0 jaar Creatief & Knutselen DIY Mommy's Musthaves Zwangerschap

Waarom een luiertaart als kraamcadeau?

luiertaart

Je zus, vriendin, collega, schoonzus of een kennis van jou is zwanger en jij wilt graag een kraamcadeau geven aan haar. Of je wordt uitgenodigd op een babyshower, maar wilt wel met iets origineels aankomen, maar je weet even niet zo goed wat je moet kopen?! Dan heb ik de tip voor je, leuk voor jezelf om mee bezig te zijn en leuk voor de ontvanger om te krijgen! Namelijk een luiertaart! Waarom een luiertaart als kraamcadeau? Ik ga jullie met onderstaande vijf punten uitleggen waarom dit zo leuk is als kraamcadeau.

5x waarom een luiertaart als kraamcadeau leuk is!

  1. Een luiertaart is voor de gever heel leuk om zelf te maken. Je hoeft er helemaal niet creatief voor te zijn. Het kost alleen 2 uurtjes van je tijd en dan staat die in elkaar. Zo geef je iets aan de zwanger/kraamvrouw waar je zelf echt tijd in gestoken hebt. Mij geeft dat altijd een liefdevol gevoel. De gever vond het waard om haar tijd in het maken van een luiertaart te steken.
  2. Een luiertaart verveelt nooit om te maken/krijgen. Elke luiertaart kan een ander thema hebben. Zo heb ik eens een luiertaart gemaakt met allemaal geel en rood, dit gezien er een “Winnie the Pooh” thema was op de babyshower. Een luiertaart natuurlijk ook afstemmen op het geslacht van het kindje. Uiteraard is een gender neutral taart met alle kleuren van de regenboog ook mogelijk.
  3. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt. Ten eerste kan je de luiers natuurlijk uitkiezen op wat zij kosten. Je hoeft natuurlijk geen echte Pampers te gebruiken, Kruidvat of Lidl luiers zijn net zo goed voor. Tip van Flip, koop wel enkele maten groter (maat 3/4). Daarnaast kan je de taart zo aankleden hoe jij het maar wilt. Wil je er nog cadeautjes opzetten of vind je alleen de luiertaart met een strik eromheen ook goed genoeg? Het is geheel aan jou!
  4. Het is een kraamcadeau waar de zwanger/kraamvrouw lang wat aan zal hebben. Als je er wel cadeautjes op zet, (denk aan slabbetjes/lepeltjes/douchegel) kunnen deze lang gebruik worden en zal de ontvanger er lang plezier van hebben. Door de luiers in een maat groter te kopen, help je de kraamvrouw ook. Mocht zij om een of andere reden geen luiers meer in huis hebben, kan ze altijd een luier van de luiertaart pakken.
  5. De laatste reden waarom een luiertaart als kraamcadeau leuk is; hij kan staan als decoratie op de babykamer. Ik heb zelf ook een luiertaart gekregen tijdens mijn zwangerschap en die heeft gestaan totdat Abby zes maanden oud was ongeveer, misschien zelfs wel iets langer. Ik wilde hem eigenlijk ook niet gebruiken, zo leuk stond die al decoratie in haar kamer.

Het beste kraamcadeau dat je kunt geven

Zoveel voordelen heb jij ervan als gever, maar ook de zwanger/kraamvrouw heeft er veel plezier van. Mocht jij een ander uniek cadeau willen geven?! Denk dan eens aan een sieraad met een vingerafdruk.

Heb jij er al eens een gemaakt of laten maken door iemand om cadeau te geven? Ik ben benieuwd!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.