Inspiratie

Verwen je hond met een heerlijk hondenkussen

Linda - Go or No Go

Je trouwe viervoeter verwennen: wie wil dat nu niet. Ik heb daar echt een zwak voor hoor. Een leuk speeltje erbij kan altijd, een lekkere snack op z’n tijd en eigenlijk is niets te gek. Ja, ik verwen mijn hond echt ontzettend. Wat ik ook super belangrijk vind: een fijne plek voor de hond. Een eigen plek voor de hond waar hij lekker kan rusten. Voor onze vorige hond hadden wij een heerlijk hondenkussen van Dog’s Companion en dat vond hij zo heerlijk, dat ik niet lang na hoefde te denken voor onze nieuwe hond. Ik koos precies hetzelfde kussen uit!

Dog’s Companion hondenkussen

De hondenkussens van Dog’s Companion zijn er in verschillende maten, van kussens voor de allerkleinste hondjes tot kussens voor de allergrootste honden. Wat er zo speciaal is aan de Dog’s Companion hondenkussens? Dat zijn voor mij de volgende drie punten:

EPS Parels

Om te beginnen zijn de hondenkussens gevuld met kleine EPS parels. Deze parels maken het verschil in kwaliteit tussen de goedkope hondenkussens en de Dog’s Companion hondenkussens. Het grote voordeel van deze parels is dat het kussen een warmte isolerende werking heeft, wat er weer voor zorgt dat je hond een goede spierondersteuning heeft.

Kussenhoezen

Het tweede voordeel is dat er ontzettend veel hoezen zijn om uit te kiezen. Zo kies je dus altijd een kleur uit die goed past bij jouw hond en/of je interieur. Van schotse ruit tot mokka, je kunt echt alle kanten op. Ook zijn er een aantal vuil- en waterafstotende kussenhoezen te koop. Deze zijn perfect geschikt om buiten te gebruiken.
Alle kussenhoezen kunnen in de wasmachine uitgewassen worden.

Meer of minder vulling

Tot slot het derde voordeel: je kunt de vulling van het hondenkussen zelf bepalen. Ieder nieuw hondenkussen wordt eigenlijk met een perfecte vulling geleverd, maar stel dat jouw hond tóch een iets minder dik kussen wil, of juist een nog dikker, dan kun je zelf de vulling eruit halen of bijvullen.  
Onze hond vond het hondenkussen in het begin wat spannend en dus hebben we hem wat dunner gemaakt, zodat hij er met meer gemak op en af kon. Als je hond langzaam gewend raakt aan het kussen, kun je naar wens het kussen weer opvullen met meer parels.


Lees ook: Valentijn voor je hond
Lees ook: Say.hi dog!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.