Rollenspel

Verkleedfeest: Dat kan gewoon het hele jaar door!

Linda D

Als rasechte Brabanders zit verkleden ons in het bloed, natuurlijk vanwege het fameuze carnavalsfeest! Maar, uiteraard kent verkleden geen grenzen qua provincies! Want verkleden mag en njkan als kind het hele jaar door en niet alleen in Brabant! Althans dat vinden wij!

Verkleedfeest: Dat kan gewoon het hele jaar door!

Het hele jaar door een verkleedfeest

Sinds een jaar groeit Siem niet meer om de drie maanden uit zijn kleding en gaat zijn groei wat meer geleidelijk. Dat is goed nieuws, want daardoor kunnen zijn carnavalspakjes ook gedurende het jaar nog ingezet worden voor de verkleedpartijtjes in huis! Ik kan je vertellen dat deze partijtjes hier wekelijks aan de orde zijn. 

Vanaf het moment dat Siem zelfstandig zijn pakjes kon aantrekken en hij een aardige verzameling had, hebben we een speciaal rekje aangeschaft waaraan zijn verkleedkleding tentoongesteld kan worden.
Dit nodigt echt uit tot spel zodra er neefjes, nichtjes of vriendjes komen spelen. Ontzettend leuk om te zien hoe ze in de verschillende karakters kruipen. Genieten vind ik dat fantasiespel!

Aangezien het een succes bleek te zijn hebben we ook buiten carnaval om de nodige verkleedkleding gekocht en daardoor heeft hij inmiddels een mooie verzameling!

Verkleedfeest: Dat kan gewoon het hele jaar door!

De keuze is reuze!

Onlangs was het hier weer juichen geblazen! Want hij mocht maar liefst twee pakjes uitkiezen bij carnavalskleding.nl!
Super enthousiast begonnen we te speuren op de direct overzichtelijke website. Onder het kopje “kids” is het aan te raden om in de linkerbalk je zoekopdracht enigszins te verfijnen, want het aanbod is gigantisch! De prijzen gaan al vanaf €4,95 tot het duurste kinderkostuum van €57,95. 

Wij speurden samen tientallen pagina’s gevuld met de leukste pakjes door en Siem had een duidelijke voorkeur voor ninja’s. zombies en andere “stoere” pakjes. Mijn oog viel juist op de mooie gedetailleerde pakjes! Uiteraard had Siem het laatste woord, want hij mag er mee gaan spelen. We kozen voor het rode ninja pak en het (super schattige en hilarische) pinokkio pak. Een zwaard erbij om de ninja outfit compleet te maken en klaar waren wij!

Verkleedfeest: Dat kan gewoon het hele jaar door!

Ondertussen deed ik nog wat meer inspiratie op en heb ik meerdere pakjes als favoriet opgeslagen voor een later moment. Terwijl ik dit typ denk ik aan de decembermaand en noteer ik direct op het ideeenlijstje “een verkleedpakje van carnavalskleding.nl”. 

Ninja!

Binnen enkele dagen arriveerde het pakket en nu mogen jullie raden welk pak er als eerste en wel direct aangetrokken werd?
Juist. Het ninja pak, inclusief zwaard. 
“Wow mam, dit vinden mijn vrienden echt vet denk je niet?” Riep Siem uit. Ja, ik weet zeker dat hij gelijk heeft.
Poseren voor de foto kostte hem geen enkele moeite en ik moet zeggen dat ik zijn Ninja moves ook erg cool vind!

verkleedkleren ninja

Pinokkio

Na een ochtend lang te hebben gespeeld in zijn favoriete pak, was het tijd voor mijn smeltmoment. Het Pinokkio pak! Het pak bestaat uit een jumpsuit waarbij het shirt dus aan de broek zit, schoenkappen, een muts en natuurlijk de neus!

Kijk eens, wat een plaatje!
Zelf vond hij het ook hilarisch en bedacht hij dat hij lekker veel mocht jokken wanneer hij dit pakje met bijbehorende neus aan had. Daar moeten we het nog maar eens over hebben 😉 

Go or No Go

Ik gok dat ons enthousiasme al enigszins het eindoordeel verraad.
Carnavalskleding.nl krijgt van ons een mega dikke vette GO! Wat een groot aanbod van originele verkleedkleding hebben ze!
De review was uiteraard toegespitst op de kinderkleding, maar ze hebben ook een fantastisch aanbod dames- en herenkleding. Voor het gehele gezin kun je hier dus terecht, zelfs voor de meest snoezige baby outfits!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.