Poppen & Knuffels

Knuffelen met de nieuwste Pokémon knuffels!

Knuffelen met de nieuwste Pokémon knuffels!

Pokémon is weer helemaal de hype! En dat leeftijd of geslacht er niet toe doet blijkt wel weer. Mijn dochtertje van 7 (Noëmi) en zoontje van 4 (Luca) zijn er helemaal weg van!

Alles is Pokémon!

Pokémonkaarten worden gekocht, gespaard, geruild, netjes opgeborgen in speciale verzamelmappen, kleurplaten worden geprint en enthousiast ingekleurd in alle kleuren van de regenboog, er worden allerlei Pokémon spelletjes gedownload op de tablet, de film is al tig keer bekeken, de serie staat met enige regelmaat op.. Noem het maar op! En dan mogen Pokémon knuffels natuurlijk niet ontbreken. Yes, wat zijn wij blij dat wij deze mogen reviewen!

Pokémon knuffels

Deze knuffels die wij hebben ontvangen van BOTI waren dus direct een groot succes! Wat een stevige kwaliteit en wat een mooie kleuren. De doos waarin ze zaten werd al uit mijn handen getrokken voordat ik de tweede knuffel eruit had gepakt. En terecht.. Kijk die blije koppies maar eens!

Knuffelen met de nieuwste Pokémon knuffels!

Squirtle, Bulbasaur en Charmander

Wij ontvingen Squirtle, Bulbasaur en Charmander. Charmander is de favoriet van mijn zoontje. Mijn dochtertje eigende zichzelf Squirtle en Bulbasaur toe; ‘Aaaah mama, Squirtle is zo cute!’ (zie foto 😉)

Knuffelen met de nieuwste Pokémon knuffels!

Er werden meteen hele verhalen verzonnen waarin deze mooie knuffels te hoofdrol speelden. Het klinkt misschien cliché, maar.. Dit heeft voor onze kinderen echt voor uren speelplezier gezorgd. Ze werden gevangen, er werd gebattled, ze mochten mee televisie kijken en er werd uitgebreid eten voor ze gemaakt door mama Noëmi haha.

Naast het spelen werden de knuffels uiteraard ook mee naar bed genomen. Het zijn knuffels van stevige kwaliteit, wat betekent dat ze dus ook wat hard zijn. Niet dat dat voor hen wat uitmaakt, ze zijn na een dag druk spelen gewoon lekker mee naar bed gegaan om uit te rusten!

Go or No Go

Voor ons is dit een absolute GO! Wat hebben zij een speelplezier met deze knuffels. Voornamelijk omdat ze fan van Pokémon zijn uiteraard. Ze spelen wel met de knuffels die ze al hebben, maar deze waren echt een enorm succes. Ik denk omdat ze redelijk aan het formaat zijn, ze voor hen ook echt als realistische Pokémon overkwamen. Voor de kleine Pokémon-fans zouden wij deze leuke knuffels dus ook zeker aanraden!

Pokémon knuffels facts


Lees ook: Een Pokémon slagroomtaart

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.