9 jaar Speelfiguren & Voertuigen

Fortnite speelgoed: even niet achter een scherm!

Voornamelijk onder jongens vanaf een jaar of 8 is Fortnite het helemaal! In dit geval gaat het om een product uit de Fortine Battle Royale. Dit is een gratis Battle Royale-game voor een gameconsole, laptop of smartphone, waarin maximaal 100 spelers vechten om de laatste persoon te zijn die overeind blijft. Maar behalve de game zelf is er ook leuk Fortnite speelgoed!

Fortnite speelgoed

En dus ontvingen wij uit de Fortnite Battle Royale Collection; Laser Chomp & Sun Tan Specialist. Mijn kids vinden Fortnite beiden ‘wel leuk’, maar dan meer om de dansjes met de actiefiguren uit Fortnite die ze wel eens op YouTube voorbij zien komen. Voor het echte spel zijn ze nog net wat te jong. Ze kennen het dus meer van horen zeggen op school of vriendjes op straat.
Het speelgoed wat wij ontvingen vonden ze er wel erg leuk uitzien. Het is kleurrijk én er zat een stoere haai bij. Dat vindt mijn kleine vent natuurlijk ook heel interessant. Er werd druk uitgepakt en grote zus hielp bij het in elkaar zetten. Er zat een haai bij, genaamd Laser Chomp, een actiefiguurtje genaamd Sun Tan Specialist (wie verzint dit? Haha), drie kleine accessoires en een standaard waar je de Glider op kan zetten. Eenmaal in elkaar gezet werd er uitgezocht hoe ze konden schieten en deden ze dat ook een paar keer, maar daar bleef het helaas wel verder bij..

Fortnite speelgoed: even niet achter een scherm!

Hulptroepen arriveren

Intussen kwam ons buurjongetje van (jawel!) 8 jaar binnengelopen. Die vond het speelgoed helemaal gaaf en wist er wel meer over te vertellen. Zo zat er dus ook een platform bij waar je blijkbaar op af kan geven, zodat de spelers hoger en verder kunnen springen (dat wisten wij dus echt helemaal niet!). Er werden meer speelpoppetjes bijgehaald en een nieuw verhaal om te spelen was geboren!

Go or No Go

Er staat aangegeven dat het aan te raden is vanaf 8 jaar. Daar kan ik me ook wel in vinden.
Het videospel Fortnite spelen mijn kinderen niet, omdat ze hier nog te jong voor zijn. Voor jongens of meisjes die het spel kennen zou ik het wel beoordelen met een GO. Zoals ik de reactie van onze buurjongen was denk ik dat dit onder die leeftijd wel een echt succes zou kunnen zijn! Ik zou dan wel kiezen voor meerdere pakketten met actiefiguren, zodat er ook echt een verhaal bij bedacht kan worden in Fortnite-stijl en er dus gebattled kan worden.

Fortnite speelgoed: even niet achter een scherm!

Fortnite Laser Chomp Glider Facts

  • Leeftijd: 8+ jaar
  • Bevat: Sun Tan Specialist speelfiguur van 5 cm, drie accessoires, een Laser Chomp Glider en een Glider standaard.
  • Adviesprijs: € 19,95 en hier te koop!
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.