Verjaardag & Traktaties

5x origineel verjaardagscadeau voor jong en oud

Soms wil je gewoon eens afwijken van de standaard als het gaat om een verjaardagscadeau. Niet weer een cadeaubon, een bloemetje of een goed boek. Nou, dan ben je nu het perfécte artikel aan het lezen! Check deze top 5 originele verjaardagscadeaus voor jong en oud!

Originele verjaardagscadeaus voor jong en oud

Met de volgende vijf originele verjaardagscadeaus maak je zeker weten indruk op de jarige job! En psst, ze zijn natuurlijk ook perfect te gebruiken als kerstcadeaus of Sinterklaas cadeautjes!

1. Voor de game fanaat

Is de jarige job een echte game fanaat? Dan is dit het perfecte originele cadeau voor hem of haar! Deze chocolade game controller ziet er super leuk uit en de hint is duidelijk: een echte gamer kun je alleen blij maken met een game gerelateerd cadeau!
Natuurlijk kun je naar wens nog een echte game toevoegen, maar geef die daarna pas, zodat de jarige eerst denkt dat dit alles is. Nog meer pret!

2. Voor de cententeller

We kennen er allemaal wel zo een: een vriend die net teveel met zijn geld bezig is, altijd op de kleintjes letten, het liefst de rekening niet delen maar eerlijk betalen voor wat je gedronken hebt. Een leuk cadeau om dan te geven is deze elektronische spaarpot. Voor jou als gever een leuk cadeau met een knipoog, maar voor de ontvanger waarschijnlijk een serieus gaaf cadeau!
Trouwens ook een super leuk cadeau voor kinderen: de spaarpot telt automatisch hoeveel geld erin zit en je weet dus precies hoeveel zakgeld je hebt!

3. Voor de luiwammes

Kan de jarige job wel wat meer beweging gebruiken? Dan is dit dé ideale manier: een vloerpiano! Doet mij een beetje denken aan Just Dance en Guitar Hero, maar dan zonder schermpje voor je neus! Lekker bewegen en springen en muziek maken. Je kunt deze vloerpiano met je handen en voeten bedienen. Er komt trouwens niet alleen een pianogeluid uit: als je meer fan bent van een saxofoon, viool, accordeon, trompet, harp, vibrafoon of akoestische gitaar is dat ook geen enkel probleem!
Extra leuk: je kunt je eigen deuntjes opnemen en weer afspelen!

Originele verjaardagscadeaus voor jong en oud

4. Voor de beautyqueen

Is diegene die je wil verrassen altijd met haar uiterlijk bezig? Of een jong meisje dat het leuk vindt om met make up te spelen? Dan zijn de Lippy markeerstiften een leuke verrassing! Deze super leuke markeerstiften zien eruit als een lippenstift en daarmee het perfecte cadeau voor modebewuste meiden.

5. Voor wie dan ook!

Dit laatste cadeau is eigenlijk gewoon briljant voor élke jarige job. Je moet er overigens nog wel iets voor doen: er moet namelijk een taart gebakken worden! Het cadeau dat je koopt is de taartstandaard. Maar niet zomaar een, namelijk een taartstandaard met een ingebouwde geschenkcapsule!
Wat gaaf is, is dat je daarin dus hét cadeau kunt verstoppen. Denk aan een cadeaubon of geld. Dat maakt een standaard cadeau zoals een cadeaubon dus ineens een echte klapper!

Originele verjaardagscadeaus voor jong en oud
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.