Speelgoed Trends & Hypes

Nieuwe release: Pokémon TCG Sword & Shield: Darkness Ablaze

Nieuwe release: Pokémon TCG Sword & Shield: Darkness Ablaze

Goed nieuws voor alle Pokémon fans: de nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield: Darkness Ablaze is verschenen! In deze blog lees je wat je in deze nieuwe release kunt verwachten.

Sword & Shield: Darkness Ablaze

Na de vorige Sword & Shield set: Rebel Clash, is daar dus nu Darkness Ablaze. Een uitbreiding waar veel verzamelaars op aan het wachten waren, want in deze nieuwe uitbreiding vinden we de allereerste Charizard VMAX! Alle Pokémonkaarten-verzamelaars weten dat Charizard vrijwel altijd een interessante kaart is. Een goede Charizard kaart is dan ook al gauw geld waard. Aangezien dit de eerste Charizard VMAX is, was het dus te verwachten dat ook deze Charizard een mooie zou worden. En ja hoor, dat is zo, want de kaart wordt inmiddels voor rond de € 100,- verkocht. Lucky you dus als je hem zomaar uit een pakje van € 5,99 pulled!

Heb jij nu deze ultieme Charizard kaart gevonden, of wil je andere interessante Pokémonkaarten te koop aanbieden? Op Pokemonkaartenverkopen.nl kun je veilig je Pokémonkaarten verkopen aan drie echte Pokémon liefhebbers, die naar waarde bieden en eerlijk inkopen.

Goed nieuws voor alle Pokémon fans: de nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield: Darkness Ablaze is verschenen! In deze blog lees je wat je in deze nieuwe release kunt verwachten.

Darkness Ablaze

De uitbreiding Darkness Ablaze bestaat uit 189 ‘gewone’ kaarten en 12 secrets. Secrets zijn de meest zeldzame kaarten van een set en kom je dus het moeilijkste aan. Het zijn vrijwel altijd rainbow kaarten en gouden kaarten. Het zijn prachtige kaarten, maar voor de verzamelaar de lastigste kaarten om aan te komen.
Darkness Ablaze bestaat verder uit 7 nieuwe VMAX Pokémon, 14 Pokémon V, 9 full-art Pokémon V en 4 special energy cards. Als je benieuwd bent naar een overzicht van alle kaarten, dan kun je die hier zien.

Shoppen maar!

De Darkness Ablaze kaarten kun je in verschillende samenstellingen shoppen. Denk aan een losse boosterpack (tussen de € 4,00 en € 5,99), een sleeved booster (€ 5,99), een speciale celebration pack (€ 5,99 –> hierbij krijg je een boosterpack cadeau!), een boosterpack met munt (€ 6,99) en natuurlijk de grotere packs zoals een Elite Trainer box (€ 46,-).
Wil je graag het Pokémon kaartspel spelen, dan kun je de speciale Darkness Ablaze Theme Deck kiezen.


Lees ook: Pokémon Vivid Voltage

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Hoe maak je een Poké Bowl voor kinderen? - Go or No Go
    6 oktober 2020 at 06:31

    […] Poké spreek je uit als “poh kay” en betekent in plakken snijden (en nee, dus niet Poké als in Pokémon ;-). Het is een traditioneel gerecht. Van origine een gerecht van fijngesneden rauwe vis dat wordt […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.