je naar schatting minimaal € 120,- per vierkante meter aanhouden.

Als we binnenkort gaan kijken of een visgraatvloer echt iets voor ons is en wat de mogelijkheden zijn voor ons huis, lees je het natuurlijk hier!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.