Inspiratie

Buddha to buddha: Statement jewellery

Buddha to buddha: Statement jewellery
Anne

Een merk met internationale uitstraling dat al meer dan 20 jaar bestaat én toch echt van Hollandse bodem komt. De kwalitatief hoogwaardige sieraden van Buddha to Buddha zijn stuk voor stuk eyecatchers, deze statement pieces veroveren de wereld.

Statement jewellery

Statement jewellery, wat is dat nu eigenlijk? Nou, juwelen die direct een statement maken. En de sieraden van Buddha to Buddha doen dat. Als je een beetje up to date bent met sieraden heb je deze toffe items vast wel eens gespot. Unieke stukken die wat stoers en etnisch over zich hebben. Dit merk is eind jaren ’90 ontwikkeld in Nederland en heeft al snel vele harten veroverd.

De etnische invloeden in de sieraden zijn helemaal on trend en perfect te combineren met de kleding die in het mode beeld is. Een chunky Buddha to Buddha armband met stoere schakels kan net die simpele trui een wow factor geven.

Altijd in de mode

En het past nu goed in het modebeeld, maar we weten zeker dat deze sieraden over 10 of 20 jaar ook nog steeds prachtig zijn!
In de 20 jaar dat dit merk bestaat zijn sommige items iconisch geworden voor Buddha to Buddha. De meeste mensen zien het dan ook direct als iemand een Buddha to Buddha item draagt.

Ook voor mannen

Hoe tof is het dat er ook een lijn voor mannen is! Nu kun je bijvoorbeeld samen relatieringen uitzoeken, als de geijkte, gladde ringen niet bij je passen. Kijk trouwens sowieso even bij beide lijnen, want ook al is er een aparte dameslijn en een aparte herenlijn, veel stuks zijn uitwisselbaar en in verschillende maten te verkrijgen.

Handgemaakt van écht zilver

De mooie en unieke sieraden van Buddha to Buddha worden in Nederland door de designers ontworpen en uitgewerkt, maar gefabriceerd in Zuid-Oost Azië. De Buddha to Buddha sieraden worden met de hand gemaakt door ambachtslieden. Veelal gebeurd dit op Bali. Bali is trouwens ook de plek waar de eerste armband werd gemaakt.

De zilveren sieraden worden van 925 sterling zilver gemaakt. 925 zilver is een bekende term, maar weet jij waar het voor staat eigenlijk? Nou, het geeft een hoog gehalte zilver aan, namelijk 925 delen van de 1000 zijn puur zilver. Vaak voegt men nog koper toe om het harder te maken. Puur zilver is namelijk te zacht om te verwerken.

Zilver is inmiddels niet het enige materiaal dat je terug ziet in de Buddha to Buddha sieraden. Ook edelstenen zoals malachiet en prachtig leder wordt toegevoegd aan de sieraden, voor een extra bijzondere of stoere uitstraling.

Mooi houden van je Buddha to Buddha sieraad

Buddha to Buddha armbanden en ringen zijn zorgvuldig gemaakt. Daarom ga je er ook zorgvuldig mee om. Een paar tips:

  • Draag geen sieraden als je slaapt
  • Draag geen sieraden tijden het sporten, zwemmen en douchen
  • Laat hairspray en parfum eerst intrekken en doe daarna pas je sieraden om
  • Berg je sieraden netjes op in een mooie beautybox of sieradendoos
  • Pas op met schoonmaakmiddelen als je je huis gaat poetsen (hand in emmer sop…)

Met het unieke ontwerp en de mooie uitvoering en afwerking heb je op deze manier met Buddha to Buddha een statement piece voor het leven.





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.