Attractieparken Zuid-Holland

Dino Experience Park Gouda: voor stoere kinderen

Joyce

Mijn zoon is dol op dino’s en omdat dit jaar de zomervakantie anders is verlopen dan normaal, waren we op zoek naar leuke uitjes. Graag vertel ik jullie in deze blog hoe ze het Dino Experience park in Gouda vonden.

Splinternieuw park

Sinds 1 juli heeft dit park haar deuren geopend voor publiek. Gouda heeft er een nieuw park bij, speciaal voor kinderen die alles willen ontdekken over dino’s! En daar is ons ventje helemaal weg van. Verschillende dino’s liggen er in zijn kist, dus dit uitje zou hij vast geweldig gaan vinden. Op een warme zondag in augustus ging hij samen met zijn vader op pad!

Op bezoek bij de dino’s

Met de auto kan je bij het park parkeren en loop je zo naar binnen. Wel moet je even goed kijken waar je moet zijn. Er is een ingang voor het park, maar ook een ingang voor midgetgolfen. We waren niet de enige die het een beetje verwarrend vonden. Bij de ingang stond een vrouw met een super schattig dinootje op haar arm. Helemaal geweldig, want de dino kon ook nog eens bewegen. Foto maken, aaien en verder, want er is nog veel meer te zien en we zijn nog niet eens binnen!

Dino ranger paspoort

Bij de kassa krijg je een dino ranger paspoort waarmee je jouw dino kennis kan testen, In het boekje staan 38 vragen over 38 dino’s. Ook vind je er de plattegrond van het park. Erg handig. Door een route te volgen kom je de verschillende dino’s tegen waar je vragen over krijgt. Samen met zijn vader, die de informatieborden voorleest, weten ze alle vragen te beantwoorden. Tijdens het maken van de vragen, gaan ze regelmatig op de foto met deze reusachtige dieren. Het paspoort en de vragen maken dit uitje nog leuker.

Goud, goud en nog eens goud

Altijd al een echte goudzoeker willen zijn? Ook dat kan! En dat moesten we natuurlijk uitproberen. Voor €2,- krijg je een goudpan en een zakje mee. Met een beetje hulp van zijn vader lukte het Joshua om een hoop stukje goud uit het water te halen. Hij kon er geen genoeg van krijgen en het is een leuk souveniertje.

Nog veel meer te doen

Na het zoeken naar goud konden we nog veel meer dingen doen. We dachten dat het waterfietsen gratis was, maar helaas moet je hier €10,- voor betalen, dus dat hebben we maar overgeslagen. In de danger zone kom je nog meer te weten over dino’s. Maar dat gedeelte hebben we overgeslagen, want Joshua wilde heel graag naar de springkussens! als afsluiting mocht Joshua nog op een dino rijden. Een klein rondje op de rug van een dino. Super grappig, maar oudere kinderen vonden dit vast saai.

Go or No Go

Joshua wil zeker nog eens gaan, maar wij vragen ons af of het echt het geld waard is. Je moet voor een aantal dingen extra betalen en het is nog vrij “kaal”. Je kan zien dat het echt net bestaat. Ga je naast het park ook golfen dan heb je het geld er wel uit, want op de site staat een leuke deal. Is jouw kind echt weg van dino’s? Dan zou ik zeker met één ouder gaan. Een hele dag kan je jezelf daar niet vermaken, dus is het niet echt een dagje uit. Maar samen gaan met een echte dinoliefhebber is zeker een aanrader!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.