Voeding en gezondheid

Terug in balans na corona en de zomervakantie

De zomervakantie 2020 is in ons hele land definitief voorbij en overal zijn de basisscholen weer begonnen. Zelf merk ik dat ik echt wel weer toe was aan wat meer ritme. Mentaal, maar zeker ook fysiek. En ook als het aankomt op het onderwerp eten, want die corona maakte het mij ook op dat gebied de laatste tijd behoorlijk moeilijk!

De balans kwijt

Ik weet dat ik niet de enige ben die heeft gestoeid met eten tijdens de lockdown vanwege Covid-19. En zeker niet alleen tijdens de lockdown: ook daarna, tijdens de zomervakantie en eigenlijk tot en met nu.
Ik zag namelijk ontzettend veel berichten van bekenden en onbekenden op social media langs komen over hun eetgedrag tijdens de corona crisis. Iedereen zat (meer) thuis en het sporten kwam op een zeer laag pitje te staan. De balans raakte bij veel mensen zoek, ook bij mij.

Thuis werken = meer eten

Meer thuis betekent hier meer eten, heb ik gemerkt. Tijdens het thuiswerken pak ik sneller iets uit de kast om even te sneukelen. Op mijn werk kan dat natuurlijk niet en heb ik er ook geen behoefte aan. Waarschijnlijk omdat de mogelijkheid er simpelweg niet is. Maar thuis kom je natuurlijk makkelijker in de verleiding en ik sta wat eten betreft dus niet zo sterk in mijn schoenen. Tijd voor verandering dus!

De knop om!

Ik nam me tijdens de zomervakantie voor om nog gewoon lekker te genieten, maar na de zomervakantie was het klaar: tijd voor meer routine en gezonder eten. En gelukkig kon ik het volhouden en was de spreekwoordelijke knop om: tijd voor gezond eten!
In het verleden heb ik al eens gebruik gemaakt van HelloFresh en dat leek me ook voor deze keer een goed idee: lekker, gezond en vers: wat wil je nog meer!

Terug in balans na corona en de zomervakantie

Meer balans met HelloFresh

HelloFresh kan jou helpen met een gezondere leefstijl. Daarnaast bieden de menu’s variatie die hier echt wel welkom is, want ik merk dat ik qua avondeten inmiddels vaak een patroon herhaal en we weinig nieuwe gerechten uitproberen. Met een HelloFresh box kun je zelf aangeven of je vis, vlees en/of veggie wil en daarnaast heb je ook speciale boxen die lekker snel te bereiden zijn. Dit laatste vind ik ideaal, want ik ben nu eenmaal niet zo’n keukenprinses die uren in de keuken wil staan met haar neus in een of ander uitgebreid recept.

Wat ik ook super handig vind, is dat je bij ieder thema meerdere gerechten zelf kunt kiezen. Stel, je kiest voor de veggie box, dan krijg je dus een heel scala aan recepten te zien die jij kunt kiezen in je box. Zo voorkom je dus dat je een menu thuis krijgt waar je eigenlijk helemaal niet zo van houdt.

Over HelloFresh

Als je nog niet zo bekend bent met HelloFresh, hierbij wat informatie. Met een flexibel abonnenent ontvang je wekelijks een box thuis met drie of vier maaltijden per week. De maaltijden kies je zelf uit. Je geeft hierbij ook aan voor hoeveel personen de maaltijd moet zijn.
Stel dat je een keer geen box wil ontvangen, dan kun je je abonnement pauzeren en ook opzeggen kan altijd.
De HelloFresh boxen worden door heel Nederland bezorgd.

Wij vinden HelloFresh echt ideaal. Het zorgt ervoor dat wij gezonder eten en ik vind het heel fijn dat je je eigen gerechten kunt kiezen. Daarnaast zorgt het bij ons voor veel meer afwisseling, aangezien we nu niet elke week dezelfde pasta, groenten en vlees eten. En het feit dat de gerechten meestal vrij simpel en snel te bereiden zijn, is voor mij ook een pluspunt!

hellofresh salade balans na corona

Heb jij wel eens een HelloFresh maaltijdbox besteld?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Online een fotowand bestellen: Go or No Go? - Go or No Go
    10 september 2020 at 06:30

    […] je kunt het tegenwoordig online bestellen. Voor kleding is dit een ideale oplossing, zeker in deze corona tijden doe ik ook steeds vaker een beroep op het online shoppen. Na zo’n lange tijd tijd bedankt ik […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.