Inspiratie

Verwen je hond iedere twee maanden met een Snuffelbox!

Verwen je hond iedere twee maanden met een Snuffelbox!

Thuis een hond: voor veel kinderen is dit een grote wens! Dat was ook zo voor mijn kinderen. Ze hebben door de jaren heen vaker aangegeven dat ze het leuk zouden vinden om een hondje in huis te hebben, maar verder verwaterde dat altijd weer snel en daarnaast zag ik dat zelf nog niet zo zitten. Maar nu, een paar jaar verder, ben ik veel thuis, zijn de kinderen groter en begonnen de kinderen er wederom over. Maar deze keer verwaterde het niet.

Langzaam maar zeker begon het idee van een hondje in huis ook bij mij te borrelen en samen met mijn man hebben we het er veel over gehad. Want het betekend nogal wat natuurlijk! Uiteindelijk besloten we met z’n viertjes, want ook de kinderen hadden hierin natuurlijk een stem, dat we een hond zouden gaan nemen.

Met de koelband uit de vakantie Snuffelbox

Een Berner Sennen

Ik heb in het verleden al eens een Berner Sennen hond gehad en ik vind dat geweldige honden. Dus ik hoefde niet lang na te denken over het ras: een Berner Sennen moest het worden! We kwamen uit bij een goede en erkende fokker die een iets oudere Berner van 7 maanden had en we werden direct verliefd op haar. Inmiddels woont Darcy bij ons!

Welkom Darcy!

Natuurlijk wilde we Darcy een heerlijk welkom geven. Een heerlijk hondenkussen lag voor haar klaar, samen met een Snuffelbox! De Snuffelbox is een waar feestje voor honden! Er zitten heerlijke lekkernijen in, een of meerdere speeltjes en vaak nog een aantal praktische producten. Zodra je de doos voor je hond opent, begrijp je direct waarom het een Snuffelbox heet: de hond duikt meteen met haar neus in de box en begint volop te snuffelen! 🙂

Snuffelbox vakantie
De vakantie Snuffelbox

De Welkomstbox

Om te beginnen hadden we de Welkomstbox voor haar. Deze box is er voor zowel de hond als voor jou als baasje om kennis te maken met de Snuffelbox. Het is een kleine uitvoering van de echte Snuffelboxen, zodat je kunt kijken of je hond het leuk vindt en jij het zelf als baasje ook leuk vindt.
Wat super fijn is, is dat je precies aan geeft wat voor soort hond je hebt. Iedere box wordt helemaal afgestemd op de grootte van jouw hond. Dus een grote hond krijgt ook een speeltje dat voor grote honden bedoeld is en een klein hondje krijgt een kleiner speeltje.

Hoe werkt de Snuffelbox?

De Snuffelboxen neem je als een abonnement. Iedere twee maanden krijgt je hond een nieuwe Snuffelbox in een speciaal thema. Dit thema is afgestemd op de tijd van het jaar. Zo ontvang je rond oktober het ideale hond dierendag cadeau, namelijk de Dierendag Snuffelbox en in februari krijg je de Valentijnsbox.
Je kunt je ook aanmelden voor een speciale extra Verjaardagsbox, die je hond ontvangt als hij of zij jarig is.

Spelen met een Snuffelbox speeltje

De vakantie Snuffelbox

De vakantie Snuffelbox was natuurlijk de box die je deze zomer kon ontvangen. Behalve een aantal lekkere hondensnacks zaten er ook hele handige producten in zoals een koelband voor de hond, hondenshampoo voor als ze even flink gezwommen hebben en een kauwspeeltje dat je in de vriezer kunt doen. Andere speciale zomerproducten waren de hondenijsjes en de pindakaas-bellenblaas.

Verwen je hond iedere twee maanden met een Snuffelbox!
Pindakaas bellen!

Leuke terugkerende verrassing voor je hond

Mijn kids vinden het super leuk om te zien wanneer Darcy een Snuffelbox opent. Ze is super enthousiast en wil het liefste alles tegelijkertijd ontdekken en snuffelen. Daan en Jesse willen het liefste zelf ook meteen de box doorzoeken en kijken wat er allemaal in zit, maar dat is natuurlijk Darcy’s feestje.
De box krijg je om de twee maanden en het leuke is dat jij en je hond elke keer weer andere snacks en speeltjes ontdekt.
Zoek je dus een leuke, terugkerende verrassing voor je hond dan is de Snuffelbox zeker een GO!

Verwen je hond iedere twee maanden met een Snuffelbox!
Vakantiebox ijsje
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.